Какво трябва да знаете преди да купите пилатес упражнение Мат

Най-специализираните пилатес студия имат пилатеси , изработени от дървени основи и тапицирани изкусно. За разлика от йога, в такива студиа пилатес студентите не пристигат на тренировка със собствени постелки. Какво правят практикуващите Пилатес, когато искат да излязат от студиото? Йога мат? Не точно. Те използват у дома упражнения рогове са специално пригодени за Пилатес .

Преди да заредите своята пазарска количка, прочетете нататък, за да разберете какви стилове, спецификации и материали са подходящи за тренировка на Пилатес. Ако е възможно, преди да поемете ангажимент, тествайте подложка.

Дебели или тънки

Пилатес и йога постелки са сходни по размер, но основната разлика е дебелината. Стандартната рокля йога е дебела с дебелина една ос. За Пилатес е задължително рогозката да е по-дебела и / или по-плътна от йога мат. Йога използва много повече непостоянни упражнения, които изискват мислене, което подкрепя по-доброто проповядване и баланс. Пилатес, от друга страна, използва рогозката за по-голям обем упражнения на гърба и на стомаха. Пилатес също изисква от учениците да извършат значително количество упражнения за гръбначно преместване. Опитайте тези на тънка йога мат и ще кажете една дума. Ох! Йога постелки също се възползват от лепкав покритие, което помага да се предотврати подхлъзване. Пилатес упражнения не разчитат на тази функция и много упражнения се възползват от плътна повърхност.

Колко голям е твърде голям?

Стандартните фитнес рогозки са около два фута широки и шест фута дълги.

Пълна пилатес матов рутина със сигурност може да бъде постигната на стандартна йога мат. Възможно е обаче да имате повече опции, тъй като практиката ви напредва по малко по-широка мат. Ако пространството не е ограничителен фактор, потърсете стара школа за гимнастически школи, където можете да се простирате и да използвате цялата налична повърхност.

Опции за плътност

Някои по-нови материали успешно съчетават плътността и възглавниците в долния профил, по-тънката мат. Най-важното е, че физически тествате матката. Имате две възможности по отношение на плътността. Дебела плътна мат, която осигурява достатъчно подплънка за гръбнака ви в много здрава мат. Но можете също да изберете матрак за гимнастика, който е много по-дебел, но далеч по-малко твърд. Мекотата на матката за гимнастика означава, че ще получите по-малко подкрепа и това всъщност може да осигури по-голямо предизвикателство за тялото.

Go Pro?

Ако пространството и бюджетът не са проблем и търсите автентичен у дома опит Пилатес, помислете за ход на ниво. Производителите на пилатес продават на студия, както и на физически лица. Стилни постелки стил имат опции като дървени дюбели за ръцете ви, аксесоари като малки кутии и ремъци, които се закачват за краката си. Изравнете любимите си, персонализирайте цвета си и изчакайте огромната кутия, за да изпратите матката директно до вас. Професионалистите оборудват своите студиа от няколко ключови доставчици, включително: Gratz Pilates, Pilates Designs от Basil, Balanced Body и Peak Pilates. Можете също да намерите изобилие от употребявано оборудване Pilates онлайн, ако отделите известно време за разследване.

* Редактирано от Alycea Ungaro, PT, MS, Pilates Expert