Основни походи и ползи за здравето

Всички ние мислим, че знаем какво върви и как да ходим. Но ходенето е повече, това е чудесен начин да намалите рисковете за здравето и да подобрите своята фитнес. Отвъд основните неща за това как да ходите и колко да ходите, има разновидности в ходенето по-бързо, обучение за дълги разстояния на ходене, северно ходене с фитнес ходене полюси и използване на неблагодарна или крачкомер.

10 ходене на грешки, за да се избегне

© Terry Vine / Марка X Снимки / Getty

Всички мислим, че знаем как да ходим. Но може и да ходите погрешно. Прекаляваш ли? Не се движите през стъпалото от петата до петите? Не правите нищо с ръцете си или ги пляскате като пиле? Ще се разхождате по-добре, ако избегнете тези ходещи грешки.

| Повече ▼

Как да ходим: Основна техника за ходене

Разходка в есенните листа. Уенди Бъмгарднер ©

Научете се да използвате правилната стойка за ходене, движението на десния крак, правилната стъпка и правилното движение на ръката . След това се научете да увеличавате времето на ходене, докато работите върху добра ходеща форма. Този урок ще ви преведе през всички основни неща на ходенето надясно.

| Повече ▼

Ходене за отслабване

Отслабване успех. © Джейм Грей / Фотодиск

Ходенето е един от най-лесните начини да добавите упражнения към вашия ден и да изгаряте мазнини. Препоръчваното количество ходене за отслабване е 60 минути на ден повечето дни от седмицата, съчетано с диета с намалена калория. Ходенето изгаря около 100 калории на километър за човек на 160 килограма.

| Повече ▼

Ходене за здраве

© Джим Къминс / The Image Bank / Getty

Минималното дневно изискване за ходене е 30-60 минути на ден. Ако бихте могли да го опаковате като хапче, то ще бъде приветствано като медицинско чудо, тъй като намалява риска от диабет тип 2, сърдечни заболявания, инсулт, рак, хипертония и други основни заболявания. Ходенето подобрява контрола на кръвната захар и контрол на кръвното налягане.

| Повече ▼

Бягаща пътека

Бягаща пътека и бягане. Спенсър Плат / Новини от Гети Имидж

Бягащите пътеки са най-лесната машина за упражнения, която използвате, но печелите ли най-много от вашата тренировка за тренировка? Научили ли сте се да ходите, без да държите на перилата? Използвате ли добра стойка за ходене, така че отваряте гърдите си и намалявате ниското напрежение?

| Повече ▼

Педрометър Разходки

10000 стъпки. Марк Хармел / Изборът на фотографа / Гети изображения

Педометърът е чудесен начин да ви мотивираме да добавяте повече активност към вашия ден. Много хора се стремят да добавят още 2000 стъпки на ден, докато не успеят да постигнат цел от 10 000 стъпки на ден. Разберете как да изберете най-точния крачкомер, как да го настроите и как да го използвате, за да се мотивирате.

| Повече ▼

Бързо ходене и радост

Racewalkers на Олимпийските игри. Гети изображения Спорт / Джеф Дж. Мичъл

Разходката по-бързо ви дава по-интензивна кардио тренировка и ви позволява да покривате по-голямо разстояние за същия период от време (и следователно да изгорите повече калории на минута). Можете да използвате съветите си, за да ходите по-бързо, като използвате редовни ходене или да научите състезания в олимпийски стил, за да постигнете максимална скорост.

| Повече ▼

Разходка до маратон или полумаратон

Ванкувър САЩ маратон стартовата линия. Уенди Бъмгарднер © 2011

Искате ли да минете по 13.1 мили маратон или 26.2 мили маратон? Ще трябва да тренирате за тези събития на дълги разстояния. Ще трябва да отделите един ден всяка седмица на разходка с нарастващо разстояние, за да увеличите времето си за разходка, както и да ходите редовно през останалата част от седмицата. Ще трябва да тествате обувките, чорапите, профилактиката на блистерите, закуската, хидратацията и дрехите. Имам пълен урок за обучение и участие в тези събития на дълги разстояния.

Скандинавско ходене

Северна ходене двойка. Скот Маркевиц / Гети изображения

Северното ходене използва фитнес центрове за ходене, за да се превърне в пътешествие в цялото тяло тренировка. Северното ходене изгаря повече калории на миля, докато усетите същото ниво на усилие. Помага да се подобри позата и да се отворят раменете и гърдите. Научете как да се насладите на скандинавското ходене.

| Повече ▼

Избор на ходещи обувки

Brooks Ghost 6. С любезното съдействие на Pricegrabber

Без значение какъв ходене вършиш, намирането на най-добрите ходещи обувки е от съществено значение за удобно ходене. Научете как да избирате най-добрите обувки за ходене за вашия ходене стил, стъпка и крака.

| Повече ▼

Пешеходна екипировка и ходене

Дон Никълс / Е + / Гети

| Повече ▼