Разстояние пеша тренировка за издръжливост

Нищо не бие да продължи дълго, дълги разходки. Това разстояние пеша тренировка ще ви отнеме 75 минути или повече, за да завършите. Това се прави с умерени темпове и умерено ниво на усилие, така че можете да продължите, да ходите и да ходите.

Ползи

Това разстояние ходене тренировка изгражда издръжливост и изгаря калории. Тя ви тренира психически, както и физически, за да ходите по-дълго.

Ако тренирате за събитие с по-голямо разстояние, трябва да изграждате пробега си постоянно с тренировка на дълги разстояния веднъж седмично. Ако тренирате за 5K или 10K състезателна разходка, трябва да превишите разстоянието на събитието с една миля или две на разстояние тренировка.

Кога да направите разстоянието Пешеходна тренировка

Трябва да правите разстояние пеша тренировка веднъж седмично за фитнес или когато тренирате за дълъг разходка разходка. Ако тренирате за няколкодневна разходка, трябва да извършвате два разстояния на ден назад всяка седмица. Ако тренирате за събитие като половин маратон или маратон, може да искате да направите тази тренировка по едно и също време от деня, в който ще се разхождате. По този начин обучението ви ще бъде още по-конкретно.

Как да направите разстоянието Разходка тренировка

Хидратация, закуски и оборудване за разстоянието Разходка

След като ходите повече от час, трябва да планирате да се уверите, че няма да получите дехидратиране и може да ви е необходима закуска, за да запазите енергията си висока.