Неблагодарна Пешеходна 101 - Как да започнете

Разхождайки се на неблагодарна е чудесно упражнение. Бягащите пътеки са най-популярното оборудване за упражнения за дома, с 33% от продажбите, според списание Sporting Goods Business .

Бягащите пътеки също са ефективен начин да се упражнявате на закрито. Проучванията установяват, че бягащите пътеки са на първо място сред машините за упражнения при изгаряне на калории. Докато можете да използвате елиптичен треньор , вътрешен цикъл или други машини за упражнения, повече хора смятат, че е най-лесно да ходят или да се движат по неблагодарна за упражнения.

Винаги има дебат дали е по-добре да използвате неблагодарна или да се разхождате навън. И двете имат предимства и недостатъци. Още: Бягаща пътека срещу ходене на открито

Коя бягаща пътечка трябва да използвате за ходене?

Като домакин неблагодарна може да премахне много извинения, защото не правиш ходене тренировки. Това може да бъде голяма инвестиция, с качествени пътеки, които продават над $ 1000. Често е добра тактика да се купи по-добро качество използвана бягаща пътека, отколкото да се купи най-евтината нова неблагодарна.

Първи стъпки с неблагодарна разходка

След като сте намират бягаща пътечка или сте я докарали в дома си, е време да започнете.

Това е мъдро да се бавно и постоянно изграждане на вашето упражнение време, особено ако сте били неактивни.

Тренировъчни тренировки

Тези тренировки са разработени от фитнес тренатора Lorra Garrick, за да ви помогнат да променяте тренировката на неблагодарна и да помпате на интензивността.

Източници:

Zeni AI, д-р Хофман, Clifford PS. "Разходи за енергия с машини за упражнения на закрито". Вестник на Американската медицинска асоциация. 1996 май 8; 275 (18): 1424-7.

Moyna NM, Robertson RJ, Meckes CL, Peoples JA, Millich NB, Thompson PD. Интермодално сравнение на енергийните разходи при интензивност на упражняване, съответстващо на диапазона на възприемчиви предпочитания " Медицина и наука в спорта и физическото възпитание", 2001 г., 33 (8): 1404-10.