Как да подстригвате обувките си за правилното прилягане

Избягвайте подхлъзване на петата и намалявайте риска от поява на мехури и черни нокти на краката

Техниките за обувки за обувки могат да помогнат при проблеми с поставянето на обувки . Може да мислите, че обувките са проблем, но често можете да промените начина, по който ги придадете и да получите по-добра форма. Научете как да украсите обувките си, за да коригирате често срещани проблеми с широко стъпало, тесни петна, широки стъпала, тесни крака и подхлъзване на петата.

Промяната на шарката ви ще окаже влияние върху напасването на обувката, затова внимавайте, след като направите промяна. Вижте как се чувства докато носите обувките само за 10 или 15 минути. Увеличете времето, прекарано в ходенето с новия шаблон.

1 - Техника на ластиране за предотвратяване на подхлъзване на петите

Техники за шлайфане, за да се избегне изплъзване на петата. Уенди Бъмгарднер ©

За да запазите петата си в петата на обувката, обуйте обувките си, за да създадете "дантела" в горната част на обувката.

Това ще ви позволи да вържете обувката плътно на върха, без да стеснявате обувката за останалата част от обувката.

Тази техника е много важна за предотвратяване на появата на черни нокти на краката при ходене или бягане. Това може да се случи, когато краката ви се приплъзват напред във вашите обувки и вие продължавате да удряте пръстите си в предната част на кутията. Това може също така да предотврати появата на мехури на крака ви може да се разтрие по-често, ако продължава да се движи назад и напред в обувката с всяка стъпка.

2 - Техника за придаване на обувки за тесен крак

Техника на спускане за тесен крак. Уенди Бъмгарднер ©

Използвайте този шаблон за тесни крака. Ако обувката ви има две набори от двете страни, прилепете през най-отдалечените от езика. Това ще привлече двете страни на обувката заедно по-плътно.

Ако това не е достатъчно, използвайте "ключалката", както и при плъзгането на петата, само между второто и третото око. Това държи връзките от разхлабване.

Сега носете обувките с този нов шаблон за къси разстояния и най-напред 10 или 15 минути ходене. Регулирайте съответно и увеличете времето си с тази нова шарка.

3 - Техника за удряне на обувки за широк крак и висока стъпка

Техника за шлайфане за широк крак. Уенди Бъмгарднер ©

Използвайте този шаблон за широк крак и висок ход. Ако обувката има две комплекти от отвори на всяка страна, издърпайте комплекта, който е най-близо до езика.

За повече стая, използвайте над и под снимката техника. Това ще даде място за разширение и затягането на дантелените връзки няма да надвиши фиксирането.

Носете обувките от 10 до 15 минути, за да се приспособите към новия шаблон. Непрекъснато увеличавайте времето, което прекарвате, носейки обувките, когато регулирате шаблона.

4 - Техники за подстригване на обувки за тясна пета и широка предна част

Два техники за спускане за тясна пета и широка предна част. Уенди Бъмгарднер ©

Ако имате тясна пета и широка предна част, вероятно сте винаги разочаровани. Когато петата се напасва, предната част е твърде тясна, ако предната част падне, петата се плъзга наоколо.

Решение 1: Използвайте два комплекта дантели. Трябва да си купите две по-къси дантели и да облечеш долните 3 капки с една дантела и горните отвори с друга дантела. След това ще можете да регулирате ширината и напрежението за всеки комплект дантели.

Недостатъкът е, че имате две шансове сега да имате "издухване" на всеки крак. Вероятно можете да направите постоянен възел за долния набор от дантели, или да използвате Ian's Knot или дантела, за да ги държите вързани .

Решение 2: Използвайте комбинация от техниката на широката предна част на краката и техниката на тесни кърпички.

Промяната на шарката ви ще окаже влияние върху напасването на обувките, така че най-добре е да носите обувките за по-кратки периоди и по-кратки разстояния, преди да сте се приспособили към новото прилягане и усещане.

> Източници:

> Американски ортопедични Общество на краката и глезена Облечи техниките за правилното подстригване.

> Нов баланс обувки: Продукт Вмъкване - Закопчаване за по-добро прилягане.