Лесно меню с ниско съдържание на въглехидрати с пиле пилешко

Дневно меню за ранната фаза на диета с ниски въглехидрати

Търсите дневно меню за диета с ниско съдържание на въглехидрати, която няма да отнеме много работа за създаване? Може да не разполагате с време за прекарване на готвенето, но не искате да прибягвате до пакетирани храни за готвене или замразени вечери с ниско съдържание на въглехидрати. Това меню включва свежи предмети и няколко преработени храни.

Това меню е много високо във фибри и белтъчини и има всички витамини и минерални изисквания за деня, с изключение на витамин D.

Освен това е много лесно меню. Не е нужно готвене, освен за вечеря, която е неприятно ястие от тиган. Той съдържа 49 грама използваеми въглехидрати и 36 грама фибри.

Това меню е South Beach Diet приятелски за фаза две и отвъд. За фаза първа, сменете пъпела при закуска с чаша доматен сок. Той също така е до голяма степен без глутен, освен както е отбелязано.

закуска

обяд

Закуска

Вечеря

Хранителен анализ

Това меню предлага 49 грама ефективен въглехидрат плюс 36 грама влакно, 101 грама протеин и 1569 калории. Тя съдържа най-малко минималните изисквания за всички основни витамини и минерали, с изключение на витамин D.

Бележки и модификации на менютата

Общите калории в дневното меню могат да се променят чрез добавяне и изваждане на протеини и мазнини. Ако гладен, добавете повече калории. Ако специфичните ви нужди от въглехидрати варират от това, можете да промените количествата въглехидратни храни.