Как да купите най-добрата бягаща пътека - 8 точки, които да разгледате

Намирането на най-добрата бягаща пътека за вашия бюджет може да бъде задача. Трябва да знаете какво да търсите, за да получите най-добрата покупка в неблагодарна, която ще ви даде добра домашна тренировка.

Какви са най-добрите бягащи пътеки във всеки ценови диапазон?

Всяка бягаща пътечка ще бъде значителна инвестиция за повечето от нас, но вие получавате това, за което плащате. Когато пазарувате по цена, трябва да сте още по-внимателни, за да изберете най-доброто от този ценови диапазон.

Ценовият диапазон обикновено се раздели на бюджета ($ 500 до $ 1,500), средния диапазон ($ 1,500 до $ 3,000) и качеството ($ 3,000 и повече). Често има значителни продажби и отстъпки.

Бягаща пътека мотор и конски сили

Моторът, рейтингът и гаранцията са ключовете за получаване на неблагодарна, която ще продължи години. Те са оценени за конски сили (HP), но производителите използват различни термини, които са объркващи. Фигурата, която искате да разгледате, е непрекъснатата категория на работа - CHP - и магазин за 1,5 до 2,5 CHP. Рейтингът "върхово мито" е по-малко ценно. Степента на "неблагодарна" пада между непрекъснатото и пиковото полезност. По принцип, колкото по-тежки сте, толкова повече конски сили ще ви трябва. Наблюдателите също се нуждаят от повече конски сили, отколкото пешеходците.

Бродирите често имат максимална оценка на теглото на потребителите. Помислете за това оптимистично и извадете 50 паунда, за да получите машина, която ще работи добре за потребителя.

Потърсете най-дългата гаранция за двигателя, най-малко една година, за предпочитане пет години. Мотори с постоянен ток (DC) са по-тихи.

Стабилност на бягащата пътека и гладкото колоездене

Тествайте бягащите пътеки, докато носите обувките си и дрехите си. Недостатъчно е невъзмутимо или несигурно пътуване. Ръчните релси трябва да се чувстват достатъчно здрави, за да ви подкрепят и да са в добра позиция да се хванат лесно и да не блокират движението на ръката ви.

Коланът трябва да е достатъчно широк и достатъчно дълъг за крачка.

Функции за тренировка на тренировъчната машина

Колко лесно е да промените скоростта и наклона от конзолата? Увеличаването на наклона увеличава интензивността на вашата тренировка и ви позволява да правите обучение по хълма. Някои модели също имат отрицателен ефект, така че можете да имитирате спускане надолу. Това е важно за тренировки за истински маршрут както нагоре, така и надолу.

Шум и пространство

Небето трябва да работи във вашето пространство. Колко е шумно? Ако възнамерявате да гледате видеоклипове или да слушате музика, трябва да можете да ги чувате през самата пътечка. Модел, който изглежда малък в магазина, може да се превърне в слон в свободната ви стая.

Проверете размера му, когато е сгънат или съхранен, и проверете колко лесно е да се движите.

Ръчни бягащи пътеки срещу моторизирани бягащи пътеки

Поради разликата в разходите, много хора са изкушени да купят ръчна бягаща пътека вместо моторизирана неблагодарна. Но ръчните бягащи пътеки имат много недостатъци спрямо техните моторизирани братовчеди. Често им е трудно да се движат, без да използват екстремни наклони, а след като се движат, не можете да промените наклона. Ниската цена често означава по-малко здрава конструкция.

Най-добри начинаещи и алтернативи за неблагодарна

Ако нова неблагодарна почивка на вашия бюджет, имате много алтернативи, за да намерите добри бягащи пътеки на изгодни цени.

Съществуват и много начини да използвате неблагодарна качествена нечия друга. Разгледайте моите съвети как да използвате добра неблагодарна за по-малко долари - или дори безплатно. Трябва също да опитате елиптични обучители . Те дават тренировка с по-ниско въздействие, докато упражняват както горното, така и долното тяло. Най-висококачествените елиптични обучители са сходна цена, за да се пазарят за бягащите пътеки , така че да получите повече за по-малко.

Сгъваеми бягащи пътеки срещу не-сгъваеми

Значителни подобрения в дизайна са допринесли за сгъването на модели, които са сравними с стационарните бягащи пътеки. Потърсете стабилност, лекота на сгъване, капацитет на теглото и колко лесно е да се движите. Но също така знаят, че повечето потребители рядко сгъват и разгръщат неблагодарна, така че трябва да купите машина, която ще се побере във вашето пространство в двете условия.