Колко калории да изгарям всеки ден?

Променете дневния си разход на енергия, за да отслабнете по-бързо

Знаете ли колко калории изгаряте всеки ден? Вие трябва, ако се опитвате да отслабнете. Можете да изчислите енергийния си баланс и да разберете как да ядете много, всеки ден, когато знаете номера си. Трябва да постигнете отрицателен енергиен баланс, за да отслабнете.

За да постигнете негативно енергийно равновесие , трябва да се уверите, че в тялото ви се използва по-малко енергия, отколкото тялото ви използва.

Това означава, че трябва да консумирате по-малко калории, отколкото изгаряте всеки ден. Но направете това, което трябва да знаете колко калории изгаряте.

Колко калории да изгарям всеки ден?

Когато изследователите преценят общия брой калории, които изгаряте, те се отнасят до броя като общ разход на енергия или TEE или общ дневен енергиен разход (TDEE). TEE (или TDEE) е комбинация от тези различни фактори:

Как да се изчислят общите разходи за енергия

Диетолозите и трениращите могат да използват три общи метода за оценка на броя на калориите, които изгарят всеки ден. Има плюсове и минуси за използването на всеки метод. Можете да използвате повече от един метод и да сравните резултатите, за да получите най-добрата прогноза.

Увеличете дневния си калориен разход

За да постигнете негативния си енергиен баланс и да отслабнете успешно, опитайте да увеличите количеството енергия, което използвате всеки ден. Разбира се, има някои компоненти на TEE, които са трудни за промяна.

Увеличаването на метаболизма на почивка, например, е доста трудно. А увеличаването на броя на калориите, които изгаряте, когато ядете храна, не е ефективен начин да постигнете негативния си енергиен баланс. Но можете да промените ежедневните си физически навици.

Най-ефективният начин да увеличите своя ТЕЕ е с упражнения и NEAT. Научете как да планирате последователни тренировки, които са достатъчно енергични, за да изгарят мазнините, но също така да позволите на тялото ви достатъчно време, за да се възстановите , възстановите и останете здрави. Между тренировките останете активни. Вземете стълбите вместо асансьора, отидете до магазина, вместо да вземете колата и останете активни вкъщи, за да изгорите калории. Ще увеличите потенциала си за изгаряне на калории и може да сте в състояние да увеличите количеството на чистата мускулна маса в тялото си , което може да увеличи скоростта на метаболизма ви в покой.

Слово от

Не забравяйте, че всички калории са оценки. Дори изчисленията на калориите върху хранителните пакети са оценки. Така че, ако се опитвате да отслабнете, очаквайте, че ще трябва да отделите известно време за опит и грешка, преди да намерите номерата, които са подходящи за вас. Използвайте няколко различни начина, за да разберете колко калории изгаряте всеки ден и след това експериментирайте с приема на храна, за да намерите правилния баланс, за да постигнете целите си.