Най - добрите движения за

Ако имате салфетки, което е прекрасен термин, който използваме, за да опишем мазнините, съхранявани около бедрата, бедрата и задника, вие не сте сами. Това е област, в която имаме склонност да съхраняваме излишните мазнини, особено жените.

Може да отделите време да правите много упражнения като асансьори за крака и други подобни, за да се отървете от тях, но за съжаление не можем да насочим определени области на мазнините с упражнения.

С други думи, намаляването на място просто не работи. И така, какво работи?

Какво трябва да насочите тези седла

1. Твърди кардио упражнения рутинни - Cardio е вашата първа линия на защита срещу мазнини, което ви помага да горят повече калории всеки ден, което е как работи цялата загуба на тегло. Примерната кардио програма може да изглежда така:

ден интензивност дължина Примерни тренировки
Mon HIIT (Обучение с висока интензивност) 20-30 min Спринт интервал тренировка
вт Умерена интензивност 45-60 минути Бързо ходене или джогинг
женя Ниско-умерена интензивност Цял ден Използвайте крачкомер, за да получите 10 000 стъпки
чт Умерено-висока интензивност 30-60 минути 45-минутна бягаща тренировка тренировка
пт Умерена интензивност 30-45 минути Кардио тренировка за издръжливост
Sat Ниско-умерена интензивност 30-60 минути Разходка или дълъг велосипед
слънце Почивка Почивка Почивка

2. Силна програма за цялото си тяло - Може да се изкушавате да работите само в долната част на тялото си, за да се отървете от седлови чували и, да, определено имате нужда от много по-ниски движения на тялото.

Но вие също трябва да работите с цялото си тяло . Защо? Е, първо, искате цялото ви тяло да бъде силно. Второ, колкото повече мускули имате, толкова повече калории дневно изгаряте. Мускулите са по-метаболитно активни от мазнините, така че колкото повече имате, толкова повече ще загубите.

Някои от най-добрите упражнения в долната част на тялото, които можете да направите, за да работите върху всички тези глуте, бедрата и бедрените мускули включват:

Изпробвайте тази най-добра тренировка и след това научете повече за създаването на пълна програма .

3. Здравословна, нискокалорична диета - Това е може би най-важният елемент от загубата на тегло. Вашата първа стъпка е да изчислите колко калории трябва да ядете, за да отслабнете и след това да научите повече за това как можете да промените диетата си за успешна загуба на тегло .

Имайте предвид, че ако имате склонност да съхранявате излишната мазнина около бедрата, може да отнеме малко повече време, за да загубите мазнините там. Вашите гени и хормони определят къде губите мазнините, така че най-добре е да следвате последователна тренировъчна програма, да ядете здравословна, нискокалорична диета и да позволите на тялото ви да отговори на това. Ако губите инчове , дори и да не е от тази конкретна област, вие сте на прав път.