11-те най-добри ски обувки за жени да купят през 2018 година

За пътеките на жените , които се нуждаят от правилната обувка за офроуд условия, тези пътеки осигуряват голяма сцепление, стабилност и издържливост, за да ви помогнат да се плъзнете над корени, скали и неравен терен. Проектирани специално за краката на жените, тези обувки са най-подходящи за пътеки, но също така работят добре върху настилката. Трамваите за обувки често се предлагат с водоустойчиви или по-трайни горни части, по-дебела подметка и по-малко странично огъване. Ето някои страхотни пътеки за обувки за жени.

Montrail Trail Runners са леки, стабилни и много издръжливи пътеки за обувки. Съществуват модели, които осигуряват контрол на движението за прокатори и модели, които са направени за топло време и дълъг пробег. Използвал съм маскариста Montrail повече от година и го намирам за перфектно пътека за бягане и леко пешеходен туризъм. В GTX е водоустойчив режим, който има Gore-Tex линейка, която е идеална за мокри пътеки често бягам в Тихия северозапад.

Брукс предлага каскаджийските обувки Cascadia и Adrenaline за жените. И двата модела имат силна подкрепа, балансирана с голямо омекотяване. Те имат твърда подметка, която стабилизира крака и намалява прекомерното удавяне. Адреналинът предлага водоустойчиви горни части. Брукс започна да предлага рециклирани дантели, биоразградимата "BioMoGo" междинна подметка добавя и други екологични удари.

New Balance прави разнообразие от пътеки във всяка ценова категория и стил. Повечето от тях са тежкотоварни офроуд, които съчетават твърдост, сцепление и твърди горни части, но също така предлагат и 101-те, най-новият в най- малките обувки за бягане, предназначени специално за пътеките, без големият, обемен протектор и амортизацията на типичните пътеки.

Найки все още е един от най-популярните обувки на пазара. Nike има пътечки за бягане за всички сезони, всички условия и пътеки, които искат добре изглеждащи, функционални обувки, които лесно преминават от пътя към пътеката и обратно.

Страхотна пътека за тези, които се нуждаят от сцепление и добра, плътна форма. Канада е предназначена за основно използване извън пътя, но може да се използва за движение по пътищата. Харесва ми плътното прилягане, но изключително лекото усещане на тази здрава обувка.

Северната стена предлага стабилна пътека за пътешествие и леки туристически обувки за жени. Ще откриете обувка в ценовия диапазон и любимия си цвят с това огромно разнообразие от пътеки, които предлагат най-новите функции, включително горната част на горната част на текста, каучуковите капачки на рамото и бързите вратовръзки на някои модели.

Обувките Lafuma за жените предлагат страхотно прилягане, приятна възглавница и много стабилност и сцепление за нуждите на сериозните бегачи.

Vasque има репутация за това, че прави големи ботуши за туризъм и сега има добра селекция от пътеки за жени. Цялата колекция Vasque осигурява стабилност, сцепление и добро омекотяване в лек дизайн. Vasque Runners са голяма стойност.

Asics предлага няколко бегачи (любимата ми е Атака). Всички те са предназначени за труден, неравен терен, скали, чакъл, корени и кал. Потърсете водоустойчива синтетична и мрежеста горна част, ако се движите в лошо време. Повечето от тях предлагат олекотена и защитна опора за охлаждане на мрежестата облицовка, за да изтрият влагата и да поддържат краката ви хубави и сухи.

Merrell е известен със страхотни туристически обувки и сега има голямо разнообразие от пътеки. От ултра стабилната мрежа до лъскавия, блестящ круиз, те предлагат отлична форма и всички характеристики, които обувки трябва да имат. Ако имате добър късмет с небрежните обувки на Мерел, обувките за обувки трябва да ви пасват добре.

Ново в трасето на пазара, Teva предлага обувката Ligero Trail Running за жени. Построен върху специфичен ход на стъпалото, той е проектиран така, че да осигурява най-добрата комбинация от подсилване и стабилност при всички следи. Teva е чудесно за теглене на всички терени и комфорт за дълги дни по пътеката.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .