Мога ли да ти помогна да отслабвам?

"През последните няколко месеца загубих няколко килограма над теглото на наблюдателите, но искам да ускоря загубата на тегло. Ще ми помогне ли да отслабна?"

Работата може определено да ви помогне да отслабнете, особено ако комбинирате редовно работещо рутинно с режещи калории. Тренировката е тренировка с цялото тяло и една от най-енергичните упражнения там, така че определено е ефективен начин да изгорите калории и да хвърлите паунда.

Много хора смятат, че се движат, за да им помогнат да отслабнат и след това да запазят желаното тегло, нещо, с което се борят много диети.

Но първо, ако никога преди не сте се кандидатирали, уверете се, че преди да започнете, проверете Пътеводителя за абсолютните начинаещи . Също така ще искате да се консултирате с Вашия лекар, за да получите медицинско разрешение за бягане, особено ако сте били заседнал в продължение на шест месеца или повече.

За да започнете, може да ви е от полза да следвате графика за тренировка за начинаещи. Ето няколко безплатни, за да разгледате и да определите кой работи най-добре за вас:


Правилното зареждане е ключът

Сега, тъй като плановете ви за отслабване включват диета и тичане, важно е да знаете как правилно да зареждате пистите си. Някои нови бегачи, които също се опитват да отслабнат, в крайна сметка се отказват бързо, защото приемането им с ниска калоричност ги кара да се чувстват твърде нискоенергийни по време на пистите си.

Важно е да се уверите, че ядете правилно преди вашите тренировки , след вашите тренировки и евентуално дори и по време на вашите тренировки , ако тренирате за събитие за издръжливост като маратон.Изберете някои съвети за най-добрите храни за бегачи , които са много гъвкави и ще ви дадат най-много бонга за вашите пари.

Как да избягвате да чувствате глад през цялото време

След като стартирате работещо рутинно, може да откриете, че започвате да сте по-гладни. Това е напълно нормално - тялото ви се нуждае от повече калории, за да зарежда тези тренировки. Ключът е да се уверите, че не свръхкомпенсирате и в крайна сметка приемате повече калории, отколкото всъщност изгаряте. Някои състезатели в крайна сметка ще получат теглото, когато те започнат да тичат! Той помага да яде пет до шест малки хранения през целия ден, вместо да яде три големи ястия.

Можете също така да се уверите, че получавате много здравословни храни с високо съдържание на фибри във вашата диета. Повечето храни с високо съдържание на фибри изискват повече дъвчене, което ще ви помогне да задоволите глада си. Храните с високо съдържание на фибри обикновено са обемисти, за да запълнят по-бързо стомаха и също така да забавят времето, необходимо за изпразване на стомаха. Също така, много храни с високо съдържание на фибри са с ниско съдържание на калории, така че можете да се чувствате пълно с по-малко калории. Цели зърна, зеленчуци и плодове са големи източници на фибри. Уверете се, че имате много от тези здравословни храни на ръка, така че, когато след глада гладни удари, ще бъдете готови и не изкушени да се даде в глад за празни калорични храни.

Също така, за да сте сигурни, че не изпитвате фалшиво усещане за глад, опитайте да пиете чаша вода.

Опитайте да изчакате няколко минути и ако се чувствате удовлетворени, вероятно сте просто жадни. Останете хидратирани през целия ден, за да можете да отбягвате онези жадни сигнали, които се чувстват като гладни угризения.

Тъй като започнете редовно да се движите, може да се изкушите да прекалявате с угояване или висококалорични храни в резултат на вашата упорита работа. Опитайте се да не използвате храната като награда. Вместо това, се погрижете за награди за нехранителни стоки, като например нова подвижна екипировка или масаж, когато стигнете до текуща цел . И следвайте тези съвети за контролиране на желанието за храна .

Получете още повече съвети за работа, за да отслабнете:

Вижте също: Често задавани въпроси за текущото и отслабването