8 Съвети за отслабване за бегачи

Бягането е може би един от най-ефективните начини да отслабнете, но това не означава, че това е магически куршум. Всъщност, може да спечелите няколко килограма рано, когато губите мазнини , но добавете мускули, които са по-плътни и по-тежки от мазнините. Но ако сте в съответствие с вашето бягане и се придържайте към здравословна диета, вие буквално ще избягате с излишни килограми. Ето някои от най-успешните стратегии за участниците, които искат да отслабнат.

1 - Бъдете пациент

Йордания Сименс / DigitalVision / Гети изображения

Всички ние търсим бърза корекция, когато става въпрос за загуба на тегло, но не очаквайте да го получите от тичане. Здравословната загуба на тегло е 1/2 до 1 паунд на седмица, така че не очаквайте да загубите повече от това. Задайте разумна цел за загуба на тегло, като пет килограма за два месеца.

2 - Не прескачайте храната

Няма да губите тегло по-бързо, ако пропуснете храната. Всъщност това просто ще ви направи по-гладни, което увеличава вашето изкушение да ядете всичко в очите. Вие също така няма да изгорите толкова много калории по време на вашите писти, колкото бихте направили, ако сте били правилно подхранвани.

3 - Изпълнявайте няколко пъти седмично

Индивидите, които успешно губят тегло и го пазят, изгарят около 2800 калории на седмица чрез планирани тренировки, според статистиката на Националния регистър на теглото. Ако приемем средно по 100 калории на миля, това е около 28 мили, така че целта ви, ако бягате, е вашата единствена форма на упражнение. Не се притеснявайте за темпото или интензивността на бягането си, просто да изкарате километрите, ще изгори калориите.

4 - Сила на влака

Не само ще изгаряте калории, докато сте силово обучение, но увеличената му чиста мускулна маса ще подобри ефективността ви, така че ще можете да бягате по-бързо и по-дълго и да изгорите повече калории, докато бягате. Обучението по сила спомага и за предотвратяване на наранявания , така че ще можете да поддържате ангажимента си да упражнявате, като останете без наранявания.

5 - Разстелете калориите си

По-добре е да ядете няколко малки ястия и закуски през целия ден, отколкото да ядете огромна закуска, обяд и вечеря. Ще намалите съблазънта си, за да се справите, а вие също ще спечелите повече гъвкавост при планирането на вашите писти, защото няма да ви се налага да чакате, докато разработите големи ястия.

6 - Попълнете табелата си с не-скорбяла зеленчуци

Стремете се да имате някои зеленчуци, домати, моркови, тиквички, спанак и други зеленчуци, например, с всяко хранене. Те са пълни с фибри , така че ще се почувствате удовлетворени и по-малко изкушени да преяждате или да достигнете за десерт, натоварен с калории.

7 - Проследяване на храните

Запишете всичко, което ядете и пиете поне за няколко дни. Може да сте шокирани колко калории приемате, но това ще ви помогне да установите областите за подобряване. Можете да проследявате храните в дневника си за обучение , за да можете също да видите какъв ефект оказват някои храни върху ефективността ви.

8 - Гледай как ядеш

Опитайте да ядете по-бавно и да спрете да ядете, когато се чувствате комфортно, а не пълнени. Ще се изненадате колко повече ще се насладите на вашата храна!