Как да стигнем ходещи обувки, монтирани правилно

Пътеводител за ходене по обувки

Ключът към намирането на най-добрата обувка е да се подготвите за тях от експерт, който ще разгледа походката, стъпката, вида на ходенето, теглото и други фактори. Те ще използват тези наблюдения, за да ви сложат в правилната обувка .

Намерете най-добрите обувки за разходка в най-добрия магазин за обувки

Повечето магазини за спортни стоки с общо предназначение не наемат персонал за техния отдел за обувки, който е специалист по монтаж на обувки.

За да получите тази услуга, най-добре е да отидете на специализиран магазин за обувки и обувки. За обувки или ботуши на пътеки отидете в магазин на открито, като Eastern Mountain Sports или REI.

Персоналът ще ви отведе до паркинга и ще ви гледа как се разхождате, или ходите на бягаща пътека или на закрито. Ще ви накарат да опитате на няколко различни обувки. Някои магазини дори извършват анализ на походката по време на ходене на неблагодарна, за да определят коя обувка е най-добра.

Вземете старите си обувки със себе си

Вашите износени обувки ще разкажат на продавача много за начина ви на ходене. Те могат да видят къде сте поставили най-много износване в петата и подметката на обувката и дали тя е равна и за двата крака. Това са добри улики при определянето на това, което обувки ще бъде най-добро за вашия стил на ходене. Други улики ще бъдат как сте изхабили различни места в горната част.

Колко добри обувки струват

Обувките, с които завършвате, ще бъдат в диапазона от 60 до 120 долара.

Инвестирайте в правилните обувки, за да предотвратите наранявания и да се чувствате комфортно. Но не губете парите си на стилни обувки, които няма да вървят добре. За ботуши, ще платите над $ 100, особено ако търсите функции като хидроизолация. Очаквайте да инвестирате повече в добри, добре изработени ботуши.

Shoe Try-on Съвети