Кой Fitbit Pedometer ще ви приспособи най-добре?

Разрастващо се семейство на педометрите и монитори за дейността на китките

Fitbit е семейство от пълнофункционални крачкомери, монитори за фитнес активности и интелигентни устройства, които следят стъпките, разстоянието и калориите. Показателите за активност на Fitbit работят с приложения за повечето мобилни телефони, плюс компютри и Mac за тези, които нямат смартфон. Можете да се насладите на графики и диаграми на стъпки, активни стъпки, разстояние, качество на съня , диета и други здравни статистически данни.

Можете да позволите на Fitbit да споделя данните си за дейността с много други приложения и сайтове за проследяване на годност. Всички модели на Fitbit се зареждат в една и съща уеб страница с личен профил и работят с приложението Fitbit. Можете да превключвате от един на друг, ако имате няколко модела. Тук можете да разгледате различните модели от фамилията Fitbit.

Фитнес групи и клипове

Ако предпочитате да носите Fitbit на китката си, тези модели могат да работят за вас.

Стилове на талията / джоба

Оригиналните модели Fitbit са проектирани да бъдат спечелени на колана или пренесени в джоба ви, а не върху китката. Flex 2 може да бъде изваден от гривната и да се носи в гривна, висулка или клип на трета страна. Fitbit Zip идва с клип и можете да купите притежатели на трети страни, за да го носите по други начини.

Superwatches

Тези Fitbits са проектирани като smartwatches.

Преустановени модели

Тези модели са прекратени. В някои случаи може да ги видите за продажба от търговци на дребно или онлайн. Историята на активността ви се поддържа, когато преминете към нов Fitbit.

Настройка и Първи стъпки

Когато купувате Fitbit, няма допълнителна такса за използване на уебсайта или мобилното приложение. Има една годишна такса за Premium членство, която включва по-задълбочени доклади и персонализирано обучение. Основните отчети обаче изглеждат повече от адекватни.

Можете да правите всички настройки с приложението Fitbit за iOS или Android на мобилен телефон или устройство с Bluetooth. Но можете да го настроите и да синхронизирате с компютър. Fitbit се доставя с USB памет, която качва данни безжично, ако използвате компютър за синхронизиране. При първа употреба инсталирате софтуера на Fitbit Service Manager и се регистрирате в уеб сайта на Fitbit и задайте няколко основни бита информация за себе си. Теглото ви е необходимо, за да изчислите изгорените калории. Данните автоматично се качват всеки път, когато сте в рамките на около 15 фута компютър, никога не трябва да запомните да го направите.

За да се качите от дома си, можете да използвате мобилното приложение, или ще трябва да използвате компютър, на който да инсталирате софтуера и който има USB порт.

Синхронизиране с мобилно приложение

Ако изобщо нямате компютър, можете просто да използвате безплатното приложение iPhone / iOS или приложението за Android, за да настроите Fitbit и да синхронизирате данните си чрез Bluetooth. С приложението можете също да добавяте проследяване на храната и да проследявате дейностите, които не са крачкомерни. Можете да изберете синхронизиране през целия ден или да синхронизирате при поискване.

Те са водоустойчиви?

Само Fitbit Flex 2 и Ionic са достатъчно водоустойчиви за плуване. Други Fitbits са водоустойчиви, така че можете да ги носите в дъжда или докато миете чиниите или кучето си, но те не са водоустойчиви за плуване и може да не оцелеят при пътуване през пералната машина.

Вашият табло за управление

Плочите на таблото са бърз преглед на вашата дейност и можете да изберете да видите повече подробности, включително графики от последната седмица, месец или година за всеки елемент.

Fitbit дневници

В допълнение към данните от Fitbit, можете ръчно да въведете други упражнения, тегло и сън.

Долен ред

Fitbit стана синоним на проследяване на активността. Моделите са лесни за носене и са изключително лесни за употреба. Уеб сайтът няма допълнителни такси. Те работят както с персонални компютри, Mac, така и с Bluetooth. Ципът е по-евтин, но не включва проследяване на съня или стълбище.

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница. Преглед на проби са получени от производителя за някои модели.