Саут Бийч Фаза 1 диетични храни, за да се избегне

Какво трябва да ядете по време на фаза 1?

Стартирахте ли диета "Южен бряг"? Програмата е актуализирана, за да включва 7-дневно рестартиране, което ви помага да накарате тялото ви и хранителните ви навици да се проследяват. Тази първоначална фаза се наричала Фаза 1 и много от тях, които са посветени на South Beachers, все още използват това име.

Независимо от името, което използвате, ще трябва да попълните хладилника си със здравословни храни от фаза 1 през тази седмица.

Но има и доста фаза 1 диетични храни, за да се избегне. Уверете се, че знаете какво да ядете и какво да избягвате, за да отслабвате и да сте здрави по плана.

Саут Бийч Диета Фаза 1 Храни, които трябва да се избягва

Диетата на South Beach предлага списъци с храни, които можете да се насладите и някои хранителни продукти, които трябва да избягвате. Списъкът с храни е различен по време на различните части на диетата. Всеки етап се нарича "фаза".

Най-трудната част от програмата за отслабване е Фаза 1. По време на този 7-дневен рестартиране ще трябва да бъдете много внимателни относно храненето и планирането на лека закуска. Но това е и етапът, в който най-вероятно ще загубите най-много тегло - стига да знаете кои храни за хранене да ядете и кои диетични храни да избягвате.

Можете да прегледате и изтеглите пълен списък на фаза 1 храни, за да видите всички разрешени продукти. Можете да проверите и South Beach Handbook, който се предоставя от компанията. Но ще трябва да отстраните няколко обичайни храни от вашата кухня, включително моркови, зърнени храни и хляб.

Това са храни, които могат да увеличат вашите желания за сладкиши, нишесте и захар. Някои от най-популярните ястия от South Beach Diet Phase 1 за избягване са изброени тук.

Популярно фаза 1 Месо и домашни птици, за да се избегне

Популярни фаза 1 зеленчуци, за да се избегне

Популярни фази 1, които трябва да се избягват

Популярни напитки от фаза 1, които трябва да се избягват

Популярни фази 1 бонбони да се избягва

Как да яде само фаза 1 храна

Ако се притеснявате, че няма да можете да оцелеете на първия етап от диетата на South Beach , не сте сами. Много хора смятат, че списъкът на фаза 1 храни е твърде ограничителен. Но ако искате диетата да работи, има няколко начина да се поставите за успех.

Можете също така да искате да инвестирате в копие на The South Beach Diet Supercharged . Можете да намерите книгата в местната библиотека или да я купите онлайн. Книгата е написана добре от д-р Артър Агатон и е лесна за проследяване.

Това е умен референтен да се съхранява на лавицата ви, ако сте сериозно за загуба на тегло и запазване на паунда на разстояние за добро.