Най-добрите 7 Trackers за фитнес за купуване през 2018 година

Останете в крак с вашите здравни цели тази година

Фитнес тракерите са изминали доста време от стъпкомера, който сте закопчали на колана си. Но, когато става въпрос за постигане на цели в областта на здравеопазването, стъпките за регистриране са само началото. Проследяването на съня ни, това, което ядем и как работи сърцето ни също са ключови компоненти за цялостното благополучие. Благодарение на технологиите, ние сме в състояние да останем отговорни за действията си, като разполагаме с цялата тази информация по всяко време точно на нашата китка.

С толкова много различни опции на пазара, може би е ужасно да знаете кой инструмент за проследяване е най-подходящ за вас. Искате ли да отслабнете? Може би искате да сте сигурни, че приемате най-малко 10 000 стъпки или повече на ден. Каквито и да са вашите нужди, тук са най-добрите тренажори за фитнес за вас.

Независимо дали става дума за проследяваща активност, сърдечен ритъм или сън, този проследяващ инструмент има желание за точност. FitBit вярващите наричат ​​йонизма "надграждане" от любимия FitBit Blaze. Докато Blaze просто използва Bluetooth, Ionic има Wifi способност, което прави супер бързи актуализации. Тази версия има и вграден GPS (така че не е необходимо да носите телефона си, докато се разхождате или се движите за целите на проследяването).

Въпреки че изглежда, че заемат много имоти на китката, рецензенти са съгласни, че комфортът е най-висок, дори когато спи. Въпреки че може да не го усещате, докато спите, това е оптимизиране на вашето здраве чрез записване на съня ви. Много по-нови тракери имат тази функция, но потребителите на FitBit Ionic по-специално говорят за това как всъщност са в състояние да приложат положителни промени в съня си навици заради това, което са научили чрез данните, които съхранява.

Докато проследяващите активности се преместват от по-атлетичните изглеждащи дизайни до тези за по-ежедневно и универсално износване, Fossil изглежда е водещият пакет в тази сфера.

По-специално, Fossil Gen 2 има много различни опции за стил, които отговарят на вашите нужди, включително опция за розово злато, опция за кожена лента или този неръждаем модел. Вграден микрофон, който позволява многобройни потребители на Android (само за 4.3+) по време на тренировка, използвайки опцията гласова команда. Всички останали могат да се наслаждават на възможностите на сензорния екран, тъй като smartwatch използва Bluetooth за синхронизиране на вашия телефон.

Докато часовникът не копае дълбоко в спецификата на дейността, той проследява стъпки, разстоянието и изгорените калории, така че е умен купувач за тези, които искат да носят нещо ежедневно, но не искат да пречат на облеклото им. Рецензенти обичат начина, по който изглежда.

Въпреки че не е "интелигентен", Garmin fenix 3 прави почти всичко, което потребителят може да иска минус изпращането на текстови съобщения и други подобни.

"Амазонски избор" спортистите обичат здравата стоманена рамка, съчетана с GPS, докато се движат по пътеките на велосипедите си. Чувствайте се свободни да се потопите, тъй като устройството е напълно водоустойчиво до дълбочина от 100 метра.

Мониторът за сърдечен ритъм е удобен и точен и е един от определящите фактори за покупка за купувачите.

Рецензенти ревност за живота на батерията (когато разглежда всички задачи, които прави едновременно), които могат да варират от 20-50 часа в зависимост от дейността.

Разменете групите, за да добавите личните си предпочитания (fenix 3 идва с каучук и метална лента).

За тези, които търсят устройство, което е с голяма точност, но ниско насипно, FitBit Alta е само с дебелина около 1/2 инча! Тази накрайник позволява на потребителите да виждат непрекъснат модел на сърдечната честота, което от своя страна дава по-точен резултат от изгарянето на калориите.

Когато се синхронизира с PurePulse, FitBit може да наблюдава етапите на сън въз основа на сърдечния ритъм. Подобно на другите тракери, той също така съхранява вашите стъпки, калории и автоматично разпознава упражнението, което правите. Предлага се в три различни размера за точно прилепване и шест различни цвята.

Повечето рецензенти цитират живота на батерията около седмица, ако групата е настроена на "Синхронизиране през целия ден".

Това всичко на едно Apple Watch серия 2 (основно мини iPhone) може да направи всичко, освен да готви вечеря (въпреки че със сигурност може да помогне за намирането на някой, който да ви помогне с това!).

Искате да се потопите във вода? Направи го! Искате да кажете на вашия съпруг, че ще закъснеете? Текст от часовника. Но обратно към дейността. Забележителна черта на приложението за активност на Apple Watch е, че започва деня, като показва статистическите ви данни от предния ден, като ви насърчава да надминавате тези стъпки и т.н. днес.

Часовникът автоматично се синхронизира с GPS, следи сърдечната честота, знае колко далеч и бързо можете да плувате, да ходите и т.н. Apple Watch е в състояние да открие "почивка" калории срещу "активни" калории, давайки на потребителите по-добра представа за резултатите от тях.

А проследяване на дейността може да бъде голяма покупка, особено ако никога не сте използвали някоя преди и не сте сигурни за какво точно искате да го използвате. Juboury е чудесно за начинаещи или тези, които търсят нещо по-евтино от типичните търговски марки.

"Amazon Choice", тази група прави всички основни неща: следи сърдечната честота, сън, стъпки, изгорени калории и разходка. Освен това той дава известия в реално време (обаждания, текстове и т.н.), когато се синхронизира с вашия телефон.

Тракерът се предлага в шест различни цвята, а общият размер е подходящ както за мъже, така и за жени. Рецензенти отбелязват, че това е много удобно и са доволни от начина, по който изглежда.

Не носете нещо на китката си? Bellabeat Leaf може да се носи на китката, да се подстригва на дрехи или да се облича с огърлица. Това също е фитнес инструмент, нали? Едно от най-големите тържества на това устройство е, че не изисква такса! Рецензенти твърдят, че сменят батерията само веднъж годишно!

Жените специално се наслаждават на функциите на приложението, които включват: менструация, лека вибрация, когато сте били "неактивни" от твърде дълго време и интуиция за стрес чувствителност, която обединява вашите данни и дава съвети за това кои области на здравето се нуждаят от подобрение , стъпки и т.н.). "Листът" трябва да се изважда при къпане, тъй като не е водоустойчив.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .