Наблюдатели на теглото Анализ на активността на ActiveLink

Преобразувайте упражнението си в точки PointsPlus

Мониторът за активност ActiveLink работи с програмата за диети за наблюдение на теглото , за да превърне физическата ви активност в стойности на PointPlus. Той проследява целия ви ден на активност, преди да добави PointsPlus за упражнение отвъд базовата линия. Тя ви разказва за общото ви време, изразходвано всеки ден с умерена интензивност и интензивна активност, но това не ви дава стъпка или явен калориен брой.

ActiveLink изисква текущ допълнителен абонамент, който да използвате (5 лв. На месец), в допълнение към абонамента за Weight Watchers Online . Сайта на производителя: ActiveLink 2.0

Оригиналът и ActiveLink 2.0 имат прост изглед на светлинните ленти, за да ви покажат как напредвате през целия ден. Трябва да го синхронизирате с приложение за телефони чрез Bluetooth (ActiveLink 2.0) или с първоначалния Activelink да го включите в USB порта на компютъра, за да качите неговите данни. Оригиналът на ActiveLink бе прекратен в края на 2014 г.

Носенето на ActiveLink

ActiveLink е тризов акселерометър, който точно взима движение и скорост в три измерения, за да определи интензивността на упражнението. Тя е малка и много лека, с дължина около 2 инча и широк 1 инч. Той идва с носеща клипс и може да се носи на кръста, да се подпира в сутиена или в гърдите, върху огърлица или да се носи в джоб. ActiveLink 2.0 също може да се носи като монитор за активност на китката с включена каишка.

Загубих един Актинелинк по време на разходка, затова е най-добре да добавите предпазно каишче за педометър, за да го предпазите.

ActiveLink е водоустойчив и можете да го носите в плуване.

ActiveLink 2.0 също проследява съня (оригиналът не го прави) и можете да го носите в леглото с китката. Той също има цветни пръстени, за да персонализирате лицето на крачкомера и да промените, за да съответства на вашия стил.

ActiveLink 2.0 има ред LED светлини. Можете да видите напредъка си към целта си за ежедневна дейност, като я поставите хоризонтално върху повърхността. Той има маркировки за достигане на 50% и 100% от целта ви. С оригиналната Activeline имахте по-малко светлинни индикатори, за да покажете напредъка на целта. Можете да виждате цифровите си данни само след като ги синхронизирате с приложението за телефони (ActiveLink 2.0) или с компютър чрез USB (оригинален ActiveLink).

Activelink също така комуникира вашите BodyPlus Weight Watchers, получени чрез активност след края на всеки ден. Ако сте постигнали повече от изходната физическа активност, тези стойности на PointsPlus се добавят към вашите тегло наблюдатели на следващия ден.

Активната връзка се зарежда, когато е включена в USB порт, а пълното зареждане трябва да продължи до три седмици. Той съхранява до три седмици данни за дейността.

Моят преглед се основава на оригиналния ActiveLink и аспектите на програмата може да са се променили с ActiveLink 2.0 и мобилното приложение.

Предизвикателство за 12 седмици

Първата седмица, в която носите ActiveLink, оценява вашата основна дейност и създава предизвикателство за дейността. Той ме оцени като случайни състезатели, които се радват на достатъчно тренировки, но често остават неактивни през останалата част от деня. През седмицата си за оценяване печелих средно 5 пункта стойности на ден и предизвикателството ми е постепенно да увелича това до средно 7 пункта точки на ден.

Всяка седмица дневната ми цел щеше да се увеличи, така че мигащите барове на Актибелинк се нуждаеха от повече активност всяка седмица, за да светнат.

Имате и раздел Моят треньор с личен треньор. Попитах моите въпроси за това какво да правя, когато загубих ActiveLink. Тя се върна при мен след няколко часа.

Получавате ежеседмично имейл, в който са изброени общият Ви брой точки на активност и как сте извършили постигането на целта си.

Преглед на активността ви

След като синхронизирате данните си с приложението или компютъра, ще видите активността си на всеки час и ще можете да проследявате дейността си на минута. Също така можете да видите общите си минути с умерено интензивна активност , с цел най-малко 30 минути на ден и активност с интензивна интензивност , с цел най-малко 20 минути на ден.

Открих, че моите оживени тренировки за ходене са били проследявани като активна интензивна активност, докато по-леките разходки се броят като умерена интензивна активност.

Наименуване : Можете да маркирате периоди на активност с активността, която сте включили. Това ще коригира точките, които могат да бъдат спечелени за дейности, които са недостатъчно преброени в Activelink. Дейностите, които трябва да посочите, когато правите, са колоездене, елиптика, гребане, кънки, ски и плуване. Можете да наименувате други дейности, само за да ги отбележите за собствената си мотивация и проследяване, но не коригира PointPlus за тези дейности.

Можете също да планирате периодични дейности, като моята сряда Zumba! клас.

Редактиране на изгубените дни : Когато загубих ActiveLink, исках да продължа да регистрирам моите дейности, докато не дойде заместникът. Можете да редактирате само дни, след като имате пълен ден без дейност, в който момент ще се появи връзка към ръчно редактираните дейности. Можете обаче да използвате функцията за наименуване, за да попълните всички дейности, за които трябва да сте получили кредит, но не сте използвали ActiveLink. Това е малко по-малко очевидно, отколкото бих искал да бъде.

Работа с програмата за наблюдение на теглото

Данните ви се синхронизират с вашия мениджър на планове за теглене на тегло . Трябва да имате абонамент както за сайта ActiveLink, така и за тежестите онлайн.

Всеки ден Вашата активност earned PointsPlus се добавя към общата сума.

Типичните ми тренировки са оживено ходене и танци на Zumba, което според мен беше точно проследено с ActiveLink. Например, денят, когато изминах половин маратон с бързи темпове, ми даде 40 точки и 216 минути енергична активност и 297 минути умерена активност. Но за моите най-вече неактивни дни в кабинета с няколко кратки обиколки, може да спечеля само 1 PointPlus или дори нула.

Четенето преглежда други потребители, много от тях не са доволни от броя точки, които са спечелили с ActiveLink, в сравнение с това, което са получили, ако са влезли в своята дейност в обичайния калкулатор за теглене на тегло. Правилното използване на функцията за наименуване може да се коригира за дейност, която е недостатъчно преброена. Мисля, че е много лесно да надценявате дейността и интензивността си, а ActiveLink трябва да бъде по-точно измерване на активността и калориите, които изгаряте.

Най-долу в ActiveLink

ActiveLink е добър инструмент за измерване на активността на енергия, изразходвана за проследяване с програмата Weight Watchers . Тя може да бъде използвана само като част от тази програма.

Обикновено не ми харесват устройства, които нямат числено показание на самата апаратура, но индикаторите на светлинния индикатор на ActiveLink са задоволителна проверка за това колко активност постигах през целия ден.

Бих искал да отбележа броя на стъпките и броя на калориите в допълнение към минутите за дейността и PointsPlus. Ако сте проследявали такива данни за дълго време, може да ги пропуснете, ако започнете да използвате Activelink, докато не използвате и крачкомер .

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.