Кой Fitbit е най-подходящ за отслабване?

Използвайте интелигентни съвети за отслабване с Fitbit

Мислите ли за използване на Fitbit за отслабване? Ако сравнявате модели, важно е да знаете кой Fitbit е най-подходящ за отслабване и най-ефективен за вашия начин на живот. Всеки модел предлага различни функции и има плюсове и минуси за всеки. Така че, как да се уверите, че губите тегло с Fitbit и не опаковате ли паунда вместо това? Има няколко различни начина да се уверите, че това се случва .

Защо да отслабвам с Fitbit?

На пазара има десетки устройства за проследяване на активността. Проверих и прегледах много различни марки. Някои от тях са чудесни за проследяване на атлетичното си представяне. Някои от тях са подходящи за насърчаване на добра поза или по-добър сън. Но Fitbit е любимата ми за отслабване. Тракерите предлагат няколко функции, които го правят особено подходящ за отслабване.

Първо, има широк спектър от стилове за избор . Това означава, че можете да изберете Fitbit, който работи с вашия гардероб и вашия начин на живот. Моделите включват:

След това таблото за управление на Fitbit е особено подходящо за отслабване. Персонализираните плочки помагат на диетолозите да разберат и управляват енергийния баланс, за да отслабнат . Няма значение коя диета сте, енергийният баланс е ключът към загуба на тегло . Таблото за управление ви помага да управлявате калориите и калориите и също така ви помага да проследявате и управлявате баланса на макроелементите си . Поддържането на баланс на мазнини, въглехидрати и протеини в баланса ви помага да управлявате общия прием на храна.

Fitbit също се сдвоява безпроблемно с полезни приложения и други инструменти, за да улесни загубата на тегло. Например, можете да сдвоите тракера си с Fitbit Aria 2 , безжична телесна мазнина, която се синхронизира с таблото за управление, така че да имате интегрирана система за проследяване на загуба на тегло. Aria 2 може да проследява много потребители и да измерва не само теглото, но и индексът на телесната маса и телесните мазнини, така че можете да гледате множество показатели, които се променят във времето.

И накрая, можете също да сдвоите тракера си с Fitbit Flyer , безжични фитнес слушалки.

Fitbit също така се сдвоява със Strava, приложение, което свързва състезатели и велосипедисти, за да им помогне да постигнат целите си за обучение, MyFitnessPal и LoseIt - две популярни приложения за проследяване на калории.

Кой Fitbit е най-подходящ за отслабване?

Така че, който Fitbit е най-добър, когато се опитвате да отслабнете? Всички те осигуряват достъп до таблото за управление на Fitbit, така че този, който ще работи най-добре за вас, е този, който най-често ще носите и има функции, които ще използвате редовно. Така че, ако сте на пазара, за да закупите Fitbit, изберете стила, който отговаря на вашия бюджет, гардероба и начина ви на живот.

Обърнете внимание на тези фактори:

Как да използвате Fitbit за отслабване

Ако искате да отслабнете с Fitbit, ще настроите правилно таблото си за управление и ще го направите често. Всяка плочка на арматурното табло насърчава доброто здраве, но има няколко, които имат по-голямо значение, когато основната ви цел е да отслабнете. Персонализирайте таблото си за управление, за да подчертаете тези основни плочки.

Има и други Fitbit табла за таблото, които могат да ви помогнат, когато се опитвате да отслабнете. Но само ги добавете към таблото за управление, ако действително използвате данните. Ако затрупате таблото си с табели, номера и данни, които няма да използвате, това прави важната информация по-трудна за намиране.

Не можете да отслабвате с Fitbit? Общи капани

Така че защо някои потребители са разочаровани, когато не губят тегло с Fitbit? Това често е така, защото те имат неразумни очаквания. Данните, които събирате с вашия Fitbit, могат да ви помогнат да направите плана за загуба на тегло по-точен. Но нито едно устройство не може да ви мотивира да упражнявате, когато не искате да пропуснете лечение, когато сте убедени, че имате нужда от това.

Друга причина, поради която вашият Fitbit може да се провали, е непоследователна употреба. Някои диети носят само своите Fitbit в "добри" дни, когато техните упражнения и хранителни навици заслужават да бъдат записани. Но ако носите устройството само от време на време, губите възможността да събирате точни данни. След това не можете да правите промени, за да подобрите тялото си.

А проследяване на дейността може да бъде чудесен инструмент, който да ви помогне да отслабнете. И вашият Fitbit план за отслабване може да работи. Но трябва да носите редовно Fitbit, да събирате най-точните данни и след това да използвате информацията, за да направите здравословни и дългосрочни промени в ежедневния си хранителен режим и план за упражнения.

> Пробите за продукти са предоставени от производителя за целите на прегледа.