Fitbit Charge Фитнес преглед на гривни

Fitbit Charge е отлично допълнение към фамилията Fitbit , с цифров дисплей, а не с незадоволителните LED точки на Fitbit Flex . Таксуването показва времето на деня , броя на стъпките, разстоянието, изгаряните през целия ден калории и подовете се изкачват. Тя ви позволява да следите и следите тренировките и автоматично открива и проследява съня . Можете да прегледате идентификацията на обаждащия се за входящи повиквания, ако го сдвоите с мобилния си телефон, и зададете вибрираща аларма.

Fitbit Charge 2 е по-добра

Fitbit Charge 2, който дебютира през есента на 2016 г., е още по-добър проследяващ елемент от оригиналния Charge или Charge HR. Едно голямо предимство е лесно взаимозаменяемите ленти. Можете да променяте стила си в секунди, вместо да оставате в бандата, която се доставя с вашата такса, както в случая с оригинала. Дисплеят също е по-голям, заемайки повече място в групата, но без да е много по-голям. Можете лесно да четете интелигентни известия от телефона и приложенията си.

Другите функции на таксата 2 са сърдечната честота, напомнянията за напомняне, ръководените сесии за дишане и личния фитнес резултат. За тренировки ще се свърже с GPS на мобилния ви телефон и ще покаже скоростта и разстоянието ви, както и опростените зони за сърдечен ритъм. Като цяло, ако обмисляте Fitbit Charge, по-добре е да купите Fitbit Charge 2.

Fitbit Charge на китката

Дисплеят е тъмен, докато не го почукате, или натиснете единствения страничен бутон.

Можете да избирате как се показва времето и дали времето, стъпките или другите данни са показани с първото докосване.

Бандата е изработена от гъвкав еластомер, който е много удобен за носене. Портът за зареждане е вдлъбнат на зарядното устройство, за да се предотврати контактът с кожата и проблемите, които хората с алергия към метал са имали при Fitbit Force.

Закопчалката е две болтове от неръждаема стомана от хирургически клас, които натискат в слотовете на маншета. Fitbit препоръчва носенето на групата да е достатъчно свободно, така че пръстите да се поберат между лентата и китката. Таксата се предлага в размери малки, големи и х-големи. Дебютира в цветове черно и шисти

Имам много трудности при закрепването на групата Fitbit Flex, имам чувството, че имам нужда от дами дами, които да ме обличат. Чантата за зареждане продължава безопасно с много по-малко борба. Те не включват задържащ контур, така че може да искате да добавите такъв като Bitbelt . Не съм имал инцидент от таксата, но парите са сигурни.

Предпочитам гъвкавата мантия на Charge да е с твърда Nike + Fuelband , Jawbone UP и Polar Loop .

Fitbit Charge водоустойчив ли е? Не, той е водоустойчив и устойчив на пръски, но трябва да избягвате да го потапяте във вода. Те препоръчват да го свалите, когато душите. Това също така ще позволи на кожата ви да диша и да се чисти, така че няма да имате изграден фънк под групата.

Настройване на таксата за Fitbit

USB кабел за зареждане и безжичен USB джон за вашия компютър (компютър или Mac) са включени. Отнема 1-2 часа, за да се зареди напълно изтощената батерия, а кабелът е нестандартен. Таксата продължава 7-10 дни.

Можете да настроите таксуването с компютър или с мобилното приложение. Ако използвате компютър, USB ключалката остава в USB порт и трябва да инсталирате софтуера Fitbit Connect, за да синхронизирате данните. След това ще усети Charge, когато е на няколко крачки и синхронизира данните безжично.

Синхронизирането с приложението изисква Bluetooth 4.0, така че може да не работи със стари мобилни устройства.

Ако имате други Fitbits, можете да продължите да използвате същия профил, но само един Fitbit може да бъде свързан към профил по всяко време. Ако искате да превключвате назад и напред, трябва да инсталирате другия Fitbit през приложението или таблото за управление.

Каква е цената на Fitbit Charge

Стъпки : Charge проследява целодневните стъпки. Той вибрира, когато достигнете ежедневната си стъпка. Можете също така да проследявате конкретни тренировки и да видите стъпки за тази тренировка.

Проследяване на упражненията: Ако искате да проследите определена тренировка, натиснете бутона на лентата, докато тя вибрира. Той следи времето и ви дава суми за стъпки, разстояние и изгорени калории за тренировка. Ако използвате мобилното приложение и устройството ви има GPS, можете да докоснете плочката за упражнения за песен и след това да докоснете хронометъра, за да влезете в режим MobileRun. Изберете маршрут, разходка или екскурзия и можете да проследите разстоянието и скоростта си, както и да видите маршрута си на карта. Можете да го настроите да обявява разстоянието, времето, средното темпо, скоростта на разделяне и калориите, изгорени в избрания от вас интервал (като например всяка половин миля или миля). Можете да отделите време и да маркирате дейности, които не са стъпки, или да добавите тренировки там, където не сте носели вашите Fitbit в общия си размер с таблото за управление или приложението в мрежата.

Калории: Калориите, показани за всички Fitbits, представляват калориите, които изгаряте през целия ден, дори в покой, започвайки от полунощ всеки ден. Ще забележите, че вече сте изгаряли калории, когато ставате сутрин. Това ви позволява да проследявате калориите, които ядете, и да ги балансирате с общото изгаряне на калории. Таблото за управление и приложението могат да ви помогнат да зададете калорична цел за отслабване.

Отстояние: Fitbit оценява разстоянието от броя стъпки.

Сън : Таксата автоматично разпознава съня, няма нужда да запомняте стартирането и спирането на съня, както трябва с Flex или Fitbit One . Това не е достатъчно чувствително, за да знам за НСП, които приемам, докато гледам телевизия или по време на срещи. На приложението или таблото за управление можете да видите общото ви време в леглото, времето заспало, времето будно и неспокойно, плюс графиката на съня.

Аларми: Можете да зададете вибрационни аларми.

Стълби / етажи : Fitbit Charge автоматично следи подовете и се издигате, за да постигнете нови етажни етапи.

Активно време : Ако сте достатъчно активни за една минута, това се брои като активна минута с умерена до енергична физическа активност. Целта е да отговаряте на препоръките за упражнения за 30 активни минути или повече всеки ден. Нивото на активност, което се брои, е еквивалентно на ходене на около три мили в час или по-бързо.

Сигнали за идентификация на обаждащия се: Ако активирате тази функция, зареждането Ви ще вибрира и ще покаже идентификационния номер на входящите повиквания от мобилния ви телефон.

Fitbit Dashboard и App

Fitbit таблото и приложението могат да се използват за проследяване на разнообразни данни за храненето и здравето.

Храна и вода : Следете какво ядете с дневника за храната, вграден в приложението и таблото за управление. Ако искате да сте сигурни, че пиете достатъчно вода, можете също така да проследите колко течни унции пиете през целия ден.

Тегло : Можете ръчно да регистрирате тежести в приложението и таблото за управление или да използвате скалата Aria за предаване на данните.

Приятели : С популярността на Fitbit, това е страхотна система за състезание с приятели и семейство. Ако решите да се добавите един към друг като Приятели, ще видите техните дневни средни и седмични суми за стъпки. Можете да съобщавате един на друг и да изпращате наздраве и тайни. Съществуват и предизвикателства, които можете да въведете за по-нататъшна конкуренция.

Социални: Можете да активирате приложението си Fitbit, за да публикувате дневните суми в Twitter.

Значки: Спечелете значки за дневни и записи за цял живот.

Най-долу в Fitbit Charge

Плюсове :

Минуси

Плащане, Flex, Alta или Charge 2?

Предвид избора между Flex и таксата, определено бих платил допълнителната такса за таксуването, за да има цифров дисплей, автоматично проследяване на съня и проследяване на тренировки. Ако искате данни за сърдечния ритъм, може да искате да купите вместо това супер-часовника Charge 2, Fitbit Blaze или Fitbit Surge . Ако искате стил, Fitbit Alta има цифров дисплей, предупреждения за неактивност и много опции за стилни взаимозаменяеми ленти.

Fitbit Charge 2 дебютира през есента на 2016 година. Тя включва сърдечен ритъм и взаимозаменяеми ленти с по-добър дисплей. Също така има сигнали за неактивност и още. Трябва да погледнете таксата 2, вместо да купите таксата.