5-те най-добри джунджурии за пазаруване през 2018 година

Ходенето не изисква никакво оборудване, но приспособленията ви могат да ви помогнат да планирате и проследявате тренировката за ходене. Те също така могат да направят вашето ходене по-приятно по различни начини.

Forerunner използва вградения GPS, за да получи истинско разстояние и скорост. Garmin има разнообразие от модели, но Forerunner 35 осигурява мониторинг на сърдечната честота. Можете да го сдвоите с лента за монитор на сърдечния ритъм, ако искате повече точност. Той има функция "Виртуална темпора", която ви помага да поддържате темпото, което искате. Чудите се, ако сте изминали една миля? Ще вибрира. Той също така може да ви предупреди за интервали от време и време и автоматично да проследява обиколки. След разходката си можете да синхронизирате данните си до сайта на Garmin Connect и да видите карта на ходенето и останалите статистически данни. Той има сигнали за вибрации, така че няма да пропуснете каквито и да е етапи, нотификации или виртуален краен прогрес. Той дори има музикален контрол. Най-доброто от всичко е, че можете да го носите цял ден и цяла нощ и да оставите друг крачкомер или монитор за активност. Той ще регистрира вашите стъпки, калории и интензивни минути, както и да ви напомня да се движите, когато сте седнали прекалено дълго.

Garmin Forerunner 25 има много от най-важните характеристики, но няма сърдечен ритъм, базиран на китката. Тя проследява вашите целодневни стъпки и дейности, както и предоставя GPS за вашата скорост и разстояние. Можете да го свържете с датчик за сърдечен ритъм на гърдите, за да получите сърдечен ритъм.

Как Apple Watch може да подобри живота ви? Не само следи вашата дейност и ви мотивира да се движите по три различни начина, има отлични възможности за тренировка и приложения, като MapMyWalk. Контролирайте музиката си, навигирайте, приемайте и отговаряйте на съобщения и обаждания - всичко това означава да запазите телефона си в джоба си и да ходите свободни ръце. Има детекция на сърдечния ритъм, базирана на китката.

Серията 3 Apple Watch има вграден GPS и има модели, които имат собствена клетъчна връзка LTE, за да можете да оставяте телефона у дома, ако желаете.

Семейството Fitbit на личните тракери за дейност продължава да расте и да се подобрява. Всички те работят съвместно с уебсайта на Fitbit и / или мобилното приложение, за да можете да следите ежедневните си стъпки, тренировките, диетата и качеството на съня. Таксата за таксуване 2 включва сърдечен ритъм на базата на китката и ще се свързва с GPS на вашия телефон за статистически данни за скоростта и разстоянието в реално време на вашата китка. Можете да преглеждате известия за обаждания, текстове и календари. Той има предупреждения за неактивност, за да ви напомня да се движите, когато сте седи твърде дълго. Таксуването 2 автоматично открива и следи тренировките ви.

Вече няма нужда да вземате много с вас на разходка, различна от вашия смартфон. Независимо дали използвате iPhone или Android модел, той има вграден GPS и можете да използвате приложения като Walkmeter и MapMyWalk, за да проследявате вашите разходки и да ви дава скорост, разстояние и отчитане на интервали. Той има вградена функция за педаметър и отчита вашите стъпки. Имате включена вашата музика и камера. Всичко, от което наистина се нуждаете, са слушалки и дори можете да си купите Bluetooth лента за монитори за сърдечен ритъм, за да получите данни за сърдечния ритъм, за да се хранят с фитнес приложения. Не бива да губите твърде много, тъй като имате вградени карти и упътвания, за да стигнете до мястото, където трябва да отидете. Ако го направите, можете да използвате функцията на телефона, за да се обадите за помощ.

Но смартфоните имат някои недостатъци. Ще ви е необходим държател, ако искате да ходите свободни ръце и батерията ще се изтощи, когато използвате някои GPS приложения за продължителна разходка. Ако сте извън клетъчния обхват, нямате късмет, много от вашите приложения няма да работят в пустинята.

Възможно е да имате детекция на сърдечната честота, базирана на китката, с вашите Fitbit, Garmin или Apple Watch, но не е толкова точна, колкото сензорът за гръдния колан. За щастие можете да си купите батерия за гърдите на сензор за сърдечен ритъм на Bluetooth и да я използвате за подаване на данни към приложенията за фитнес телефон и фитнес мониторите. Това ще ви позволи да използвате зони за сърдечен ритъм за тренировките си.

разкриване

Оповестяване в Fit, нашите експерти писатели са ангажирани с проучване и писане на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .