Как да разберете колко бързо ходите

Искате ли да знаете колко бързо ходите? Може да се наложи да знаете скоростта на ходенето си, за да попълните формуляр за влизане в състезанието. Понякога просто искаш да разбереш колко време ще те накара да ходиш от една точка до друга. Или може да се наложи да го знаете, за да го използвате с калкулатор за ходене на калории .

Докато бегачите обикновено знаят своето темпо в минути на миля, ходещите са по-малко вероятно да са измерили скоростта на ходене.

Правило на палеца обикновено е достатъчно, ако просто искате да въведете число в калкулатор, тъй като калориите, изгорени на една миля, варират малко при различни скорости на ходене. Но ако имате нужда от номер за състезание, тогава ще искате да направите действително измерване.

Правила на палеца за ходене

Скорост срещу скорост

Периодът се измерва в минути на мили или минути на километър. Това е време / разстояние, докато скоростта е разстояние / време. Общите ходене са:

Измерете скоростта на ходене по песен

Повечето открити писти за бягане, като тази около местното футболно игрище, са около 1/4 мили или 400 метра около вътрешната платформа. Започнете от определена позиция във вътрешната лента, запишете времето си и кръгйте четири пъти, за да получите минути на миля.

Можете да използвате тактов калкулатор, за да превърнете времето и разстоянието си в скорост и скорост. Може да се наложи да преобразувате мили и километра .

Можете да използвате калкулатора на пистата от Северноамериканската фондация Racewalking Foundation, за да измерите разстоянието на различни размери на трасета, ленти, различни от лента 1 и др.

Приложения за скорост на ходене

Ако мобилният ви телефон е с GPS, можете да използвате приложението за ходене / движение на скоростомера, за да покажете скоростта на ходене на открито. Те включват Walkmeter и MapMyWalk. Всяко GPS измерване на скоростта има ограничения, като най-голямото е, че трябва да го използвате на открито и няма да работи на неблагодарна. Той има достъп до няколко спътника, така че ако се намирате в район с много високи сгради или ходите в дере или до насип, GPS може да бъде по-малко точен. Ако погледнете карта на картата, може да изглежда, че се телепортирате от място на място.

Направете множество показания по различни маршрути, за да получите по-добра точност.

Приложенията често показват текущото ви темпо в минути и средната ви скорост за тренировка. Те също така могат да показват скоростта ви в километри в час или километри в час.

Джаджи за измерване на вашата скорост на ходене

Скоростомерите за ходене / движение включват часовникови устройства, фитнес ленти и интелигентни устройства, които използват GPS, за да покажат скоростта си. Те обаче имат едни и същи ограничения за GPS като приложения за мобилни телефони. Все още има някои налични, които използват акселерометър на датчика за обувки и могат да се използват и на закрито. Някои немеханизми за измерване на скоростта и разстоянието се изчисляват въз основа на стъпката ви, но те трябва да бъдат точно калибрирани.

Как да измерите скоростта си с инструмент за онлайн картографиране

Можете да измервате скоростта на ходене с помощта на часовник и удобен маршрут, като използвате инструмент за онлайн картографиране на ходене . Инструменти като MapMyWalk или WalkJogRun ви позволяват да въведете адрес или да увеличите и излезете на картата, за да намерите местоположението си. След това кликнете, за да нарисувате маршрута на картата, за да откриете точното разстояние. Въведете времето и теглото си и инструментът може да ви каже скоростта, темпото и изгорените калории.

Предсказване на скоростта на състезанието и времето за приключване

Ако влизате в ходене и не сте сигурни колко бързо можете да ходите на различни разстояния, може да помогнете на Runners World Race Prediction Calculator. Въведете действителните си времена за различни разстояния, за да предскажете времето си за всяко друго разстояние.

Словото от

След като започнете да измервате скоростта на ходене, вероятно ще искате да знаете как да ходите по-бързо . С помощта на добра ходеща форма, поза и движение на ръката, много пешачи могат значително да увеличат скоростта си.