10-те най-добри скоростомера за ходене и одометрите да купят през 2018 година

Няколко скоростомера / одометри на ходенето твърдят, че могат да ви кажат колко далеч и колко бързо ходите. Тези, които използват GPS работи за разходки на открито, докато не можете да ги използвате вътре или на неблагодарна. Онези, които имат сензори за стрелка, могат да бъдат трудни да се калибрират за ходене срещу бягане. Онези, които разчитат на входа на вашата дължина на стрес винаги ще варират с 10% или повече на разстояние, а следователно и на скоростта.

Surge Super Watch има вграден GPS за скорост в реално време и разстояние на открито. Той също така ще следи вашата скорост на неблагодарна или на закрито, въз основа на вашите темпове. Тя приема непрекъснато вашия импулс чрез светодиодни светлини на гърба на часовниковото лице, което ви позволява да проследявате нивото на натоварване на сърдечната честота. Освен това получавате всички Fitbit статистики - всички дни стъпки, изкачвате стълби и калории и автоматично проследяване на съня. Всеки ден можете да видите колко време сте прекарали във всяка кардио зона. Освен това можете да преглеждате входящите повиквания и текста на текстовите съобщения от вашия интелигентен телефон и да контролирате музиката си. Това е чудесен придружител за фитнес за тренировки и целодневно проследяване на активността.

Полярният M400 е елегантен часовник с вграден GPS за скорост, разстояние и надморска височина. Можете да персонализирате изгледите за тренировките си. Това е удобно за ходене, тъй като ходенето е един от вградените видове тренировки. Има интервални таймери, крайна оценка на времето, навигация за начало. Можете да го сдвоите с монитора за сърдечен ритъм Polar M7 Bluetooth за пълно проследяване на сърдечната честота на вашите тренировки. Но отвъд тренировките, тя също така проследява цялата ви активност, включително стъпки, калории, автоматично проследяване на съня, активни минути и др. Можете да го носите като часовник цял ден и да хвърляте старата си фитнес банда. Той се сдвоява с приложение за iOS или Android и уеб сайта на Полярен поток, където можете да видите карти на вашите тренировки, тренировки и др.

Това е Forerunner с най-ниски цени, който използва GPS за измерване на разстоянието и скоростта. Тя ви дава разстояние и време на един екран, темпо и калории на втори екран. Лесно е да се използва и автоматично спира, когато спирате бавно. Той има чудесна функция за Virtual Pacer, която ви държи на избраната скорост. Ако ви харесва да правите интервали за разходка / разходка, ще им е време. Той също така бипва в края на всяка миля и автоматично следи обиколки. Можете да видите историята на последните си седем дейности. Можете да качите данните си в сайта на Garmin Connect, за да видите активността си на карта и да видите средната и най-добра скорост. Но за разлика от по-скъпите Garmin, не можете да добавите крачкомер или пулсомер.

Apple Watch 2 включва GPS, така че вече не разчита на телефона ви за скорост и разстояние. Можете да използвате приложението за активност и да видите скоростта и скоростта. Той също усеща сърдечната честота на китката ви. Той също така е водоустойчив за плуване и ще проследява плуването статистика и обиколки.

GPS-базирани мобилни приложения

Walkmeter от Abvio екран улавяне. Уенди Бъмгарднър и Абвио

Ако мобилното ви устройство включва GPS, можете да използвате някое от няколкото приложения, за да покажете скоростта на ходене в реално време. Те работят най-добре, когато се намирате в плоска зона, далеч от хълмове, сгради или покриване на дървета, носите телефона във външен държач и вие се движите в прави линии. Намерих скоростта да бъде твърде зависима от GPS сигнала и възможността на GPS антената на моя iPhone да я вземе. Направете няколко измервания, преди да започнете да имате доверие на данните. Тъй като използват GPS, те няма да работят за бягащата пътечка и няма да бъдат надеждни на закрито. Някои от приложенията, които използвам, са:
Walkmeter

Сензорът за тренировка на Wahoo Fitness Stride е триосен акселерометър, който се носи на обувката ви. Той предава данни към всеки ANT + съвместим приемник. Използвайки го с клавиша за сензори Fisica за iPhone или iTouch, има десетки приложения, които да използвате, за да видите скоростта и разстоянието. Сензорът работи на закрито, на открито, неблагодарна, тротоар или пътека. Тя работи направо от кутията без нужда от калибриране. Намерих го много лесен за използване и създаде големи данни. Интеграцията със сайтове като NikePlus.com и MapMyFitness.com също ви позволява да съхранявате и преглеждате тренировките, картите и др.

Това е скъпа единица, но има способността да прави всичко, освен да ви покаже действителна карта. Просто носете часовника с вграден GPS. Можете да добавите допълнителния подложка (за работа, където GPS няма) и лентата за мониторинг на сърдечната честота. Можете да видите данните за скоростта, разстоянието и тренировката на сензорния екран. Той има всички видове следене на обиколката, виртуален партньор, който ви подтиква, Виртуален състезател да се състезава срещу предходното ви време, сигнали за скорост и дистанция, указания обратно към стартовите ви места, както и да изтеглите вашите тренировки безжично на вашия компютър или Mac. Там можете да прегледате тренировката си на карта и да видите всичките си данни. Часовникът работи до осем часа в тренировъчен режим, преди да се наложи презареждане, което може да доведе до маратон.

Подобно на M400, M200 има сърдечен ритъм на базата на китката, интегриран GPS и проследяване на активността 24/7. Той има взаимозаменяеми ленти в различни цветове. Вижте скоростта, разстоянието и надморската височина и след тренировката можете да прегледате маршрута си в приложението или уебсайта на Полярен поток. Той се синхронизира с Bluetooth с приложение или чрез USB към компютър. Можете да видите интелигентни известия от телефона си.

Истинската скорост и истинското разстояние осигурени от GPS устройство. Това е спот скоростомер и километражът е точен без значение какво правите - ходене, бягане, кънки, каране на ски, колоездене и т.н. Той непрекъснато измерва вашата скорост и разстояние до три знака след десетичната запетая и разполага със спортни функции за часовник, таймер, аларми, таймер за обратно отброяване и др. Всичко това е включено в един кит, без отделен сензор за GPS, въпреки че можете да добавите сензор за крака или сензор за велосипед. Можете да я сдвоите с монитор за сърдечен ритъм . Той се изтегля чрез USB към вашия компютър, за да видите вашите тренировки.

Този многофункционален часовник прави повече неща, отколкото можете да разклатите пръчка. Той има вграден акселерометър и показва скорост в мили в час, както и броене на тренировъчни стъпки, оценка на разстоянието и изгорените калории. Той има монитор за импулсни пръсти и също така и с монитор за сърдечен ритъм. С функцията за интервално обучение можете да усъвършенствате обучението си по разстояние, скорост и сърдечен ритъм.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .