11-те най-добри банди за фитнес и приложения с предупреждения за сесията да купят през 2018 година

Напомняйки ви да ставате и да се движите всеки час или 30 минути

Известни са научни доказателства, че прекаленото заседание е свой собствен рисков фактор за здравето , дори ако всеки ден имате достатъчно тренировки. Седенето в продължение на 30 минути или повече непрекъснато е проблем, когато имате заседнала работа и след това да си почивате вкъщи. Как можеш да се погрижиш повече за времето си за сядане и да работиш, за да се изправиш и да се движиш, за да го разрушиш?

Все повече и повече педометри , фитнес ленти и интелигентни часовници са проектирани да ви известяват, когато сте седи твърде дълго. Използването на тези устройства или приложения е една от шестте хакове, за да седнете по-малко и да спасите живота си .

По-новите модели Fitbit включват вибриращи напомняния за движение и проследяване на ежедневните цели, за да бъдат активни всеки час. Ако все още не сте регистрирали 250 стъпки през този час, получавате вибриращо и превъртащо се предупреждение с Alta, Alta HR, Blaze и Charge 2, както и вибрационни и цветни светлини с Flex 2. Станете и станете стъпките и когато достигнете целта си, ще получите вибрация и съобщение. С таксите 2 и Blaze можете също да видите стъпките си, които да добавите до 250 на час, за да знаете колко далеч трябва да отидете, за да постигнете целта си. Всички те следят броя на часовете, през които сте постигнали тази цел през деня. Можете да прегледате как сте постигнали целите си през последната седмица. Той показва и най-дългият неактивен период за деня и общите минути активни и заседнал.

При по-старите модели Fitbit можете да видите активните си часове в приложението, но те нямат вибриращи сигнали. Fitbit Surge включва часовник с дисплей "flare", който показва колко активна сте всяка минута.

Функционалните банди на Garmin ви дават "Време за преместване!" сигнал след един час на неактивност. Garmin vivofit е малкият брат на групата. Тя има нарастваща лента за движение, за да ви покаже колко дълго сте били неактивни, с предупреждение, когато е минало по-малко от час. Vivofit 2 и vivofit 3 включват звуков сигнал, както и визуален сигнал.

Каналите на Garmin vivosmart и Vivosmart HR вибрират след един час на бездействие, за да ви кажат "време да се движите!" След това ще трябва да станете и да ходите няколко минути, за да нулирате таймера за неактивност. Можете също да го настроите да вибрира и да показва информация за входящи обаждания, текстове или имейли от свързания ви смартфон. Той следи стъпки, разстояние, калории, време на деня и сън. Можете да зададете вибрираща аларма, която да ви събуди сутрин. Можете да го сдвоите с монитор за сърдечен ритъм, за да проследявате интензивността на тренировките си.

Дейността на Jawbone UP за маншет следи двойката с приложение за телефона. Можете да зададете предупреждения за неактивност, така че групата да вибрира, когато сте били неактивни за избрания от вас период от време. За разлика от Fitbit и Garmin, можете да настроите алармата си за 15 минути или 30 минути бездействие, ако искате да се движите по-често от веднъж на час. Отнема няколко минути на движение, за да задоволи желанието си да се изправите и да се движите. Само стоенето няма да го убеди. В допълнение към предупрежденията за неактивност, той има пълен набор от функции и функции за наблюдение на съня. Можете да проследявате тренировки, диета, целодневни стъпки и настроение. Той има функция за висококачествено наблюдение на съня. Ръчната лента няма собствен дисплей, така че трябва да го синхронизирате с приложението. По-малко скъпият Jawbone MOVE дава тревога в неговото приложение, но не вибрира.

Приложението Apple Watch Activity ви напомня да стоите и да се движите за минимум една минута всеки час. Това е една от трите ключови дейности, които тя автоматично проследява и се показва като икона на Ring Ring. Ако не сте се озовали в рамките на един час, това ви дава удари на китката и уведомление, че трябва да се изправите. След като сте се преместили за минута, той ви поздравява и записва вашето постижение. Предварително зададената цел е да престои поне една минута от 12 часа на ден, която можете да настроите. Графиката за активността показва кои часове сте пропуснали. Това е невероятно мотивационно. Apple Watch има много функции за пешеходци , които ще се насладите.

Polar включва предупреждения за неактивност в своята линия фитнес ленти и часовници. Те всички вратовръзка в приложението "Полярен поток". Ако сте били неактивни в продължение на един час, получавате сигнал за неактивност, който също се показва като белези на срам в ежедневния ви дневник. Те ви насърчават да бъдете "нагоре", като добавите минути към дневния си общ резултат. Достигате целта чрез комбинация от престоя, ходене и по-интензивна дейност. Всички тези полярни модели също така свързват своите Bluetooth монитори за сърдечен ритъм за проследяване на тренировъчните сесии. Моделите включват тяхната полярна A370 фитнес банда, която включва интелигентни известия, монитор за сърдечен ритъм на ръката, проследяване на съня и 24-часово проследяване на активността. Ако искате часовник за движение, M200 и M430 имат сърдечен ритъм на базата на GPS и китката.

IFit Active може да се носи като фитнес лента или върху клип за колан. Той има вибриращи сигнали, когато седите за избрания интервал от време. Докато тя ще ви предупреди, тя не проследява неактивното време като статистика. Сензорът показва стъпки, разстояние, калории и изядени калории. Можете бързо да регистрирате калориите на датчика, като натискате бутона, за да влезете в калории с 50 калории. Можете също така да проследявате тренировките и да спите. Той се синхронизира чрез Bluetooth към приложението iFit. Таксата продължава няколко дни.

Умната лента на LYCOS Life има вибриращи сигнали за избрания период на неактивност. Много други устройства имат предварително настроено 60-минутно предупреждение, което не можете да промените. Но тази лента ви позволява да изберете интервала и да го промените, както желаете. Можете да настроите други вибрационни аларми. Тя се свързва както с устройства с Android, така и с iOS, с известия. Тези също вибрират, което може да се заблуди за сигнала за активност. Той следи стъпки, изгорени калории и автоматично следи съня. Има вграден четец за пръстови отпечатъци. Той има живот от 10 до 14 дни преди зареждането.

MotionX 24/7 е приложение за iOS. Той превръща вашето iPhone или друго устройство в целодневен крачкомер, упражняване на следене и наблюдение на качеството на съня. Можете също така да зададете предупреждения за неактивност, за да ви предупреди, когато не е усетило каквото и да било движение през зададения ви период от време. Освен целодневните стъпки, той следи аеробни стъпки, така че можете също да видите дали получавате 30 минути на ден с умерена интензивност, препоръчвана за здравето. Той има гласов треньор, който да ви води през разписания ходене или тренировки и използва светкавицата на вашия телефон, за да вземе своя пулс. Мониторът за качеството на съня е много подробен и е същият, както е използван в Jawbone UP. Недостатъкът е, че ще използва повече енергия от батерията, за да работи на заден план. Може да се наложи да презаредите телефона си по време на неактивните ви часове.

Това приложение за iOS за iPhone 5S и по-горе следи цялата ви ежедневна дейност като крачкомер. Можете да зададете персонализирани сигнали за неактивност, независимо от интервала, който желаете, еднократно или повторение. Часовникът започва, когато установи, че сте празен. Можете да разглеждате седмични резюмета за това колко дълго сте били неактивни, къде и кога.

Приложението "Преместване в още" за iOS не изисква да носите телефона си с вас или да носите фитнес. Това е лог, вместо сензор, който ви позволява да докосвате приложението на вашия iPhone или iPad, когато искате да запишете период на седене, стоене, преместване, упражняване или сън. Ако забравите да промените нивото си, винаги можете да се върнете и да редактирате времето за начало и край. Можете да зададете сигнали за всяко от нивата. Ако искате да ви предупреди, когато не сте се променили от седене / неактивност след 20 минути, можете да го направите. Можете да преглеждате дни или диапазони от дни и да сравнявате два дни или периоди от време. Тя е лесна за използване и много евтина на около един долар. Ако можете да получите навика да го използвате, вие ще станете много по-наясно колко време прекарвате в седнало положение.

Искате ли само сигнал за почивка? Това приложение за iOS и Mac ви позволява да зададете сигнали за избрания от вас интервал, за да ви напомня да си направите почивка от заседанието. Той е гъвкав за времето между сигналите, плюс продължителността на почивката. Ако искате да ви предупреди на всеки 30 минути, за да вземете 2-минутна активна почивка, можете да го направите. Лесно е да се коригира продължителността между прекъсванията и тече във фонов режим. Това не усеща вашата дейност и не предоставя графики или сравнения от ден на ден.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .