8-те най-добри джоба за печене, които да купите през 2018 година

Проследявайте стъпките и цялостната си дейност с достъпни трактори с размер на пинта

Ако не искате да носите педометъра си на кръста си и не ви харесва конзола за китката , тези крачкомери могат да се носят в джоб. Те използват технология, която ви позволява да ги носите в джоба, да ги пъхнете в чорапа или дори да ги носите на ремък около врата. Потърсете модели, които се гордеят с повече оси - механизмът с три оси е по-добър от 2-осо за точност. Джобните крачкомери са добър избор за хора, които имат затруднения да получат точна четене поради формата на талията си. Те са абсолютно тихи, задвижвани от безшумна технология на акселерометъра, а не чрез щракване върху механизми на махалото.

1 -

Най-малкият проследяващ апарат на Fitbit може да се носи в джоба ви или да се носи на кръста ви. Той има силиконов ръкав, който включва клип, но можете да го носите без него. Той има шестмесечна заменяема батерия, така че не е нужно да я презареждате. На Zip дисплея можете да видите стъпките, разстоянието, калориите и времето на деня. Той се синхронизира чрез Bluetooth с приложения или безжично към компютър или Mac чрез USB стик. В таблото за управление на приложението или онлайн можете да видите подробно ежедневната си дейност, да проследявате калориите, да се конкурирате с приятели и да получите всички предимства, че сте част от света на Fitbit. Той не следи сън или стълби. Пълен преглед

2 -

Този малък тракера се синхронизира безжично с приложение. Можете да го носите в джоба си или да го прикрепите към кръста. Можете да преглеждате текущите си данни за дневната активност на екрана си. Той следи вашите стъпки, аеробни стъпки, разстояние и калории. Можете да настроите и постигате ежедневните си цели. Не е необходимо презареждане, тъй като има 6-месечна сменяема батерия. Пълен преглед

3 -

Механизмът с три оси в този крачкомер ще преброи точно стъпките във всяко положение. Можете да го пъхнете в джоба си или да използвате корпуса от силикон, за да го закопчаете в кръста си. Той брои стъпки, аеробни стъпки, разстояние и активност калории. Той автоматично се нулира в полунощ и има 7-дневна памет. Не можете да го нулирате, за да регистрирате само тренировка. Малката фигура празнува на екрана, когато достигнете 10 000 стъпки на ден. Това е малко по-голямо от някои педометри, но ми харесва четливия екран. То премахва нежеланите стъпки, като добавя стъпки към броя, ако ходите повече от четири секунди. Омрон възприема този крачкомер като най-добрият, замествайки по-стари модели, които са любими. Пълен преглед

4 -

Omron HJ-321 работи чудесно като джобен педометър или се носи с подвижната скоба. Той използва механизъм с три оси и редактира нежеланите стъпки, така че да не получавате крачка на кредит, само за да се дръпнете наоколо. В допълнение към стъпки, мили и калории, тя следи аеробни стъпки. Това позволява на пешеходците да следят стъпките на начина на живот и специалните стъпки за ходене или бягане. Той има 7-дневна памет за по-лесно проследяване. Механизмът е точен и безшумен. Той идва с предпазно каишче за педометър , което аз силно препоръчвам да използвате, за да не загубите своя педометър или да го излетите от кръста си, когато използвате тоалетната. Единственият недостатък, който виждам за този модел, е, че е доста голям. Пълен преглед

5 -

Този педометър спечели нашите награди "Педометър за четене" . Има повече памет от обикновения слон. Можете да прегледате 30-дневни данни за стъпките и 30 седмици от вашите общи суми. В допълнение към обичайните стъпки, разстоянието и калориите записва ежедневната ви активност и изгарянето на мазнините.

6 -

Omron HJ-323U има технология с три оси, така че е точна, независимо дали я носите в джоб или използвате скобата, за да я носите на кръста. Той записва стъпки, аеробни стъпки, разстояние, активни изгорени калории и стъпка (стъпки на минута от вашите аеробни стъпки). Педометърът има 7-дневен дисплей с памет и използва батерия, която продължава шест месеца. Той има вградена USB памет, която качва вашите данни на персоналното табло на OmronFitness.com, където можете да видите дневни, седмични и месечни суми. Можете също да зададете седмични цели, да печелите значки за постижения и да ги споделяте във Facebook или Twitter.

7 -

Този привлекателен, кръгъл крачкомер е създаден, за да запази данните ви частни. Предната част има дизайн и бутон за натискане, за да изберете различни функции. Но данните ви се показват в по-малък прозорец на ръба на крачкомера. Можете да го носите в джоб или да използвате сменяемия клип, за да го носите на кръста си. Той има точност на три оси на сравнително ниска цена. Той показва настройките, разстоянието, изгорените калории и таймера за активността. Можете ръчно да го нулирате при поискване. Тя няма ежедневна памет.

8 -

Педометърът Sportline Qlip има подвижна скоба или може да се носи в джоб. Той отчита стъпките и оценява изгорените калории. Той има функция по време и оценява скоростта и времето на активност. Пробата, която проведох, преброих с 10% повече стъпки, отколкото другите pedometers, които носех по едно и също време, включително и другите модели джобове на Sportline. Той не редактира нежеланите стъпки. Тъй като има по-малко възможности от Sportline TraQ, предпочитам TraQ. TraQ също е много по-хубав, въпреки че Qlip е по-малък и може да бъде по-лесен за носене поради тази причина.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .