Как да пакет за фитнес ваканция

Вашето ръководство за опаковане без обида за активно пътуване

Ако все още не сте взели фитнес ваканция, вероятно е въпрос на време. Според Института за глобален уелнес икономиката на уелнес туризма възлиза на приходи от 563 милиарда долара през 2015 г., което представлява 14% ръст спрямо 2013 г., като пътниците са направили 104,4 милиона повече уелнес пътувания през 2015 г., отколкото преди 2 години. Разбира се, съществуват различни видове уелнес туризъм, вариращи от спа отслабване до сърф и йога пътуване до стандартната почивка, която включва пешеходен туризъм, колоездене и ски като компонент от опита.

По тази причина няма опаковъчен списък, който да е подходящ за всяка фитнес ваканция, но има няколко прости решения за по-лесно преживяване и няколко неща, които никога не трябва да напускате. "Абсолютно не забравяйте слънцезащитните продукти, бутилки за вода и слънчеви очила", казва Сара Хейли, експерт по фитнеса и постнатална фитнес и често пътуващ фитнес. - И винаги разберете дали мястото, където сте отседнали, има перално помещение или сервиз. Ако можете да си измиете дрехите, планирайте да донесете половината от сумата, която обичайно бихте искали. Това е солиден съвет за всяко пътуване, но най-вече тези, които включват потни тренировки. За по-големи решения, прочетете нататък.

1 - Твърди, експанзивни багажни и организационни кубове

Игъл Крийк и Еди Бауер

Всяка добра почивка започва с добро парче багаж, факт, който е особено валиден, ако сте активен пътешественик, който ви зарежда много съоръжения. Това, от което се нуждаете, е лек багаж, който може да се справи с малко биене и е достатъчно голям, за да съхранява вашето оборудване за скално катерене или ски обувки. Прескочете тежкия куфар и избере лек валцов дуплек, подобен на Eagle Creek Expanse Drop Bottom Wheeled Duffle. Той тежи на малко над 8 килограма и разполага с 128 литра опаковъчно пространство, осигуряващо много място за дресиране на дрехи и съоръжения.

Единственият недостатък на такава мега чанта е, че може да е трудно да организирате всичките си неща. Помислете за използването на отделни кубчета, като например площад "Еди Бауер" за опаковане, за да запазите дрехите и екипировката си организирани, и хвърлете торбичка за пране, чанта за обувки и влажна торбичка, за да съхранявате мръсната си, изпотена дреха. Комплектът Eagle Creek Pack-It Sport Active включва шкаф за обувки и мокър / сух фитнес шкаф, за да пазите брутното си оборудване под тайна, докато не получите шанс да го измиете.

2 - Раница с нисък профил

Еди Бауер

Нищо не ми е по-удобно за фитнес ваканция, отколкото обикновена, лека раница. Когато се отправите към половиндневна екскурзия, дълго пътуване с велосипед или пълен ден за разходка и разглеждане на забележителности, ще ви се наложи да похапнете с леки закуски, вода, слънцезащитни продукти и може би дори смяна на дрехи заедно с вас. Носенето на тези артикули на ръка не е приятно, чантите и торбичките за торбички често са нестабилни, а флашките просто не са достатъчно големи. Нуждаете се от раница и не бих препоръчал да разчитате на училищната торба на Джуниър като добър вариант.

Отидете напред и инвестирайте в технически пакет, предназначен за пешеходен туризъм, катерене и други дейности на открито, като пакета Eddie Bauer Bacon. Тази раница тежи само малко над 1 килограм и разполага с подвижен колан на талията, за да подпомогне поддържането на по-тежки товари, точки на ботушите и инструментите за по-сериозни занимания, вътрешен ръкав, където можете да добавите хидратиращ мехур и доста приличен капацитет от 28 литра , Най-доброто от всичко е, че е проектирано да се накланя, когато не се използва, за да можете лесно да я съхранявате в багажа си, без да отделяте допълнително място.

3 - Хидратираща поддръжка

Вапур, бутилка Hydaway, Nathan Sports

Хейли беше права, когато каза, че бутилките за вода са задължителни за пътуването с фитнес. Единственият проблем е, че повечето бутилки за вода са огромно количество отпадъци, като поемат прекалено много място в багажа ви или в тях. За да задържите профила си за пътуване ниско, има едно просто решение: Потърсете хидратираща опора, която се търкаля нагоре, смачква или изравнява.

Например бутилката Hydaway има 21-унции вода, но може да се срутва до малък, приблизително един инчов цилиндър, когато не се използва. В противен случай, анти-бутилката Vapur е изработена от гъвкав полиетилен без полипропилен и найлон, който се намира равен, когато е незапълнен и може да се навива и съхранява. И двата варианта са подходящи за кратки писти, разходки с велосипед, фитнес класове и други дейности, където ще имате възможност редовно да зареждате водата си.

Ако обаче вашето пътуване води до по-продължителна дейност с по-висока интензивност, може да помислите за раница за хидратация, която може да носи няколко литра вода наведнъж. Например, Nathan предлага пълна гама от пакети, подходящи за backpacking, дълги походи, ултрамаратони и др.

Добрите опции включват VaporHowe за жени и VaporKrar за мъже. Тези 4-литрови хидратиращи жилетки се състоят от две меки колби с 12-унция, сгънати в гърдите, с разширени тръби за лесно напитване. Можете също така да добавите малък 1.5-литров пикочен мехур на гърба, ако имате нужда от допълнителна вода, а джобовете на жилетките са достатъчно големи, за да задържат закуската и телефона ви.

4 - Висококачествени кръстосани обучители

Salewa Всякакъв

Понякога фитнес пътуванията се въртят около определен спорт или дейност, като бягане, колоездене или каране на ски. В тези ситуации определено трябва да опаковате и използвате вида обувки, които са специфични за спорта или дейността, която вършите. Това означава, че много отстъпки и ваканции предоставят на пътниците широк спектър от възможности да станат активни. Един ден може да направите сутрешен лагер за лагери, а на следващия ден може да тръгнете на пътека с пътеводител, а на следващия ден може да прекарате деня си с каяк.

Тъй като обувките поемат сериозно пространство в багажа си, поддържайте нещата възможно най-прости, като се придържате към една твърда двойка кръстосани обувки. Например, обувката Salewa Multi Track GTX (предлагана в мъжки и дамски стил) е предназначена за мулти спортна функционалност, която задоволява пешеходната пътека и пешеходната пътека, а дори предлага съвместимост с педалите за планински велосипеди. Освен това, облицовката GORE-TEX предлага водоустойчивост и комфорт на климата, така че не е голяма работа, ако изпръскате няколко локви или ги носите, докато висяте около басейн или бреговете на езеро или река.

5 - Многоцелево облекло

Колаж от Лора Уилямс

"Изберете стратегическа цветова схема за вашия гардероб", казва Хейли. "Например, използването на черно или морско като основна цветова палитра ще ви позволи лесно да се смесвате и да се съчетавате, което ви позволява да опаковате по-малко пълни екипи."

Това е страхотен съвет за поддържане на нещата по-прости и можете да го направите крачка напред, като помислите за съвет от Ерин Опра, личен треньор на звезди като Кари Ъндърууд и Кели Пиклер, "Използвайте многоцелево облекло - имам красиви подплатени спортни сутиени са всъщност идеални за една фантазия нощ ", казва тя. "Чудесното внимание към модата на активните облекла е благословение!" Лъскавите детайли на красивите спортни сутиени често са идеалният акцент върху драпираните дрехи, които показват раменете, гърба и ръцете ".

И накрая, опитайте се да опаковате базови танкове, гамаши и тениски, които могат лесно да се използват за ежедневни облекла или пижами, тъй като те могат за вашите тренировки. Например, считайте този гардероб за доста добра отправна точка:

6 - Леки фитнес уреди

TRX и Manduka

Въпреки че много хотелски гимнастически са изминали дълъг път от 90-те години на миналия век, особено във фитнес-фокусирани дестинации, винаги е добра идея да опаковате няколко свои инструменти. Екипът за пътуване по йога е идеален за практикуване в салона или за собствени слънчеви поздравления на плажа, а съпротивителните ленти и обувките за окачване са леки и лесни за опаковане опции за тренировка навсякъде.

7 - Активни аксесоари

Колаж от Лора Уилямс

Пътуването ви няма да бъде толкова приятно, ако сте се настанили с брутално изгаряне на слънцето, а очите ви са боли от примигване. Важно е да се запасите продуктите, предпазващи от слънцето, като спортни слънчеви очила и слънчеви очила, но списъкът ви с активни пътувания не трябва да свършва там. Обмислете да добавите следното към куфара:

Словото от

Когато пакетирате за фитнес ваканция, е важно да запомните, че вероятно ще се упражнявате повече, отколкото редовно. Дори ако сте доста активни, тези видове ваканции ви дават възможност да опитате нови неща и да работите с тялото си по различни начини.

Помислете как ще се отпуснете и ще се възстановите по време на път. Например, може да искате да опаковате мини ваната за пяна или маска за масаж, за да работите върху всяка мускулна стягане, която се развива. Също така, над насрещните болкоуспокоителни и лесни за носене леки закуски е хубаво да имате на ръка, ако се окажете болезнено и гладни.

И, разбира се, винаги помнете да останете хидратирани и не се страхувайте да се поклащате от дейност, ако се чувствате особено болезнени. По-добре е да се улесни и да се избегне нараняване, отколкото да съжалявате, че се бутате да правите твърде много, твърде скоро.