Нискокалорични безконечни биволски крила за всеки случай

Дори ако това не е Супер Боул Sunday or March Madness, винаги можете да намерите футболен или баскетболен мач на някоя телевизионна станция. Защо изведнъж съм спортен фанатик? Тъй като гледането на спортове е номер едно извинение за яденето на обезкостени биволски крила. Тези хрупкави, пикантни, сочни малки къдрици са твърде вкусни, за да устоят, но бъдете внимателни. Традиционните BBW имат около 100 калории и 5 грама мазнини на крило.

Да, те са почти винаги калорични бомби. За щастие, има лесен начин да направите кокошки без кости без кости - перфектни за всяко време, когато ги жадувате.

Подгответе протеина си

Обезкостените биволски крила не трябва да се бъркат с костите в биволските крила. Последните са направени с пилешки крила, закупени от магазина. BBWs, от друга страна, изискват допълнителна стъпка: Просто започнете с обезкостена пилешка гърда без кожа и я нарязайте на хапки с големи размери. Сега вече си пиле (и не е нужно да се бориш с досадни кости, докато ядеш крилата си).

Създаване на вашето Breading, Bust Out горещ сос

Много от излишните калории и мазнини в обезкостените биволски крила идват от изпечената, пържена външност. Това е мястото, където се впускаме с интелигентно решение. Вместо да използвате комбинацията брашно и горещо масло, за да донесете тази хрупкава текстура, опитайте този гениален суап: гроздови джибри с високо съдържание на фибри, направени от трици от зърнени култури и намалени мазнини с барбекю, изпечени / изкопани чипове.

Потърсете трици от зърнени култури, които са с високо съдържание на фибри: Fiber One Original, All Bran Original и Nature's Path SmartBran рок. Разтрийте ги заедно с чиповете с помощта на миксер или кухненски процесор. Веднъж намалени до галета, сезон с подправки като чесън на прах, лук на прах, и лют червен пипер. (Ако искате да станете творчески, кликнете тук за нашия списък с подправки, които трябва да имате.) Сега нанесете пилето си с горещ сос: FrankHot Original Cayenne Pepper Sauce на Франк е CLASSIC, но не се колебайте да експериментирате с други хора.

Тогава хвърляйте къдриците в тези трохи.

Готови, Задай, Печете

Наистина ли не си помислихте, че ще предложа да ги изпея, нали? Повдигнете фурната до загрята 375 градуса. Напръскайте лист за печене със спрей с неръждаема стомана и поставете обезкостените си крила. Печете 10 минути, след което им дайте флип. Печете, докато се приготвят и хрупкави, около 6 минути.

Изберете вашите спадове мъдро

Утаяването е опасно. Дебели, кремообразни превръзки / спадове като ранчо и синьо сирене са мазни кошмари. Но има начини да се получи този крем вкус без цялата мазнина. За да направите един по-добър за вас ранчо сос, смесете без мазнини обикновен гръцко кисело мляко с ранчо превръзка / подправка смес. Киселото мляко е в моя списък с най-важните неща за хладилника , а тази подправка е една от моите най-горни скоби. И за вкус на сиренето сирене без луд-висока статистика, нагоре крилата си с една чаена лъжичка или две от истинско синьо сирене се разпада. Не забравяйте да добавите няколко моркови и целина на плочата.