Bitbelt осигурява захващане на фитнес групата

Не губете вашия Fitbit или друг фитнес монитор за китката

Фаталният недостатък на Fitbit Flex и много други фитнес групи е, че закачалката може да се върне и може да загубите скъпата ви фитнес монитор. Bitbelt е прост предпазен колан, който ще поддържа китката на място. Той ще работи и за други монитори за фитнес , като Nike + FuelBand, Garmin Vivofit и Sync.

Bitbelt е силиконов ръкав, който се приплъзва върху маншета.

След като закрепите закопчалката, вие плъзгате кофата Bitbelt над затварянето. Това е като предпазно каишка за крака за монитори за фитнес фитнес. Сега имате малко повече сигурност, че няма да загубите Fitbit.

Можете просто да оставите "Бибелт" на каишката на вашия фитнес монитор, както бихте направили със слушалка "пазач". Тя трябва да бъде там, когато следвате пускането на фитнес.

Предимства на Bitbelt

Личен опит с Bitbelt и Fitbit Flex

Приятелите ми, които носят силите на "Фîтбит", са имали затруднения с това, че случайно измъкват китката им.

Аз се борех всяка сутрин с Fitbit Flex, за да се опитам да прихвана закопчалката здраво затворена. Наистина ми се струваше, че имам нужда от прислужница на дама, която да ме облича, сякаш бях аристократ в Астън Вила.

И след като веднъж го включих, не се чувствах наистина сигурна. Никога не съм имал такъв проблем с часовник или друга фитнес банда.

Дадох на моята племенница по-старата ми Nike + FuelBand и след като добави връзки, няма да остане затворена сигурно. Bitbelt ще помогне да го запазим сигурна. Ще я изпратя с биберон, за да го използвам.

Сайт на производителя: Bitbelt

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.