Предизвикателство тренировка на горната част на тялото

Помпайте го

Това предизвикателство на горната част на тялото е интензивна комбинация от упражнения, предназначени да прицелват мускулите на гърдите , гърба , раменете, бицепсите и трицепсите по нови начини.

За всяка мускулна група ще направите три комплекта - три различни упражнения, изпълнени един след друг. След това ще почивате тази мускулна група, като правите три комплекта за различна мускулна група, което ще направи тази бърза, интензивна тренировка.

предпазни мерки

Преди да опитате тази тренировка, консултирайте се с Вашия лекар, ако имате наранявания, заболявания или други състояния.

Необходимо оборудване

Разни претеглени дъмбели, мряна, топка за упражнения, стъпка или пейка.

Как да

Tri-Set 1 - Плъзгачи

Накланяне на пръстите на краката. Пейдж Вайнер

На коленете или пръстите на краката правете 16 клипа.

| Повече ▼

Y на гърдите натиснете

Пейдж ванхнер

Легнете на пейка и задръжте средно тежки тежести с наведени лакти. Изправете ръцете и натискайте тежестите нагоре и навън под ъгъл във форма на у. Вземете тежестите заедно над гърдите, по-ниски и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Ниски мухи и високи мухи

Ниски мухи и високи мухи. Пейдж Вайнер

Легнете на пейка и задръжте средно тежки тежести над гърдите.

  1. Спуснете ръцете до рамото, леко огънати лакти.
  2. Носете тежестите обратно, но с по-малък ъгъл, така че тежестите да са над бедрата.
  3. Спуснете тежестите назад в муха.
  4. След това ги вдигнете обратно над гърдите.

Продължете да редувате обикновена муха с ниска ъгълка за 12 повторения.

| Повече ▼

Tri-Set 2 - Hammer Curls с Power Squat

Пейдж Вайнер

Дръжте тежестите в двете си ръце и леко ги завъртете назад, задвижвайки тежестите напред в чук на чук, докато клякате колкото е възможно по-ниско. Станете, докато спускате тежестите и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Барбел Къри

Пейдж Вайнер

Дръжте тежък мряна с ръце на раменете. Докоснете бицепсите, за да навиете тежестта към рамото, като държите китките прави. Намалете и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Концентриране на къдрици

Концентриране на огъване. Пейдж Вайнер

Седнете на стъпало или пейка и задръжте тежко тегло в лявата ръка, лакът подпрян от вътрешната страна на лявото бедро. Докоснете бицепса, за да придърпате тежестта към рамото. Намалете и повторете за 12 повторения преди превключване на страните.

Почивайте за 30-60 секунди и повторете Tri-Set 1 и Tri-Set 2 или преминете към следващия Tri-Set.

| Повече ▼

Tri-Set 3 - Барбеловата линия

Пейдж Вайнер

Дръжте мряна пред бедрата, завъртете нагоре до около 45 градуса (обратно надолу) и стиснете гърба, за да издърпате мрака към коремния бутон. Освободете и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Един въоръжен ред

Дрънкалка ред една ръка. Пейдж Вайнер

Поставете левия крак на стъпало или коляното на тежест.

Поддържайте тялото с лявата ръка, докато държите тежко тегло в дясната ръка, окачвайки тежестта надолу към пода.

Изтласквайте гърба, за да издърпате лакътя нагоре с гребане, докато се изравни с торса. Намалете и повторете за 12, след това превключете страни.

| Повече ▼

Обратно Мухи

Обратно летище. Пейдж Вайнер

Задръжте средно тежки гири и започнете да седите, наведете се, с ръце, които висят надолу и тежат под коленете. Вдигнете ръцете отстрани, нагоре до рамото, като натискате раменете заедно. Намалете и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Tri-Set 4 - Надуваеми барбекю преса

Отвъд Барбъл Прес. Пейдж Вайнер

Дръжте мряна право над главата с ръце по-широки от раменете. Огънете лактите, спускайки пръта на нивото на окото. Натиснете нагоре и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Нагоре Ред

Пейдж Вайнер

Дръжте мряна право над главата с ръце по-широки от раменете. Огънете лактите, спускайки пръта на нивото на окото. Натиснете нагоре и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Наклонете страничното повдигане

Странично повдигане на топката. Пейдж Вайнер

Легнете с лявата си страна, лежаща върху топката, лявото коляно на пода, за да поддържате и десния крак прав. Като държите средно тегло в лявата ръка, повдигнете ръката нагоре до рамото, като държите лакътя леко наклонен и китката прави. Намалете и повторете за 12 повторения преди превключване на страните.

Поставете за 30-60 секунди и Повторете Tri-Set 3 и Tri-Set 4 или преминете към следващия три-комплект.

| Повече ▼

Tri-Set 5 Черепни трошачки

Пейдж Вайнер

Легнете надолу, като държите камшик нагоре, с ръце на раменете. Огънете лактите, намалявайки теглото към челото. Натиснете нагоре и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Трицепс разширения

Tricep. Пейдж Вайнер

Седнете на топка или стол и дръжте тежка дъмбела в двете си ръце с ръце, издигнати над главата, лакти до ушите, ръце прав.

Огънете лактите и бавно намалете теглото си, докато лактите са на 90 градуса - пазете лактите в и точно до ушите.

Договорете трицепс и изправете лактите до началото. Повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Спадове

Пейдж Вайнер

Седнете на стол или пейка и балансирайте ръцете си, движете се задната част на стъпалото с изправени крака. Наведете лактите и по-ниско, като държите раменете надолу, докато лактите са на 90 градуса. Повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

Тристепенна 6-бална обмяна

Пейдж Вайнер

Легнете върху подложката и поставете топката между краката. Спуснете ръцете и краката толкова ниско, колкото можете, без да извивате гърба, след това ги върнете обратно в средата, като вземете топката в ръцете. Спуснете ръцете и краката надолу към пода отново и продължете, като смените топката между ръцете и краката за 12 повторения.

| Повече ▼

Кръчма топка

Пейдж Вайнер

Легнете с топката, лежаща под средната / долната част на гърба, и поставете ръцете зад главата или през гърдите. Доверете си корема, за да извадите торса от топката, като издърпате долната част на гръдния кош надолу към бедрата си. Намалете и повторете за 12 повторения.

| Повече ▼

дъска

Планк. Пейдж Вайнер

Поставете в позиция на дъската, на предмишниците и коленете или пръстите на краката и задръжте за 30 секунди.

Почивка за 30-60 секунди и Repeat Tri-Set 5 и Tri-Set 6 или сте готови!

| Повече ▼