10 причини, поради които може да се нуждаете от личен треньор

Персоналните преподаватели предоставят ползи, които не можете да намерите, когато работите сами, но те не са за всеки. Ето десет причини, поради които наемането на личен треньор може да бъде правилният избор за вас.

Защо може да искате личен треньор

  1. Мотивация: Една от основните причини, поради които хората се възползват от личен треньор, е, че губят мотивацията си да се придържат към постоянна програма за упражнения. Сертифицираните лични обучители могат да осигурят структура и отчетност и да ви помогнат да развиете начин на живот, който насърчава здравето.
  1. Програма за индивидуална тренировка: Ако имате някакви хронични здравословни проблеми, травми или тренировъчни цели (напр. Маратон ), обучителят ще работи с Вас и Вашия доставчик на здравни услуги, за да планирате безопасна и ефективна програма, която да отчете тези нужди и да ви даде възможност постигнете целите си в областта на здравето.
  2. Ефективност: Личните преподаватели ви помагат да се съсредоточите върху резултатите и да спрете да губите време, като правите неефективни тренировки. Личният треньор има план и ще ви помогне да постигнете максимални резултати в минимално време.
  3. Подобряване на техническите умения: Ако играете определен спорт, точният личен треньор ще ви помогне да подобрите уменията си, като ви покажем нови тренировъчни техники, специфични за вашия спорт. Треньорът ще включи обучение във вашите програми, така че да подобрите не само силата и издръжливостта, но и своята гъвкавост и умствен фокус.
  4. Вие сте нови за упражнения: Ако сте абсолютен начинаещ, личен треньор е най-добрият фитнес треньор. Добрият треньор ще ви запознае с много проста и ефективна практика и ще изгради ефикасно, така че преди да го научите, имате доверие и знания, за да решите какво е точно за вас.
  1. Пробийте платформата за обучение: Добре, вече сте в доста прилична форма, но сте били там от години. Ако сте останали в една и съща рутина и искате да избягате от коловоз, личен треньор е идеалното решение. Треньор ще скочи - да започне вашата мотивация и фитнес рутина, както добре.
  2. Научете как да го направите сам: Ако в крайна сметка искате да научите всички аспекти на дизайна на вашите собствени практики, така че не е нужно да използвате личен треньор, а няколко месеца ще са всичко, от което се нуждаете. Всички добри лични обучители ще ви научат основите на изграждането и модифицирането на фитнес програма, за да постигнете максимални резултати.
  1. Работете безопасно: Личен треньор наблюдава твоята форма, следи вашите жизненост и може да даде обективна обратна връзка за вашите граници и силни страни. Повечето от нас са склонни да пренебрегват някои от фините сигнали, които тялото ни предлага. Ние или бутаме болка, или се отказваме твърде скоро. Тъй като личен треньор може да гледа какво правите, докато го правите, те могат да ви помогнат да ви тласнат или да ви забавят, ако е необходимо.
  2. Работа в къщи: Много лични обучители правят обаждания вкъщи. Ако нямате вид или интерес да отидете на фитнес зала, но имате трудно време да знаете какво да правите сами вкъщи, личен треньор може да донесе фитнес във вашия хол.
  3. Отслабвам: Има една добра причина, че номер едно причина хората наемат лични треньори е да отслабнете и да получите във форма - тя работи. Ако сте направили решение да загубите мазнините и да изградите мускулите, обучителят може да ви държи на път и да ви помогне да осъзнаете тази цел.

4 въпроса да поискате личен треньор, преди да ги наемете

Преди да наемете личен треньор, трябва да зададете следните въпроси: