7-те най-добри спортни подложки за купете през 2018 година

Дайте на тялото си подкрепата, от която се нуждае по време на стриктното упражнение

Намирането на перфектния спортен сутиен може да бъде предизвикателство - особено когато участвате в упражнения с голямо въздействие, като бягане, процедури на HIIT и др. Искате сутиен, който да поддържа, но не ви затруднява, както и нещо, което е удобно и лесно да се облечете. И ако променяте ежедневието си, може би предпочитате една сутиен за бягане, а другата работи по-добре, когато полагате курс, така че ще ви трябва няколко различни опции. Тъй като всички гърди и тела са уникални, ние сме измислили най-добрите спортни сутиени с голямо влияние, които могат да отговарят на различни предпочитания от компресионни сутиени, за тези с подково, предни ципове и др. Тук, най-добрите спортни сутиени за всички ваши нужди.

Тъй като всяка форма на тялото е различна, трудно е да се избере една "най-добра" спортна сутиен, но шампионският модел Show Off проверява много от кутиите, които ни дадоха на първо място. Той крие чаши, които ви дават известно покритие, когато имате нужда от него, докато ключалката за ключалка осигурява адекватна подкрепа, когато провеждате сериозна тренировка. Нещо повече, можете да настроите каишката още повече отпред, за да ви даде допълнителна подкрепа, която желаете.

Този модел се предлага в над десетки цвята и шаблони. Повечето рецензенти радват за удобство и комфорт и отбелязват, че са купили кратни. Едно нещо, което трябва да отбележите, е, че това може да бъде трудно да се облекчи и да излети, особено ако имате по-големи гърди, така че това може да не е най-добрият вариант за всички.

Ако сте плюс размер или имате по-големи гърди, може да е трудно да намерите сутиен, който да поддържа вашата рамка. Стилите на сгъстяване не работят, защото те са почти невъзможни и те са много неудобни за големи гърди, защото могат да причинят разливане. Безжичният спортен суич на Enell Maximum Control поддържа наистина гърдите ви, когато ритате с рутина, така че няма да имате никакъв подсказки или дискомфорт.

Въпреки че това може да не е най-красивата сутиен, тя върши най-добрата работа в поддържането на по-големи гърди комфортно, когато получавате потта си. Супер широките ленти на раменете разпределят тежестта по-равномерно върху тялото ви, така че сте по-малко склонни към умора. Широколентов и пълен кръст на гърба също помагат да поддържате гърдите си, без да имате болки в гърба. Най-хубавото от всичко е, че това има затваряне на куката, за да не се бориш за това.

Този модел се предлага в осем цвята и има специален размер, който гарантира здрава форма и може да се побере до размер на бюста от 60 ", така че не забравяйте да следвате указанията за измерване, преди да поръчате.

Получаването на качествен сутиен не означава, че трябва да похарчите състояние. Този модел от Simiya Ви дава цялата необходима поддръжка на изгодна цена, която също изглежда добре. Сутиенът е подплатен, за да получите покритие, ако желаете, докато устойчивата на чаршафна конструкция предотвратява триене на кожата. Гърбът има кристални ремъци, които му придават приятен дизайн, но тъй като има затваряне на куката, няма да ви се налага да се борите с това.

Някои от рецензентите коментират, че това може да се окаже малко малко, но макар че графиката за размери твърди, че тя се вписва само до 38 градуса, много от размерите над това казват, че това осигурява адекватна поддръжка и годност за работа и извън него.

За тези, които предпочитат сутиен подложка от гледна точка на подкрепа или комфорт, Panache сутиен е най-добрият ви залог. С тази покупка ще получите затваряне на куката и допълнителни широки каишки, за да се чувствате комфортно. Вентилираните панели отстрани и бюст оставят въздуха да циркулира, за да се охлади, когато удряте крачка. Този сутиен ще намали скачането до 83%, което ще го направи чудесно за жените с пълни гърди, които обичат да бягат. Той се предлага в множество цветове и се предлага в размери 28DD-40GG. Докато тази сутиен идва в някои чаши В, тя е по-подходяща за тези с по-големи сандъци.

Тези, които тичат, знаят, че намирането на подходящия сутиен може да означава разликата между добра тренировка или лоша сесия. Този избор от "Брукс" - компания с най-висока производителност на облекло - използва формовани чаши за компресиране на гърдите, помагайки им да останат на място, докато ударите настилката. Този сутиен е проектиран с ограничено опъване, което предотвратява разхлабването му с течение на времето и също така поддържа поддържането ви на дълги разстояния. Той също така има пот-wicking плат, който ще ви държи на хладно, когато се появи тренировка.

Една от най-добрите функции са регулируемите ленти, които са затегнати отпред, които можете лесно да регулирате в средата на тренировка и също така го правят най-подходящ за майките, които кърмят.

Ако играете спортове, знаете, че цялото бягане, скачане и включване на стотинка може да предизвика истинско натоварване на гърдите ви. Това е, когато една сутиен като Berlei High Impact Underwire, любима на Серена Уилямс, може да облекчи болката ви. Освен намаляването на подскачането на гърдите, този сутиен е супер удобен, прилягащ почти като обикновената ти сутиен, но изработена от тъкан, която извлича пот.

Рецензенти ревност за фактор за комфорт по този въпрос и дори коментира, че обикновено трябва да носи два сутиени, за да получи подкрепата, от която се нуждае, докато не опита тази сутиен.

Получаването и изключването на спортната сутиен може да бъде изключително трудно, ако сте болезнени, потни, уморени или всички горепосочени. Ако често се намирате в това положение, може да искате да опитате предна спортна сутиен с цип. Този модел от Under Armor прави всичко, което ви е нужно, за да поддържате гърдите си, но когато дойде време да го поставите, просто ще прекарате ръцете си през него, ще нагласите гърдите си и ще го нагласите. Някои смятат, че този вид фитинги действително са по-спомагателни, тъй като можете да поставите гърдите си на оптимално място. Това също има супер гладък материал, който изплита потта, така че ще останете удобни през цялото си рутинно и отвъд. Върхът на гърба с регулируеми каишки гарантира оптимално напасване, което разпределя тежестта равномерно и изглежда добре при тренировката.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .