16 стратегии за поддържане на социални събития

1 - Прилагане на стратегия за храна за снежинки

Jupiterimages / Гети изображения

Социалните събития и партита са част от живота. Да живееш здравословно и да поддържаш постно тяло не означава, че социалните функции са извън границите. Не е необходимо да се чувствате стресирани за забранени храни, които не се намират в менюто си за ястие, или се страхувате от внезапна мастна тъкан, която се появява над твърдия си спечелен мускул. Премахнете тревогата от загуба на тонизираните бедра или абсолютни стоманени партита, като просто приложите стратегия за снежни храни, където контролирате. Това ще ви позволи да се насладите на функциите, да поддържате елегантния си вид и да бъдете завист на тези, които се чудят как сте го направили. Това е моментът да пробиете вътрешния си snob!

2 - Яжте преди да тръгнете

Яжте здравословна храна пред партито. PoppyB / Гети изображения

Имате здравословна храна на ръка и се придържайте към обичайното си ядене, преди да се отправите към събитието. Ако хоствате на партито, ще имате повече контрол над това, което е подготвено. И в двата случая яденето, преди да тръгнете, отнема изкушението да се отдадете. Тази стратегия създава ядене на ядене на лека храна, която ви държи на пистата и поддържа тези шест-пакет ABS. Яжте нещо като нарязани ябълки с фъстъчено масло, преди партито да стимулира яденето на лека храна, за да насочите селекциите за вечеря по-късно. Ако вече сте доволни, попълването на чинията с куп боклуци няма да бъде толкова привлекателно.

3 - Носете облекло

Монтираните дрехи Ви предпазват от прекалено дълготърпение. Лафлор Е + / Гети изображения

Работим усилено, за да изглеждаме добре и добре дефинирани физика рок облекло. Социалните функции не са време за изхвърляне на панталоните. Носете монтираните панталони, дънки или рокли и държите червата си всмукана, гърдите са високи и притежават стаята, но не и храната. Това създава добре изглеждащата снежна храна, която ще избегне храни, разкриващи най-малката намек за подуване . Също така, кой иска да седи, когато се чувства неудобно. Точните дрехи ще се харесат на по-леката страна на партитата като зеленчуци, постно месо, салати и много вода.

4 - Вземете здравословна ястие

Smart Snob Sniff осигурява здравословна храна на партията. седем момента / Гети изображения

Вие сте помолени да донесете ястие на социална функция и здравословна храна сноб винаги ще доброволно да донесе зеленчуци или салата. Приемането на по-здравословен подбор запазва плътните хранителни вещества в дома си. Ще можете да напуснете партито, без да се връщате към изкушението, което се крие във вашата кухня. Познаването на съставките във вашето ястие също ще ви помага да се насладите на нещо, което си струва калориите. Може да бъдете разговор на партията, определяща примера за това как ядете здраво, за да поддържате постно тяло!

5 - Хранителен шпионски

Шпионирайте храната, за да ядете при пристигането си. Луис Листър / Гети изображения

Вземете шпионски режим за храна веднага след пристигането си. Отделете време за случай на място за всички храни, които не искате да ядете и възможни фаворити. Дръжте чаша вода в доминиращата си ръка, за да предотвратите захващане от снек- масата на "извън пределите" и вместо това да общуват в продължение на поне 20 минути. Това ще Ви даде много време да прегледате избора си на храна, преди да ядете нещо. Ставайки най-добрият шпионин за снабдяване с храни, той става по-лесен с всяка социална функция и ще помогне да се запази този труден заряд.

6 - Пропускане на предястия

Прескочете предястия и изчакайте за основното събитие. Стефан Забел Е + / Гети изображения

Предястия са предназначени да бъдат апетитни и ще ви засмукват и да ви зареждат с калории, преди вечерята да е дори на масата. Снегът за храна на умната храна ще разпознае този факт и ще премине в режима за контрол на щетите, като прескочи изкушението да закусва и спестява калории за основното събитие. Ако трябва да се наслаждавате на някоя храна с пръст, тя трябва да се ограничи до плодове, сурови зеленчуци или шепа ядки . Отпуснете се, все още идва вечеря!

7 - Бъдете пики

Бъдете пики и придържайте се към вашата избора на храна. JGI / Джейми Грил / Гети изображения

Няма нищо по-лошо, отколкото да губите калории върху храната, която не харесвате и за съжаление няма такова нещо като възстановяване на калории. Изтънчената снежна храна ще бъде много селективна и ще избере няколко любими партита в разумна порция и ще внимава да не пренебрегва нито едно нещо. Да бъдеш всмукан в храна връстници натиск по време на функции може също да бъде проблем и да се чувстват преобладаващо. Тази снежна храна се придържа към здравословни храни, независимо от това, което правят техните приятели. Отнемете тук е да накарате калориите да се броят.

8 - Дръжте го постно

Lean Protein е най-добрият. LOVE_LIFE / Гети изображения

Краката на агнето на Фред Флинтстоун може да изглежда невероятно, но снопът за постно хранене знае кой протеин е най-добър. Винаги избирайте бяло месо върху кафяво при социални функции. Бяло месо е постно, съдържа минимални наситени мазнини и проучванията показват, че помага за растежа и възстановяването на мускулите. Постното месо е чудесен източник на протеини , основен макроелемент за оптимално здраве и фитнес.

9 - Бъдете хранителни интелигентни

Smart snob яде малка част от кожата на Турция. Джеймс Полс Е + / Гети изображения

По време на социални събития като Деня на благодарността, печената птица поставя под въпрос. Знаехте ли, че печена пуйка кожата е вкусна и яденето я хладнокръвно няма да счупи тънката физика банка? Лилиан Чеунг, редакционен директор на "Хранителния източник" от Харвардското училище по обществено здраве показва, че повече добра мазнина, отколкото наситената мазнина е в кожата и се радва на малко, всъщност е полезно за тялото. Свежият сноп за храна ще има малка част от печена кожа и няма да се върне за секунди.

10 - Бъдете внимателни

Карби интелигентни снаксове Отидете за зеленчуците. Хедървилк / Гети изображения

Социалните събития обикновено обслужват нездравословни въглехидрати с достатъчно калории, за да захранват цял ​​футболен отбор. Снабденият с въглехидрати свеж храна няма да претовари плочата си с бял хляб, могили с картофено пюре и торта. Те ще инвестират и в стратегията си за шпиониране на храни, за да помогнат да се направят най-добрите възможности за търсене на фиброзни въглехидрати и постно протеини. Те ще избегнат високо захар и кремообразни предмети като чумата. Това снежно хранене наистина ще бъде в играта им тук. Те или ще имат няколко малки лъжици от желани любимци, ще се насладят само на една порция в разумна порция или ще пропуснат нездравословните въглехидрати заедно и ще изберат пресните зелени бобчета.

11 - Пийте вода

Detox Food Snob пие много вода по време на празника. Даниел Алън Култура / Гети изображения

С цялото възпаление, причиняващо храна и алкохол при социални събития, снегът за детоксикация ще бъде този, който носи бутилка за вода или стъкло, за да поддържа тялото си хидратирани. Водата не само помага да се поддържа баланс на течности в организма, но също така помага за повишаване на метаболизма и осигурява чувство на пълнота, предотвратяващо свръхчувствителност.

12 - Лимит на алкохола

Ограничаване на потреблението на алкохол в страните. CaiaImage / Гети изображения

Алкохолът е голям при социалните събития. Обикновено никой не обръща внимание на вечното вино и духът се излива през цялата вечер. Това обикновено е времето, когато танцът започва да се случва или поне да се стигне до тях. Снежната храна за скъпоценни камъни знае, че алкохолът е огромен застой и ще ограничи приема на повече от две напитки. Смяната на чаша вода между напитките също е чудесна идея да запазите тялото изчерпано и умът да мисли ясно. Препоръчително е да пиете 8 грама вода за всеки 3 грама алкохол.

13 - Гледайте приема на мазнини

Снегът за храни с ниско съдържание на мазнини избягва касетъците като чумата. Томас Фирак Фотография фотография / Гети изображения

Касеролите и тесните тела просто не се смесват и нискомасленият сноп от храни ги избягва като чумата. Кастери обикновено се пълнят с мазнини с наситен сметана, майонеза и тухли с масло. Споменах ли слоеве от сирене , тонове грозде и кутии от преработени супи също са основни съставки? Това обикновено са забранените храни, които седят в червата като скала и причиняват сериозно неудобно подуване. Снегът за храни с ниско съдържание на мазнини е напълно щастлив, вместо това яде пресни зеленчуци и печени брашно от Брюксел.

14 - Бъдете антиоксидантни интелигентни

Яжте антиоксидант богати храни като боровинки. annamoskvina / Гети изображения

Пресни плодове са пълни с антиоксиданти, които помагат за намаляване на възпалението в кръвта. Антиоксидантните снежни храни са наясно с техните богати ползи за здравето и няма да се поколебаят да се насладят на плодове като пресни боровинки. Сега, ако плодовете се смесват с кремове и сосове, антиоксидантният интелигентен снежен храна най-вероятно ще направи пропуск.

15 - Бъдете извадка

Sampler Snob работи като храна като професионалист. Дорота и Богдан Бяли / Гети изображения

Позволяването на пълно измамното хранене по време на социални събития също е опция, а пробата за храна на пробата знае как да работи като професионалист. Това ще изисква изключителен контрол и внимание върху порции, подобни на тези в Costco, които имат обемен час обяд. Радвайки се на тази ухапване и ухапване от това, това е най-доброто поведение за снобно хранене и дава възможност за дегустация на повечето предпочитани партита, които се предлагат. Ще излезете далеч от чувството, че сте доволни и не се занимавате с вината, която идва с пренебрежение.

16 - Кажи Не

Просто казвам, че няма Snob за храни, избягва екстрите. Матиас Хаберлейн / EyeEm EyeEm / Gettty Images

Социалните събития идват с забранени принадлежности за храна, като сосове, фалшиви сирена, спрейове и бисквити. Справедливите казват, че няма снежна храна, която веднага ще забележи тези и няма да вдигне ястието си за сервиране. Малка част от качественото сирене може да бъде около него, а всички други екстри се смятат за губени калории. Таксата: Да не казваш на екстри означава да кажеш "да", за да се опишят корема и краката.

17 - Бъдете десертни интелигентни

Имайте тортата си и ядете също. Лиза Ромерейн / Гети изображения

Десертите са наградата на всички социални функции. Умните десертни сноби ще прилагат стратегически методи, за да имат тортата си и да я изядат. Някои избират да се наслаждават на малка част от любимата си, докато други имат скрити начини да имат всичко. Изкореняването на плода от пай, с класа, разбира се, е умна маневра на снежната храна, която принуждава маслината да напълни кора. Друг предпочитан трик за храна за храна е да вземете две ухапвания от не повече от два десерти и да обърнете носа си в останалата част. Независимо от използвания метод, секундите никога не са опция. Приготвянето: Бъдете десертни умни, пазете маслото на пайката, а не на бедрата си.

Източници:

Харвардски здравни публикации, Турция: здравословна база на празнични ястия, Патрик Дж. Скъррет, 19.12.2012

Харвардското училище по обществено здравеопазване, източникът на хранене, Лилиан Чуунг, редакционен директор

Американското министерство на земеделието, хранителните факти за пилето и Турция , 9/11