Какво Фитнес Професионалисти ядат, за да изглеждат Lean

Как да поддържате брега готово тяло

Не е нужно да сте фитнес модел или професионалист да изглеждате така. Всичко, което е необходимо, е хранене на голямо разнообразие от храни с висока плътност, комбинирани с редовно упражнение за тяло, готово за плаж.

Яжте правото на брега готов тялото

Робърт Нийдринг / Гети изображения

Да се ​​храните правилно, за да се постигне тялото, което искате, не трябва да бъде сложно. Фитнес специалистите не ядат нищо специално или магическо за постигане на постно тяло. По-долу е даден основен списък на обикновените здравословни храни и съвети за храненето, които ще ви приготвят за плаж през цялата година.

Овесът съдържа Fat Burning Fiber

Овесът е в менюто на почти всички фитнес специалисти. Те са тайно оръжие за енергия, изгаряне на мазнини и съдържат суперхранителни хранителни вещества.

Овесът прави страхотно хранене преди тренировка и е с високо съдържание на фибри, което помага при храносмилането и намалява подуване. Овесът е хранителна плътна храна и осигурява часове за ситост.

Не е изненадващо, че овесът е в топ десетте списъци на фитнес професионалисти и спортисти.

Яйцата са страхотен протеин

Яйцата са още една приятна и страхотна закуска след тренировка . Те са пълни с протеини и хранителни гъсти жълтъци. Белите са предпочитаната част за фитнес професионалистите, като жълтъците се консумират умерено.

Яйцата помагат за възстановяване на мускулите и са полезни за оформянето на стегнато и тонизирано тяло. Abs са определено създадени в кухнята с тази проста форма на протеини, които могат да бъдат приготвени по много апетитни начини.

Независимо дали са варени от дузина за приготвяне на насипни напитки или са избързани, яйцата са на високо място в списъка с подходящи ястия.

Яжте зелените си за супер тяло

Фитнес модели, които поставят най-доброто си тяло напред, ядат зеленчуци в ежедневието. Зеленчуци като броколи и спанак са хранителни плътни супер храни. Те осигуряват множество ползи за здравето и спомагат за поддържането на постно физическо състояние.

Големите тела са създадени с качествени храни. Зеленчуците и зелените са много търсени елементи от менюто за фитнес професионалисти. Зелените са една от най-добрите супер храни за постигане и поддържане на най-доброто ви тяло.

Ден на ябълка на ден разтапя мазнините

Друга предпочитана храна за поддържане на тонизирано тяло целогодишно са плодовете като ябълки. Те имат страхотен вкус, хранителни вещества са гъсти и с високо съдържание на фибри.

Повечето фитнес специалисти знаят, че ябълките увеличават метаболизма и помагат при изгарянето на мазнините. Те правят страхотна предварителна тренировка и ябълките са приятно да имат време за енергийно поемане.

Слаби протеини за развитие на мускулите

Повечето фитнес професионалисти поддържат подготвени постно протеини като пилешко или пуешко на ръка и консумират ежедневно, за да поддържат чистата маса. Някои ще закупят търговски белтъчини като смесени суроватъчни и суроватъчни изолати за удобство при вземането на протеинови шейкове.

Независимо от вида, протеинът е в топ десетте списъка на храната, за да яде за тяло, готово за плаж. Аминокиселините са градивните елементи на протеина, който тялото използва, за да излекува, възстанови и изгради красиви чисти мускули.

Яжте здравословна мазнина, за да изгорите мазнините в тялото

Повечето фитнес специалисти знаят, че здравословните мазнини действително помагат при изгарянето на мазнини Вече не е лош рап , мазнини като фъстъчено масло, авокадо и зехтин са сред десетте най-добри храни, които да се хранят за слабо тяло.

Здравословните мазнини спомагат за храносмилателните процеси и спомагат за насищането, което намалява преяждането. Светещата кожа е също така резултат от яденето на здравословни мазнини и важно за фитнес моделите и професионалистите.

Пии много вода

Това вероятно е не-мозък и е широко известно, че фитнес специалисти, модели и спортисти пият тонове вода.

Водата поддържа тялото хидратирана и зачервена от токсините. Красивите тела изискват хидратация, която започва отвътре навън.

Водата също стимулира нашия метаболизъм и е свързана с изгарянето на мазнините по-ефективно. Той също така подпомага правилните храносмилателни процеси и намалява подуването.

Водата е тайно оръжие за красиво и здраво тяло.

Зехтинът подобрява здравето на сърцето

Преживяването на зехтин на зеленчуци и зеленчуци се превърна в салатен дресинг за фитнес специалисти. Хранителната стойност и ползите от маслиновото масло са високи и не е изненада, че тази здравословна мазнина се препоръчва да се консумира ежедневно.

Големите тела изискват здраво сърце и зехтин да са здравословни мазнини, които да помогнат за това.

Яжте мазна риба няколко пъти на седмица

Фитнес специалистите и моделите имат справедлив дял от мастната риба, за да поддържат тялото, готово за плаж. Мастните риби като сьомгата съдържат омега-3 мазнини, за които е доказано, че изгарят мазнините по-ефективно.

Мастната риба е показана, за да стимулира нашия метаболизъм и да стимулира по-ефективното изгаряне на мазнините. Също така съдържа многобройни други ползи за здравето, обясняващи защо храненето на рибата е задължително за постно и здраво тяло.

Cheat Meals може да ни помогне да запазим нашата фитнес

Фитнес специалистите и моделите се отдават, но тайната остава да бъде умна за това. Вкусовете на всеки човек са различни, вариращи от сладки до пикантни.

Калоричният прием все още е крайният резултат. Професионалните професионалисти ще обърнат внимание на качествените детайли и на общите калории. Отблъскването няма да бъде взето до крайност. Добър пример е да се яде една прясна печена brownie вместо целия тиган.

Измамните ястия се смятат за полезни, за да ни задържат и да се радват на баланс в живота.

Съвети и трикове за тялото на плажа

Фитнес модели и професионалисти следват няколко трика, за да поддържат тонизираните си тела целогодишно. Следният списък с най-добрите десет съвети и трикове ще ви помогне:

Източници:

cdc.org, Здравословно хранене за здравословно тегло, 5/15/15

Национална академия по спортна медицина, разрушаване на плато за отслабване, Фабио Комана, Масачузетс. MS, NASM, 5/14

Национална академия по спортна медицина, Прости хранителни стратегии, Фабио Комана, М.А., 12/15