Работи ли брега?

Прегледайте Хранене на брега, тренировки и поддръжка, преди да купите

Beachbody е известно име в областта на фитнес и загуба на тегло индустрия в продължение на години. Компанията е произвела популярни тренировки в дома като P90X и Insanity и продава заместители на ястия Shakeology заедно с други хранителни добавки и упражнения. Знаменити треньори като Тони Хортън и Чален Джонсън са проектирали програми за марката.

Но работи Beachbody?

Как работи Beachside?

Beachbody предлага широка гама от тренировки за домашни тренировки . Потребителите купуват програмите на DVD или използват услугата Streaming On Demand на компанията за достъп до съдържанието на своите лаптопи, таблети, телевизори или смартфони. Тренировките обикновено съчетават сърдечно-съдови тренировки със силни тренировки и упражнения за гъвкавост . Има танцови тренировки, тренировъчни програми с висока интензивност , йога и други специални формати. Повечето от програмите включват план за хранене, разработен от треньор на знаменитости и специалисти по хранене.

Клиентите на beachbody се съветват да купуват и консумират напитки Shakeology за замяна на храна заедно с тренировъчната програма. Beachbody също продава хранителни добавки за подобряване на тренировката, мултивитамини и други диетични средства. За клиенти, които искат да отслабнат, се препоръчва комплектът Container Control Container Kit и план за хранене.

Ако решите да закупите продукт Beachbody, ще закупите чрез треньор Beachbody. Треньорите не са обучени специалисти по упражнения или хранене, те са просто представители на продажбите, които правят комисион, когато продават продуктите на компанията. Треньорите обикновено са клиенти на Beachbody, които са успели с програмите и предлагат партньорска поддръжка и препоръки за продукти на своите клиенти.

Те също правят комисионна, ако те наемат да продават продуктите. Тази многостепенна маркетингова система е източник на успех и противоречия в цялата история на компанията.

Работи ли брега?

Ако искате да промените тялото си, има три важни компонента, които да търсите във всяка програма: хранене, упражнения и поддръжка. Beachbody предлага всичките три елемента, но има ползи и недостатъци за всеки от тях.

Фитнес

В посока нагоре има широк спектър от програми и стилове за плажове, от които можете да избирате. Много от тренировките се ръководят от уважавани обучители с дългогодишен опит в упражнения и мотивация. Докато много тренировки са доста предизвикателни (P90X, Body Beast и INSANITY, например), други са предназначени за фитнес начинаещи. Компанията препоръчва YouV2, Country Heat, Slim в 6 или 21-дневен ремонт за начинаещи или за клиенти с наднормено тегло или затлъстяване.

Но може да има неблагоприятна възможност да се упражнявате у дома си сами. Лесно е да бъдете прекъснати от домашни домакинства, членове на семейството и други разсейващи средства. А може и да нямате място, което да е подходящо или безопасно за упражнения. Не само ви е необходима голяма стая, но също така трябва да имате предвид вашата тренировъчна повърхност.

Много подови настилки (като бетон или килим) често не са оптимални за тренировки, които включват скокове, усукване или plyometrics .

Накрая, когато тренирате у дома, не получавате обратна връзка. Не е вероятно да имате голяма огледална повърхност, в която да проверявате формата си по време на тренировки и няма да имате жив треньор, който да прави персонализирани корекции. Правенето на упражнения неправилно може да доведе до нараняване или изгаряне. Но за някои, упражняването вкъщи осигурява удобството и личната неприкосновеност, които трябва да упражняват редовно.

Плажното тяло Хранене

Подхранващият подход за всяка програма Beachbody варира леко, но повечето планове следват модел 40/30/30, в който консумирате 30% от калориите си от белтъчини, 40% калории от въглехидрати и 30% от калориите от мазнини.

Според компанията има някои ръководни насоки (като хранене на много зеленчуци), които се отнасят за всички програми за Beachhouse, но те приспособяват плановете за хранене, за да отговарят на целите на всяка отделна програма.

Говорител на компанията обяснява какво да очаква.

"Плановете за хранене на нашите програми за начинаещи (като Country Heat и YouV2) се фокусират основно върху загуба на тегло и са склонни да бъдат по-снизходителни по отношение на избора на храна, така че хората, които използват бедните храни, могат да улеснят здравословното хранене. ръка, нашите по-предизвикателни програми (като "80 Obsession Day" и "Shift Shop") съдържат много по-сложен план за хранене. "

Напитките за замяна на ястия Shakeology на beachbody не се изискват за програмата, но продуктите са силно популяризирани. Те също са скъпи. Трябва да купите шейкове в големи количества (кашон с 24 пакета е най-малкият размер, който е на разположение) и ще плащате $ 129.95 (на дребно) или $ 97.46, ако сте треньор. Цената вероятно ще бъде по-висока от разходите за направата на вашите собствени протеинови глазуми у дома.

Според компанията Shakeology шейкове ви осигуряват "плътно" хранене. Всяка лъжица разклаща смес осигурява 160 калории, 2,5 грама мазнини, 6 грама фибри, 7 грама захар, 17 грама въглехидрати и 17 грама протеин. Хранителната информация ще варира, ако разбърквате шейк със сок или мляко. Шейкът също така е обогатен с билкови и други "суперхрани" съставки, за да увеличи храненето. Всяко разклащане също осигурява 2-20 милиграма кофеин за енергия.

Докато съставките, използвани в Shakeology шейкове може да звучи впечатляващо за потребителите, здравните експерти препоръчват да получите храненето си от цели храни , а не от преработени добавки. В скорошна публикация на JAMA авторите заявяват, че "добавката не е заместител на здравословен и балансиран хранителен режим и в повечето случаи не осигурява никакво предимство освен това, което се предоставя от такава диета". Така че разчитането на шейкове за запълване на празнините в храненето може да не е най-умният подход за оптимално здраве в дългосрочен план.

Поддръжка на плажното тяло

Подкрепата и набирането на връстници е крайъгълен камък на системата Beachbody. Треньорите на плажове привличат приятели, членове на семейството, колеги и съседи както лично, така и в социалните медии. Например, много треньори популяризират успеха си на Beachbody във Facebook, често използвайки аматьор преди и след снимките като доказателство за техния успех.

Въпреки това, тъй като подкрепата на връстниците е свързана с финансова компенсация, компанията е подложена на огъня от някои експерти в бранша, за да популяризира "треньорските услуги" от търговските представители, които нямат упълномощаване за упражнения или хранене. Компанията казва, че отделните дистрибутори са квалифицирани да оказват подкрепа и насърчаване, защото са били успешни потребители на Beachbody. Но не се изисква формално обучение или обучение по хранителна стойност.

Всеки може да се регистрира, за да стане треньор онлайн за еднократна такса от $ 39.95 плюс $ 15.95 повтаряща се месечна такса. Еднократната такса се отменя, ако нов треньор закупи $ 160 Challenge Pack (пакет фитнес и хранителни продукти). Допълнителни комплекти за бизнес стартов и пакети се продават на треньори за насърчаване на продажбите и наемането на работа. Треньорите печелят процент от всеки продукт, който продават, и всеки продукт, продаден от треньор, който наемат, така че те са силно стимулирани да се свързват и продават.

Ще отслабна ли с брега?

Много клиенти на Beachbody инвестират в програмата с надеждата, че ще видят същите резултати за загуба на тегло, които виждат в снимките онлайн. За мнозина преди и след снимки, предоставени от редовни потребители (а не платени знаменитости), свидетелстват, че програмата работи в реалния свят. Но снимките могат да бъдат мамени. Осветлението, филтрите, стойката, позицията на тялото, нивата на хидратация и промените в гардероба могат лесно да направят снимките "след" да изглеждат по-впечатляващи, отколкото в действителност. Така че, вместо да разчитате на снимки, е умно да прегледате услугите на Beachbody, за да видите дали е вероятно да се придържате към програмата достатъчно дълго, за да видите резултатите.

Задайте си няколко въпроса, преди да инвестирате:

Словото от

Опитвайки се да избирате между търговска диета или фитнес програма като Beachbody - и програма за отслабване, направете го, може да бъде объркваща. От една страна, комерсиалните програми са удобни, защото за Вас са организирани много от елементите (като конкретни тренировки и планове за хранене). Но тези планове идват на цена, която често не е устойчива. От друга страна, програмите за самообслужване изискват повече време и усилия за настройка. Но тази инвестиция може да ви помогне да създадете по-персонализирана програма, за която можете да се придържате в дългосрочен план.

Докато вземате решението си, помислете за вашия план за уелнес, но не и за краткосрочната "след" снимка. Фокусирането върху дългосрочното поддържане на теглото ще ви помогне да настроите система, която работи за вас. Може да откриете, че програма като Beachbody е умен трамплин за стартиране на вашата диета и фитнес програма. Или може да изберете да отидете сами и да видите колко далеч ще ви отведе. Независимо от плана, който избирате, стигнете до подкрепа и използвайте здравия разум като ваше ръководство, за да поддържате тялото си здраво и добре.

> Източници:

> López Barrón, Bacardi Gascón M, De Lira García C, Jiménez Cruz A. Ефективност на замяната на храната при дългосрочна загуба на тегло: систематичен преглед. Nutricion Hospitalaria. 2011 Nov-Dec; 26 (6): 1260-5

> Мансън, ДжоАн Е. и Шари С. Басук. "Витаминни и минерални добавки. Какви клиницисти трябва да знаят "JAMA 5 февруари 2018 година.

> Meendering, Джесика, Х. Клейн, А. Дрогер, Л. Маккормак, К. Каттелман и С. Стъка. "Бариери и фасилитатори за поддържане на теглото след достигане на целта за тежест в рамките на програмата за замяна на храненето". Журнал на образованието и поведението в областта на храненето 48, не. 7 (юли 2016 г.): S109. Дой: 10.1016 / j.jneb.2016.04.288

> Мишел Куловиц, MS и Лен Кравиц, доктор Доставките на храна ли дават резултати?
"Изследванията установяват, че някои продукти за подмяна на храната са ефективни за временна загуба на тегло. Университет на Мексико, Отделение за упражнения