Как да намерите хапче за диета, която работи

Някои лекарства могат да ви помогнат да отслабнете, но други просто изцедете Вашия Wallet

Търсите ли още малко помощ за отслабване? Ако е така, имате много възможности да избирате. Хранителните хапчета и добавки са широко достъпни в магазините за витамини, онлайн и в здравните клубове. И няколко лекарства, отпускани с рецепта, са одобрени от Администрацията по храните и лекарствата. Но дали някой от тях наистина е ефективен? И по-важното е, че те са в безопасност? Проверете този списък, за да видите какви решения имате, преди да инвестирате. След това говорете с вашия доставчик на здравни услуги, преди да вземете окончателно решение.

Пълно ръководство за хапчета за отслабване и добавки за отслабване

Visage / Гети изображения

Трябва ли да опитате лекарство от Вашия лекар или добавка от магазина за витамини? И какво да кажем за всички тези онлайн реклами за екстракти, растителни семена и чайове? Използвайте този актуализиран списък с най-често срещаните хапчета и добавки, за да получите бързи факти за безопасността и ефективността.

| Повече ▼

3 въпроса да питате, преди да вземете хапче за отслабване

Хапчета за отслабване и добавки за отслабване звучат като добра идея, но има три важни въпроса, които много dieters забравят да попитат, преди да инвестират. Уверете се, че знаете всички отговори преди да вземете хапче, билково лечение или добавка, за да отслабнете.

| Повече ▼

Билкови добавки за отслабване

Марко Марси / Гети изображения

Билковите хранителни добавки не се регулират по същия начин, по който се регулират нашите храни и лекарства. Така че трябва да бъдете много внимателни, когато ги купувате. Използвайте този списък, за да сортирате фактите от фикцията, преди да купите някоя популярна добавка, за да отслабнете

| Повече ▼

alli за отслабване - работи ли и е безопасно?

GlaxoSmithKline

Това хапче за диета без рецепта е на разположение без рецепта и е лесно да се намери в магазините за лекарства и пазарите за отстъпки. Но това означава ли, че трябва да го вземете? Получете резултати от други потребители на alli и изобилие от информация за страничните ефекти, преди да решите.

| Повече ▼

Adipex-P за отслабване: странични ефекти и резултати

Джейми Грил / Гети изображения

Много dieters използват Adipex-P за ускоряване на процеса на отслабване. Някои дори купуват хапчето за диета онлайн. Но има хора, които не трябва да приемат това лекарство. Разберете дали тя ще работи за вас и как да останете в безопасност, когато я приемете за загуба на тегло.

| Повече ▼

XENICAL: Разходи, странични ефекти и резултати от загуба на тегло

Хосе Луис Пелаez Inc./Getty Images

Това хапче за диета е на разположение само по рецепта и е било успешно използвано от много dieters да отслабна. Но лекарствата за отслабване не работят за всички. Така че, преди да инвестирате, научете за разходите и страничните ефекти на XENICAL. След това говорете с Вашия лекар дали диетата е подходяща за Вас.

Xenical срещу alli: Коя доза от Orlistat е най-добра?

GlaxoSmithKline

И двете одобрени от FDA лекарства съдържат същата съставка. Нарича се орлистат. И така, каква е разликата между тях? Разберете кой трябва да вземете, като научите за разликата между alli и Xenical.

| Повече ▼

Belviq: Резултати от хапчетата за диета, страничен ефект, разходи

Джейми Грил / Гети изображения

Ново одобрено през 2012 г. лекарството по лекарско предписание Belviq (лоркасерин) може да предложи на някои хора облекчение от борбата за отслабване. Научете как е различно от другите хапчета за отслабване и разберете какво трябва да попитате Вашия лекар, преди да получите рецепта.

| Повече ▼

Qsymia: Диети хапчета резултати, странични ефекти, разходи

Vivus

Qsymia е одобрен от Администрацията по храните и лекарствата, за да ви помогне да отслабнете. Но само защото е одобрено, не означава, че трябва да го приемете. Разберете какво можете да очаквате от това ново хапче за диета и научете повече за разходите и страничните ефекти от приемането на лекарства за отслабване.

| Повече ▼

Противодействие на загуба на тегло медикаменти

Glow Wellness / Гети изображения

Това ново лекарство е комбинация от две лекарства, които ви помагат да отслабнете. Но тя е одобрена само за да помогне на някои видове пациенти да отслабнат. Разберете как тя работи и дали можете или не да я приемете, за да достигнете и поддържате здравословно тегло.

| Повече ▼

Saxenda Отслабване медикаменти

Ново Нордиск

Saxenda е ново лекарство за инжектиране, одобрено от FDA за отслабване. Лечението не е традиционно, но може да е точно това, от което се нуждаете, за да отслабнете и да подобрите здравето си.

| Повече ▼

Garcinia Cambogia: 3 неща, които трябва да знаете, преди да купите

Томас Баруик / Камък / Гети изображения

С малко помощ от д-р Оз, това хапче летя от рафтовете на магазините. Но какво наистина казва научното изследване за тази популярна добавка? Смартьорите вече знаят фактите - уверете се, че и вие.

| Повече ▼

Липозен за отслабване: безопасно ли е и ефективно?

Creativeye99 / Е + / Гети изображения

Виждали сте рекламите и те звучат наистина впечатляващо! Но какво наистина стои зад популярното хапче за диета? Направете ли клиничните проучвания наистина резултати, които се рекламират. Ще се изненадате, когато разберете какво разбрах, когато прочетох проучванията.

| Повече ▼

Мога ли да отслабна с кексони от малини?

Максимилиан фонд ООД / Гети изображения

Няма добавка към диетата, която е по-популярна от кексовете от малини. Но са проверили проучването на тази помощ за отслабване Е, аз го направих и това е, което разбрах.

| Повече ▼

Броят на паунда, които ще загубите, ако приемате CLA

Тих шум Creative / цифрова визия / Гети изображения

Конюгираната линолова киселина (CLA) е взела света на загубата на тегло от бурята. Опитали ли сте го още? Научете какво казва изследването за размера на теглото, който вероятно ще загубите, ако опитате това хапче.

| Повече ▼

Forskolin За Отслабване: То е безопасно и ефективно?

Верси Джейн Смит / Гети изображения

Forskolin се използва за лечение на различни състояния. Популярната билкова добавка се рекламира и като "блокер на мазнини". Но какво наистина означава това? Колко мазнини блокира? И колко тегло ще загубите?

| Повече ▼

Имам ли нужда от левцин добавка за отслабване?

MorgueFile

Много диети се подскачат на левцин. Аминокиселината показва обещание в някои изследвания. Но преди да купите добавка да получите факти за това, което левцинът може и не може да направи.

| Повече ▼