Най - добрият детокс след ваканция

3-дневната диета план за отмяна на ваканционни щети

Търсите ли най-добрата детоксикация след почивка, почивка или снизходителен уикенд? Налице е често използвана 3-дневна диета чистя, която работи бързо и ефективно. Има няколко добри диети за детоксикация, които експертите препоръчват , но не всеки план работи за всеки dieter. Всеки dieter е различен и плановете за бърза корекция често се възстановяват. Този план обаче е достатъчно общ и лесен, за да помогне на всеки да си възвърне тялото след няколко дни.

Как да направите почивка Детоксикация

След като се прибера вкъщи от пътуването на работното място или забавната ваканция, може да се почувствате подути, тежки и извън синхрон. Звучи ли познато? Когато много от нас са на път, често ядем повече нездравословна храна, отколкото бихме могли, и може дори да пропуснем няколко тренировки.

Докато можете просто да се върнете към обичайните си навици за здравословно хранене и да изчакате тялото ви да реагира бавно и да се върнете към нормалното си тегло, повечето от нас искат по-бърза корекция. Тази 3-дневна диетоксираща диета ви помага да се чувствате по-добре, да почиствате хранителните си навици и обикновено губите и допълнителните ваканционни паунда.

Можете да използвате тази програма, за да се приготвите за специално събитие или след период на нездравословно преяждане, като празник или специален уикенд. Имайте предвид, обаче, че тя не е предназначена за бърза, драстична загуба на тегло. Вместо това програмата следва добрите указания за хранене, установени от USDA.

Може ли Почистване след почивка да ми помогне за детокс?

Някои хора ще направят детоксикационна диета, за да изчистят вредните токсини от тялото си. Лошата новина е, че никоя диета наистина не може да "детоксикува" тялото ви. Добрата новина обаче е, че вече имате системи, които да се грижат за тази функция. Експерти ще ви кажат, че тъканите и органите на тялото ви винаги премахват вредните токсини. Така че няма нужда да отидете на специална диета, за да почистите тялото си.

Но диета може да се почувства, че има детоксикиращ ефект. След като завършите 3-дневната почистваща диета, тялото ви може да изглежда и да се чувства различно. И вашите хранителни навици са "detoxed", както добре. По време на 3-дневния план, вие ядете цели, естествени храни. Това ви помага да промените начина, по който вкусите храна, така че вече не пожелавате солените, хрупкави храни с високо съдържание на мазнини, които може да сте свикнали на почивка.

Така че губите тегло върху 3-дневната диета? Много хора правят. Някои напомнят, че те тънко намаляват, така че дрехите вече не са здрави и неприятни. И тъй като се нуждаете само от естествени захари от пресни плодове, нелегирани свежи зеленчуци и здравословни ястия, допълнителните паунда за ваканция обикновено остават завинаги.

Тридневния план след ваканция

Изчистването на диетата е супер проста. Не изисква специални или труднодостъпни храни. Но това изисква да се организирате, да планирате и приготвяте няколко ястия. Смартьорите могат предварително да приготвят ястия, така че няма изкушение да се хранят неправилно.

Словото от

Няма бърз план за фиксиране е умен за значителна загуба на тегло. Но понякога няколко дни на чисто хранене е полезно да възстановите вкуса си за здравословна храна и да върнете тялото обратно на мястото, където е преди ваканцията. По време на тази 3-дневна почистване ядете храни, които са естествени, необработени и пълни с хранене. Разбира се, в един перфектен свят това е как ще ядем през цялото време. Но това не е реалистично за повечето от нас, предвид нашия натоварен живот и забързаните графици. Повечето от нас обаче могат да го направят в продължение на три дни.

В края на програмата за почистване на диета, моята прахова сол, захарният ми праг и моят скорбялен праг се чувстват така, сякаш те се нулират, така че отново искате да ядете добра храна. А когато напълвате хладилника си с хранителни продукти, тялото ви остава здраво и силно в дългосрочен план.