Как да отслабвам с протеинови шейкове

Каква е най-добрата протеинова прах за отслабване?

Много хора се опитват да отслабнат с протеинови шейкове. Има много протеинови прахове, предварително измерени миксове и търговски напитки, които могат да направят тази стратегия лесен избор. Но може ли наистина да отслабнете с протеинов шейк диета план? И ако е така, какъв е най-добрият протеинов прах за отслабване?

Какво представлява протеинова разклаща диета?

Типична диета с протеинов шейк ще замени една или две хранения на ден с предварително закупено разклащане или една, която се приготвяте, като използвате соев прах или суроватъчен протеинов прах и някаква форма на течност.

Много диети използват вода, защото не добавят калории, но можете да използвате и мляко или сок.

Нека да разгледаме един популярен протеинов хранителен план и да разгледаме няколко въпроса, които могат да ви помогнат да решите дали е подходящо за вас.

План за дневна храна

Трябва ли да опитате протеин Shake Диета?

Извършването на избор да следвате план за диета с течни протеини е много индивидуално нещо. Накратко, да, можете да отслабнете с протеинови шейкове. Диета, която намалява приема на калории, ще ви помогне да отслабнете независимо дали калориите идват от твърда храна или течна храна. И тъй като протеиновият шейк обикновено има по-малко калории от храната, която обикновено ще консумирате, вероятно ще видите резултати.

Освен това, когато увеличавате приема на протеини с шейкове или глазури, помагате на тялото си да поддържа мускулна маса .

Може дори да спечелите мускули, ако правите тренировки за силови тренировки у дома или във фитнеса. Тялото с повече мускули ще изгори повече калории цял ден, отколкото тялото, което има повече мазнини.

Най-добрата протеинова прах за шейкове за отслабване

Суроватъчен протеин прах хранене факти
Размери за сервиране 1 лъжичка (49 г)
На порция % Дневна стойност *
Калории 210
Калории от мазнини 45
Общо мазнини 5g 8%
Наситена мазнина 1.5g 8%
Холестерол 135 mg 45%
Натрий 105 mg 4%
Калий 140 мг 4%
Въглехидрати 8g 3%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 3g
Протеин 30g
Витамин А 0% · Витамин С 0%
Калций 13% · Желязо 0%
> * Въз основа на диета с 2 калории

Има различни видове протеини на прах, които можете да използвате при разклащане на теглото си. Избраният от вас тип може да направи разликата в това, дали вашият план за отслабване е успешен или не. Защо? Тъй като някои протеинови прахове се правят за наддаване на тегло, а не за отслабване. Те са с високо съдържание на хранителни вещества, но също така и с много калории.

Например, Powder Protein Whey Protein Body (вижте етикета) осигуряват 210 калории и 30 грама протеин за еднократно дозиране. На потребителите се препоръчва да комбинират една лъжичка или двойна лъжичка (420 калории, 60 грама протеин) с любимата си напитка и смесване. Ако добавите праха към осем унции нискомаслено мляко (122 калории), тогава вашата гладкост ще ви осигури 332 калории или 542 калории.

Но тъй като тази марка не осигурява гладно отстраняване на диетични фибри, може да изберете да добавите пресни плодове. Теглото за загуба на тегло може да достигне общо 400-600 калории, което е повече от обичайно хранене, подходящо за хранене . И е много възможно да получите повече протеини, отколкото ви е необходимо.

И така, какъв е най-добрият протеинов прах за разклащането на загуба на тегло? Калориите са от значение. Така че проверете етикета "Хранителни факти", преди да купите. Може да се нуждаете от по-малко протеини (и по-малко калории), отколкото предлагат някои марки.

Популярните опции включват:

Когато сравнявате етикетите, за да намерите най-добрия протеинов прах за вас, не забравяйте, че повече протеин не винаги е по-добре. Получете точното количество протеин за отслабване и поддържане на мускулите, но не толкова, че допълнителната енергия елиминира ежедневния ви калориен дефицит .

Преди да опитате протеин прах Отслабване

Първото нещо, което трябва да си зададете, е дали можете да управлявате дневния си график, ако ядете само едно истинско хранене всеки ден. Шейкът на протеин не е храна, а е заместител на храната. Това може да е шок на вашата система да отиде да яде три пъти на ден, за да пие двама от тях.

Трябва също така да обмислите колко дълго можете да поддържате този вид течна диета. Разумна диета ще доведе до загуба на 1-2 килограма всяка седмица. Така че, например, ако имате 40 паунда за загуба, това означава, че ще се сблъскате поне с пет месеца на ядене по този начин.

Също така, можете ли да отделите време и усилия за планиране на калорично контролирани ястия и закуски ? От съществено значение за успеха на вашата диета е, че вашите закуски и ежедневното ви хранене са хранителни и здрави, за да поддържате силно тяло. Ще трябва да продължите да купувате няколко хранителни напитки в допълнение към протеинови шейкове или протеинови прахове.

И накрая, просто трябва да се запитате дали имате волята да се придържате към нея . Когато сте изпили шейк, вероятно няма да се почувствате така, сякаш сте яли това, което сте свикнали да ядете. Необходимо е много смелост да не се достига за друга храна за закуски, особено ако сте заобиколени от други храни на работното място или у дома. Няма смисъл да пиете протеинови шейкове веднъж или два пъти на ден, ако преяждате останалото време.

Слово от

В крайна сметка, опитвайки се да изберете най-добрата диета за вас е лично решение, което само вие можете да направите. Всеки диета план има своите плюсове и минуси. Някои хора всъщност харесват диетата с протеинови шейкове, защото това е удобно и не е нужно да решавате какво да ядете два пъти на ден. За други, загубата на протеини на прах не е устойчива и те напускат програмата, преди да видят резултатите. Ако решите да отидете на течна протеинова диета или друг ограничителен план за диета, консултирайте се с Вашия лекар или говорете с регистриран диетолог, за да сте сигурни, че получавате всички важни хранителни вещества, от които се нуждаете.