Как да направите бицепса ръката

Увиването на ръката или бицепсите на ръцете е изключително разпознаваем тренировъчен тренировъчен процес, използващ гири или карета, или дори кетълбелки за работа на мускулите на горната част на ръката, бицепсите и в по-малка степен долната част на brachialis и brachioradialis.

Вариациите включват положение на изправено положение, седящо, наклонено седящо и "концентрирано" положение с лакът, лежащ върху (седящото) вътрешно бедро. Медальонът се използва и в подобен набор от упражнения за навиване.

Това описание е предназначено за редуване на ръба на гърба на гръбнака.

Както при всички упражнения, не вдигайте твърде тежки тежести, за да започнете, и спрете, ако почувствате някаква болка. Изграждането на големи бицепси е популярно сред мъжете, но не бързайте да стигнете до по-тежки тежести, преди да сте готови. Може да настъпи нараняване на лакътя или китката и това ще постави амортисьор на цялата ви рутинна тренировка.

Не забравяйте да издишате усилието си и да не задържате дъха.

Мускулите работят: мускулите на бицепса в предната част на горната част на ръката, както и мускулите на долната част на ръката, брахиала и брахиорадиалис.

1 - Позиция на тялото

Бен Голдщайн

Движение на тялото

За разлика, изпълнете двустранно упражнението, което означава едновременно повдигане и на двете ръце. Преди да преминете към това упражнение, първо прецизирайте едностранния лифт.

2 - Проверете точките

Това е. Повечето хора, мъже и жени, откриват забележимо увеличение на силата и насипно състояние за някои хора с това упражнение.