Рецепта за тако салата с ниско съдържание на въглехидрати без добавена мазнина

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 313

Мазнини - 15 гр

Въглехидрати - 16гр

Протеин - 32 гр

Общо време 30 мин
Подгответе 30 минути , гответе 0 мин
Сервирания 5 (по 2 чаши всяка)

Въпреки че може да мислите за тако салата като здравословен вариант, тя често е натоварена с калории и мазнини. Но ако оставяте чипс тортила или тако черупка, използвайте сирене без мазнини и заменете с кисело мляко традиционната заквасена сметана, тако салата може да стане здравословна, пълна и ароматна храна.

Тази версия е много лесно да се хвърли заедно, когато не се чувствате като готвене, особено ако имате месо, предварително приготвено или останало от друго ястие като ropa vieja . Позволете на всеки човек да облича салатата си индивидуално с кисело мляко и салса или да предлага нискокалоричен / нискомаслен ранчов дресинг отстрани.

Съставки

подготовка

  1. Кук говеждо месо в тиган с прах чили, бяла част от лук, сол и черен пипер. След като готвите, покрийте тенджерата, ако предпочитате говеждото месо да бъде топло, когато се прибави към салатата; ако искате да го охладите в хладилника, докато сте готови да съберете салатата.
  2. В голяма купа за салата, смесете заедно маруля, домат, авокадо, зелен лук и маслини, ако използвате. Добавете месото и сиренето и внимателно го разбъркайте. Нагоре с доллоп от кисело мляко и салса или поставете в сервизните купички, за да преминете на масата.