Списък на горчицата без глутен

От жълта горчица до екзотични видове, много от тях са безопасни

Няма да ви е полезно внимателно да изкарате горещи кучета без глутен, ако горчицата, която поставяте на кучето си, не е безопасно. За щастие, приличен избор за глутен без горчица изобилства за тези от нас след диета без глутен. Те варират от основна жълта горчица до по-екзотични сортове като медена горчица и дижонска горчица.

Струва си да се отбележи, че много от нас реагират на оцет , дестилиран от глутенови зърна (в този случай обикновено пшеница).

Имайте предвид, че от фирмите не се изисква да разгласяват източника на оцет в подправки, дори ако този източник е пшеница (един от осемте най-добри алергени). Ако има налична информация за източника на оцет в тези горчици, той е изброен по-долу.

Без глутен опция за горчица

Ето списъка на основните марки мустаци и горчица, продавани в САЩ, заедно със статута им без глутен и източниците на оцет, ако има такива:

Долния ред

Както можете да видите, имате много възможности, дори ако сте особено чувствителни към следи от глутен - има поне едно семейство мустаци на пазара, които са сертифицирани без глутен , което означава, че производителят разполага с по-строги протоколи за предотвратяване на глутена -contamination.

След като откриете горчица (или може би няколко), която ви харесва, вие сте готови да направите перфектния кренвирш - не забравяйте готварите без глутен .