Примерни менюта за 1200 калорична диета

Побързате ли да загубите няколко килограма? Възможно е бързо да отслабнете, като следвате нискокалорична диета, тъй като тази диета е 1200 калории на ден, но трябва да направите това правилно, за да сте сигурни, че получавате всички основни хранителни вещества, от които се нуждаете.

След диета с нискокалорична храна не е трудно, ако включвате много хранителни вещества. Всъщност това е необходимост, защото няма място за храни, които не са напълно хранителни.

Та какво правиш? Изберете изобилие от нискокалорични плодове и зеленчуци с високо съдържание на фибри, пълнозърнести храни и нискомаслени протеинови източници. Тук има две 1200 калории на ден менюта, за да започнете.

1,215 калорийно меню без никакви хранителни подсладители

закуска

обяд

Вечеря

Закуски

Хранителна информация

1,218 калорийно меню с нехранителни подсладители

закуска

обяд

Вечеря

Закуски

Хранителна информация

Размерите на порциите и сервирането са от ключово значение за успеха в диетата, така че ще ви е необходим добър набор от мерителни чаши и мерителни лъжици, плюс кухненска скала, докато не свикнете да оценявате размера на сервиране.

Ако тези планове за хранене не отговарят на вашите нужди от калории, ние също имаме менюта за 1500 калории на ден и 1700 калории на ден диети.

Моля, обърнете внимание: преди да започнете диета с нискокалорични хранителни вещества, трябва да посетите Вашия лекар.