Когато стартираха тестовете за тегло?

Очарователната история на тежестите

Weight Watchers е една от най-успешните и популярни програми за отслабване . Ще намерите технологичния план за диета, предлаган в цял свят, като програма за срещи или онлайн в WeightWatchers.com. Така че, кога започнаха тегленето на тегло? Интелигентната диета е разработена дълго преди приложенията, смартфоните и интернет. Завладяващата история на Weight Watchers разкрива до каква степен тази програма е дошла.

Когато стартираха тестовете за тегло?

Weight Watchers е създаден през 60-те години. Планът премина през няколко промени през годините, откакто започна.

В една от ранните версии програмата включваше диета за обмен . Този ранен план беше по-строг от днешната гъвкава програма SmartPoints . В първата програма на участниците беше разказано колко храна трябва да се консумира във всяка хранителна група. Хранителните групи включват плодове, зеленчуци, млечни продукти и мазнини.

Например, "обмен на мазнини" може да се състои от супена лъжица зехтин. Ако ви бяха разрешени две размяна на мазнини на ден на вашето тегло за наблюдение на теглото диета, и сте използвали две супени лъжици масло на салата, вие бихте изчерпали си мазнини обмен за деня. Обменната диета е просто един от начините за контролиране на калориите, като същевременно се предоставят някои здравословни хранителни насоки.

История на точките за наблюдение на теглото

През 1997 г. Weight Watchers въведе нова програма, наречена 1-2-3 успешна програма .

Тази система, базирана на точки, осигурява лесен начин за членовете да проследяват съдържанието на фибри , калории и мазнини в храната и напитките, които консумират.

В програмата за точки , всеки член е получил целта на допустимите точки за теглене на тегло за деня. Те са били посъветвани да проследяват храната и напитките, които консумират, за да останат в рамките на целта си за отслабване.

Точковите версии на Weight Watchers са популярни и концепцията остава в центъра на програмата днес. Планът бе променен леко и преименуван на Печеливши точки в началото на 2000-те години. Една от промените в плана през годините беше да се позволи на членовете да спечелят допълнителни точки чрез упражняване. Тези точки могат да се използват за консумация на допълнителна храна или напитки.

По-късно беше представена програмата Turn Around . В тази версия на плана членовете получиха възможност да избират между два забележително различни типа планове. Основната програма се фокусира върху избора на здравословни продукти от списък с разрешени храни и избягване на храни от друг списък.

Другият вариант, The Flex Plan , позволява на диетолозите да ядат всичко, което искат, докато проследяват храната и напитките си, изчисляват точките си и остават в рамките на точките си.

През 2009 г. Weight Watchers елиминира основната програма и представи Плана за навигация за теглото на наблюдателите . Планът за инерция помогна на членовете да разберат доколко консумирането на някои храни за пълнене им помага да ядат по-малко и да предотвратят преяждането.

Тегло наблюдатели Днес

През 2012 г. Weight Watchers стартира програмата PointsPlus, която продължава да бъде популярна. И най-накрая през 2015 г., PointPlus бе променен, за да се превърне в текущата програма Weight Watchers, която използва комбинация от SmartPoints и FitPoints.

Настоящият план насърчава диетолозите да упражняват често, да се движат през целия ден и да ядат храни, които са с високо съдържание на постно белтъци и по-ниски в калории, наситени мазнини и захар .

Ако обмисляте да се присъедините към Weight Watchers, научете повече за това какво да очаквате на срещата , предимствата и недостатъците на диетата и най -актуалните разходи, наличните планове и прегледи на програмата Weight Watchers. Ученето колкото може повече за програмата ще ви помогне да вземете най-доброто решение дали програмата е подходяща за вас.