6-те най-добри съвета за тренировка за фитнес за да отслабнете

1 - Най-добрите начини за използване на вашето Fitness Tracker

Даниел Ингълд / Гети изображения

Най-добрият фитнес инструмент за вас е този, който редовно носите, за да ви помогне да достигнете целите си за фитнес и загуба на тегло. Но просто носенето на устройството няма да ви помогне да отслабнете. В действителност, много dieters инвестират в тракера, само за да установят, че устройството изобщо не помага.

Така че трябва да изхвърлите вашия фитнес инструмент? Абсолютно не! Без значение коя марка сте купили, вашият монитор има потенциала да ви води до успешна загуба на тегло. Просто трябва да се научите как да използвате монитора на активността си по-добре, за да получите стойността на парите си и да постигнете целта си.

2 - Винаги носете тракера си

Fitbit Versa

Ако искате да отслабнете с инструмент за проследяване на активността, трябва да го носите всеки ден. Това означава, че го носите дори и в мързеливите си дни, в "отсъстващите" дни и дни, когато нямате намерение да следвате някое от вашите упражнения или диетични правила. Тези дни имат значение повече от вашите дни.

Защо става въпрос? Ако събирате само информация за дните, когато сте перфектни, никога няма да научите как да се справите с препятствията, които стоят настрана от вашите цели за отслабване. Съвместимостта е най-важна, когато се опитвате да отслабнете. Ако можете да събирате данни за броя на дните, които сте изкарали, нивото на активност в тези дни и събитията, които задействат решението да прескочите здравния си план, можете да решите проблемите и да извършите необходимите корекции.

За да сте сигурни, че носите устройството си възможно най-често, е умен да инвестирате в тренировъчен инструмент за фитнес, който може да бъде съобразен с вашия личен стил, предлага функции на живот, които можете да използвате през целия ден и се чувствате удобно на китката си. Устройство като новия Fitbit Versa smartwatch (показано на снимката) работи добре за много жени. Можете да персонализирате лентата, за да съответства на вашето облекло, да получавате известия за смартфона (текстове, обаждания и актуализации в календара) на китката си, да проследявате менструалния цикъл, да плащате за покупки с Fitbit Pay и дори да слушате любимата си станция Пандора без вашия телефон наблизо, всички при проследяване на важни данни и данни за загуба на тегло.

3 - План за хранене предварително

PBNJ Productions / Blend Images / Гети изображения

Повечето потребители на мониторинг на активността регистрират ястия в таблото за управление на продуктите си или в смартфона, след като ядат. Това не е непременно лоша идея. Но ако искате да отслабнете, трябва да използвате дневника с храни, преди да ядете, а не след това.

Всяка вечер след вечеря (когато се чувствате пълно и удовлетворено), вземете пет минути, за да влезете в храната за следващия ден. Посочете всяка храна, която планирате да ядете през целия ден, и уверете се, че общите калории не надвишават целевата Ви цел. Можете също така да проверите баланса на макроелементите, за да сте сигурни, че получавате достатъчно протеини и фибри, за да избегнете гладния си глад . Направете необходимите корекции, за да постигнете целите си за хранене.

След това използвайте менюто, което сте създали като "пътна карта" за храна през следващия ден. Ще откриете, че е по-лесно да се храните здравословно, когато решението за това какво да яде вече е направено. Също така е лесно да пропуснете ненужните закуски и висококалоричните храни, когато знаете, че имате задоволително, подходящо за диета ядене, планирано за по-късно.

(Някои устройства за проследяване на активността не идват с дневник за храни.Ако искате да отслабнете, имате нужда от тази функция, затова свържете устройството си с приложение за храни, за да използвате функциите на дневника за храни.)

4 - Отделно разделяне на стъпките от упражнението

Каяимаж / Сам Едуардс OJO + / Гети изображения

Някои потребители на фитнес тракери носят монитора си по време на тренировка, така че стъпките за тренировка да отчитат ежедневната им стъпка. Това не е лоша идея. Но това е лоша идея, ако искате да отслабнете.

Има два начина, по които изгаряме допълнителни калории през целия ден: упражнения и упражнения. За да отслабнете по-бързо, трябва да увеличите и двата номера. Това означава, че трябва да изгаряте калории от физически упражнения и калории от не-упражняващи стъпки. Стъпките на упражняване не могат да се разчитат и в двете категории. Упражнението трябва да бъде допълнение към, а не заместител на дейност, която не упражнява.

Така че, ако носите монитора си по време на тренировка, задайте по-висока стъпка, която преминава над и извън стъпките, които предприемате по време на тренировката. Това означава, че може да се опитате да достигнете 15 000 или дори 20 000 общи стъпки на ден.

Някои тренажори за следене на тренировките проследяват отделно упражненията и стъпките. Задайте отделни цели за всеки, за да постигнете целите си за отслабване. Например, задайте цел да завършите 30 минути упражнения всеки ден, в допълнение към 15 000 стъпки. Някои устройства дори показват стъпки на час на устройството, за да можете да прекъсвате стъпката си надолу през целия ден.

5 - Бъдете внимателни със съня

Гислейн и Мари Дейвид де Lossy / Култура / Гети изображения

Преглеждането на всички данни от тракера Ви за дейност може да бъде преобладаващо. Всъщност, обемът на информацията кара някои диети да игнорират изцяло таблото си за данни. Когато има твърде много числа за управление, лесно е цялата информация да бъде игнорирана. Така че изхвърлете данните, които нямат значение - като данните за съня.

Данните за съня от тракера ви са полезни само ако има значение за плана Ви за отслабване и ако можете да направите нещо по въпроса. Ако нямате достатъчно сън, може да ядете повече на следващия ден от умора. Лошият сън може също така да намали броя на калориите, които изгаряте от активността през целия ден. Ако това е така, и ако можете да направите разумни промени, за да постигнете по-добър нощен сън, запазете данните за съня в таблото си за управление. Ако не, изтрийте го и фокусирайте се върху номерата, които са най-важни.

6 - Използвайте вашия принтер

Thinkstock Изображения / Stockbyte / Гети изображения

По-вероятно е да се придържате към плана си за отслабване, ако смятате, че сте положили положителен напредък, нали? Е, вашият монитор за дейности може да ви помогне да направите това. Но трябва да използвате старинна техника, за да направите този трик работа.

В края на всяка седмица посетете онлайн таблото за мониторинг на дейностите и намерете мястото, където се проследява напредъка ви. Потърсете връзка, която казва "Дневник" или "Напредък". Това е мястото, където всички ваши постижения са съхранени. Разпечатайте този седмичен или месечен дневник и го поставете в хладилника. След това, когато се изкушавате да пропуснете тренировка или да измамите диетата си , погледнете вашата разпечатка, за да си припомните напредъка, който вече сте направили. Да имате визуално напомняне за вашата упорита работа може да направи чудеса, когато имате нужда от мотивация.

7 - Изберете Връзки внимателно

Рони Кауфман / Лари Хиршовиц Бленд изображения / Гети изображения

Програмите за отслабване, които предлагат социална подкрепа, често са програмите, които са по-успешни. Много фитнес инструктори ви свързват с онлайн общности от други хора, които се опитват да постигнат цели за намаляване на теглото. Някои хора също използват предизвикателства, свързани с фитнес тракери, с приятели или колеги като мотивация за постигане на цели.

Ако тези връзки помагат да увеличите мотивацията си, тогава ги поддържайте. Но понякога те могат да имат обратен ефект. Някои хора, които се хранят, смятат сравненията с другите за смущаващи. Други намерят начини да мамят системата, за да станат по-конкурентни и да "спечелят" предизвикателството си.

Не забравяйте, че вашият фитнес инструмент може да бъде полезен само ако събирате точни данни и ако можете да използвате данните, за да промените поведението си и да отслабнете. Само данните, самата мантия и самото приложение не правят нищо, което да ви помогне да отслабнете. Затова изберете и избирате информацията, която използвате, и направете интелигентни промени, за да постигнете целите си за отслабване.