Какво да ядем, когато искате нискокалоринни тестени изделия

Алтернативите с ниско съдържание на въглехидрати често са по-здрави от пшеничните макаронени изделия

Страхът от отнемане на тестени изделия е едно от нещата, които превръщат хората далеч от диетите с ниско съдържание на въглехидрати. Ако мислите, че не можете да живеете без спагети, макарони или рамен, не се страхувайте. Има много алтернативи с ниски въглехидрати за тестени изделия.

Ролята на тестените изделия

Има някои истински живи любители на паста. Тези хора скоро ще седнат на сервиране на обикновена паста като нещо друго.

Но за много хора обикновените тестени изделия не го отрязват - това са най-желаните сосове и топинги. За тях, тестените изделия са най-вече средство за други вкусове. Ако сте един от тях, можете да намерите различно превозно средство, което да запълни тази роля.

Ако ядете редовни тестени изделия, не забравяйте да го готвите al dente , така че е малко по-твърда, отколкото мека. Това намалява количеството тестени изделия, което ще повиши кръвната Ви захар, известна като гликемичния индекс.

Зеленчуци като заместители на тестени изделия

Много зеленчуци са достатъчно скучни, за да се използват като празно платно за сосове от паста и повечето от тях са много по-питателни от тестените изделия. Спагети скуош лесно се разделя на спагети като нишки след готвене. Той има по-малко от една четвърт от калориите и въглехидратите на редовните спагети (дори и цяла пшеница) и надминава тестените храни в повечето категории хранителни вещества. Това е вкусно с песто и кремообразни сосове. Може да се използва и в яйца, като например тетразини от Турция .

Ако никога преди не сте готвили спагети, не се страхувайте; това е лесно.

Други зеленчуци, които служат като добри лехи за сос от тестени изделия, включват:

Спирализатор за приготвяне на зеленчуци

Спирализаторът или спираловидната машина за рязане е прост кухненски инструмент, който превръща зеленчуците в юфка. Ето няколко високо оценени такива, които може да искате да разследвате на Amazon:

Ниски въглехидрати азиатски юфка

Има няколко опции за нисковъглехидрати, които правят азиатски ястия с юфка , въпреки че може да искате да видите как се превеждат на други кухни за тестени изделия.

Обличане

Dreamfields е широко достъпна паста, която работи добре за някои хора, но като цяло хората са имали смесени реакции към нея. През 2014 г. съдебното заседание по съдебен ред изисква от тях да отстранят твърдението си, че са нисковъглехидратни или имат намален гликемичен индекс.

> Източници:

> Behera SS, Ray RC. Конджак глюкоманан, обещаващ полизахарид на Amorphophallus konjac K. Koch в здравеопазването. Международна списание за биологични макромолекули . 2016; 92: 942-956. Дой: 10.1016 / j.ijbiomac.2016.07.098.

> Гликемичен индекс и диабет. Американската асоциация по диабет. http://www.diabetes.org/food-and-fitness/food/what-can-i-eat/understanding-carbohydrates/glycemic-index-and-diabetes.html