Високо протеиново разклащане с плодове

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 201

Мазнини - 9 грама

Въглехидрати - 18g

Протеин - 14g

Общо време 10 мин
Подгответе 10 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Подарете си сутрешно угояване с този протеинов шейк със зрънце. Изработена от кокосово мляко, протеинов прах, брашно от ленено семе и замразени плодове по ваш избор, тази гъста и кремообразна напитка е пълна с хранителни вещества. Средата на мастните киселини в кокосовото мляко при това разклащане ще стимулира метаболизма на организма ви и може да помогне да се отделят някои излишни телесни мазнини. Протеиновият прах предлага изстрел от енергия, както и добавяне на вещество към разклащането, а плодовете съдържат много витамини и минерали. Лененото брашно добавя фибри и много други добри неща (като антиоксиданти), но можете да добавите влакна под формата на "Benefiber" или подобна подготовка или да го пропуснете напълно (въпреки че част от причината, поради която разклащането е толкова задоволително влакното). Ако търсите още по-голяма храна в чаша, има и зелена опция за разклащане, която включва спанак.

Няма нужда от лед при този протеинов шейк, тъй като плодовете са замръзнали, така че ако се случи да имате пресни плодове, които бихте искали да използвате, просто добавете няколко кубчета лед към миксера, за да го настигнат.

Съставки

подготовка

  1. Поставете всички съставки в миксер и смесете го заедно, докато се овлажни.

Смяна на съставките

Зелените гладки са най-яростните и е лесно да разберете защо - когато смесвате правилната комбинация от зеленчуци и плодове, вие завършвате с вкусна и силно питателна напитка, която може да задоволи препоръчаните ви порции плодове и зеленчуци за деня. Тази рецепта работи добре със спанака, тъй като този лист зелен и ягоди всъщност отиват много добре заедно (мисля спанак салата с ягоди).

Просто хвърляйте няколко шепа спанак в миксера заедно с останалите съставки и смесете докато се пюре.

Ако искате по-леко разклащане, например за закуска, можете да заместите неподсладено бадемово мляко, соево мляко или кокосово мляко в картонени кутии (вместо кутии). Това би намалило както въглехидратния, така и калорийния брой и може да се ползва като значителна закуска или по-малко хранене.