Лесен захар без три бери сироп или сос рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 42

Мазнини - 0 грама

Карби - 10гр

Протеин - 1g

Общо време 13 мин
Подгответе 3 минути , готвяйте 10 мин
Сервирания 5 (по 1/4 чаша всяка)

Това е лесен без захар три вида сироп идеален за палачинки или като десерт сос за cheesecake, паунд торта, ниско съдържание на въглехидрати сладолед, сняг пудинг, и много повече.

Тя може да бъде направена със свежи или замразени плодове, във всякакви пропорции, които харесвате. За да го поддържам проста, често го правя само с торба със смесени замразени боровинки, малини и къпини.

Ако използвате замразени плодове, уверете се, че няма добавена захар.

Съставки

подготовка

  1. Сложете 1 чаша пресни или замразени боровинки 1 чаша пресни или замразени малини, 1 чаша пресни или замразени къпини, 1/2 чаша вода, изкуствен подсладител на вкус и щипка сол в тенджера и да доведе до възпаление.
  2. Плодовете ще започнат да се разпадат веднага щом започва кипенето. След 5 минути изключете топлината и каша с картофена машина или вилица, за да помогнете за разграждането на по-големите плодове.
  3. Запалете още 2 минути, за да ги комбинирате. Извадете от топлина. Сместа ще се сгъсти, докато се охлажда.

Сервирайте три бери сос с тези вкусни десерти

Защо плодовете са плодовете!

Плодовете с ниско съдържание на мазнини, въглехидрати и калории, но с високо съдържание на фибри, витамини, минерали и антиоксиданти. Чудно ли е, тези вкусни кълнове от вкус не само допринасят за цялостното здраве, но дори могат да помогнат за предотвратяване на рак и сърдечни заболявания, както и за забавяне на процеса на стареене. И благодарение на фризера, ние можем да имаме предимствата на плодовете през цялата година.

Основно хранене на Бери

Плодовете са не само източници на концентриран аромат, но и малки пакети от витамини, минерали и фибри. Например, 1 чаша нарязани ягоди съдържа изискване за цял ден за витамин С. Чаша къпини съдържа ден манган, докато същото количество малини доставя една трета от нашите ежедневни нужди от ниацин . Боровинките и ягодите са дори изненадващо добри източници на витамин Е.

И всички те съдържат между 4 и 9 грама влакно на чаша.