Защо не трябва да направите тако за почистване за отслабване

Как една веганска готварска книга се превърна в тако Диета диета

Сред стотиците страхотни диети, които се удариха в медиите всяка година, една програма спечели вълнение и любопитство: такото се очисти. Хиляди хора, които се надяват, са Googling "Какво е тако диета?" и "Мога ли да отслабна върху тако чисти?" с надеждата да намали теглото си с диета такос. Ако сте един от тях, задръжте, преди да бягате в Тако Бел за по-тънка фигура.

Има няколко неща, които трябва да знаете за програмата, преди да инвестирате.

Какво е Тако?

Ако имате трудно време да приемете сериозно идеята за тако диета, не сте сами; вие сте на прав път. Тако чистият не е сериозно очистване. Тя идва от хумористична книга "The Taco Cleanse", която осигурява вегански рецепти за хора, които обичат такос и искат да експериментират с вегански начин на живот. Всички ползи, посочени в книгата, се основават на анекдотични доказателства (личен опит на авторите) и се добавят, за да направят книгата забавна и приятна за четене.

И така, как работи такото? Авторите на книгата, четирима самопровъзгласили се тако учени, обясняват, че планът е съвсем прост. Всичките ви хранения трябва да съдържат такос. Почистването може да продължи само за един ден или до един месец. "Както бихте очаквали," обясняват те, "ползите от диета с високи такони стават особено очевидни, когато човек се доближи до нивото Fuego".

Може ли да отслабвате в диетата Тако?

Въпреки факта, че диетолозите се опитват да отслабнат в програмата, авторите на "The Taco Cleanse" не популяризират книгата като програма за отслабване. Техният тон и съдържание, всъщност, са анти-диети. Те също така са много ясни за техните мнения на диета почиства като цяло.

"Това е съвсем ясно, мислим, че очистванията (различни от Тако чисти, разбира се) са нездравословни", казват те. Авторите продължават да изброяват редица ресурси, които разкриват прищявка на диети и също така предоставят връзка към реномирана организация за хора, които биха могли да се борят с хранителни разстройства.

Така че, това означава ли, че няма да отслабнете върху такото? Не е задължително. Ако решите да следвате такото и да напълнете такото си със здрави съставки, които са контролирани от порции и по-ниски в мазнини и калории, може да отслабнете. Но има плюсове и минуси за използването на тази програма за отслабване и подобрено здраве.

Как да следвате такото почистване

Тълпите диети се опитват да следват такото и да отразяват резултатите си в медиите. Потребителите, които виждат статиите, всъщност не могат да купят книгата, но следват програмата без пълни познания за хумора зад нея.

За да следват очистването, трябва да следват тези правила:

Тако Диета Плюсове и минуси

Ако решите да поемете такова предизвикателство, помислете за тези фактори, преди да започнете програмата.

Професионалисти

Против

Направете го по пътя

Ако обичате такос и трябва да отслабнете , има начини да включите тактос диета в здравословен, контролиран от калории хранене. Можете също така да включите питателна мексиканска храна в дългосрочна програма, за да поддържате теглото си. Но не всички ястия Tex-Mex са подходящи за вашата диета.

Опитайте се да избегнете предварително опаковани тако комплекти и консервирани продукти, за да подготвите здравословната мексиканска храна. Таковите черупки, които са предварително варени, могат да съдържат нездравословни трансмазнини и са по-високи в калориите, отколкото тези, които правите вкъщи. А добавките на тако, като консервираните бонбони, вероятно ще бъдат по-големи в мазнини и натрий. Някои подготвени салса и гуакамоли са здрави, но любимата ви марка може да съдържа добавени захари или изкуствени съставки. Проверете етикета "Хранителни факти" и съставките, за да изберете здрава марка или направете свой собствен гуакамол и салса у дома, за да включите пресни съставки.

Използвайте тези указания, за да създадете своя собствена здравословна версия на тако диета.

"Taco Cleanse" е забавна книга за четене, а авторите имат здравословна перспектива за диети и почистване. Но ако не прочетете книгата и вместо да следвате онлайн версиите, може да не знаете това. Ако искате да отслабнете с тако диета, използвайте здравословни съставки и здрав разум, за да постигнете целите си.