13 начина да се възнаградиш без храна

Искате ли да се придържате към вашата диета достатъчно дълго, за да получите тялото, което заслужавате? След това е важно да разпознаете и да отпразнувате постиженията си по отношение на здравословното хранене и упражненията по пътя - дори и тези постижения да са малки. И най-добре е да се възнаграждавате без храна.

Защо наградата има значение? Защото, когато празнувате постиженията си , си напомняте, че сте способни да постигнете целите си. Тези специални тържества могат да ви помогнат да поддържате мотивацията си в дните, когато вашата диета ви плъзга.

Разбира се, избора на най-добрата награда може да бъде предизвикателство. Често се разваляме с храна или алкохол. Но тези стимули могат да отменят всички ваши трудности при отслабване. Така че е най-добре да изберете нехранителни награди, за да запазите програмата си на път.

Всяка от тези награди диета празнува вашето здраве и насърчава вашето благосъстояние. Планирайте ги по време на пътуването си за отслабване, за да увеличите увереността си, докато отслабвате , за да се чувствате добре за тялото си във всякакви размери.

1 - Професионален маникюр

Култура RM / Стефани Греуел Култура / Гети изображения

Получете ново лице, което да отговаря на вашето силно, здраво тяло. Обърнете се към местния отдел или козметичния магазин, за да започнете. Много марки предлагат уроци по грим или makeovers. След това се разваляйте с нов продукт, който да вземете вкъщи. Или, ако искате да се разочаровате, трябва да дойде до вашия дом гримьор. Използвайте приложението StyleBee, за да намерите професионалист за коса или грим във вашия район.

Ако имате бюджет, използвайте онлайн настойнически или видео и използвайте продуктите, които вече имате. Има стотици страхотни видеоклипове в YouTube и сайтове за грим, за да ви помогнат да получите нов облик.

2 - Релаксиращ масаж

Том Метрон / Гети изображения

Няма по-добър начин да развалиш тялото си, отколкото с отпускащ масаж. И дори можете да използвате масаж, за да увеличите усилията си за отслабване .

Ако никога преди не сте имали масаж, може да ви е смущаващо да получите първата си услуга. Но няма нужда да се притеснявате. Професионален масажист ще ви обясни всичко, което трябва да знаете, когато пристигнете в спа центъра. Просто не забравяйте да се появите няколко минути по-рано, за да можете да задавате въпроси и да се отпуснете предварително.

Ако не сте сигурни какъв вид масаж да опитате, Лаура Питео Масаж Мениджър в Oasis Day Spa в Ню Йорк Сити казва, че има различни техники, които може да ви обжалват, когато се опитвате да отслабнете. Тя казва, че миофасциалното освобождаване може да помогне за намаляване на появата на целулит. Но тя казва, че всяка техника за масаж е от полза. "Повечето хора, които се заемат с нова диета, обикновено я свързват с упражнения и масажът е чудесен начин за борба с тренировката след тренировка след тренировка!"

На бюджет? Посъветвайте се със съпруга или партньора си да ви даде масаж. Има евтини продукти, които можете да закупите, за да направите своя домашен масаж толкова снизходителен, колкото и спа услугата.

3 - Експертна подплата

moodboard / Култура / Гети изображения

Вярвайте или не, носенето на сутиен, който се вписва правилно, може да увеличи самочувствието ви. Това е чудесен начин да се чувствате по-добре в тялото си веднага.

"Подплънката може да промени живота на жената, повишавайки нейния комфорт и увереност с нов размер или скучен стил", казва Киммай Калдуел, експерт в областта на бельото, известен като Хури Киммай. Киммай е стилистка за бельо, ветеран и монтажник на вдъхновение. Тя казва, че правилното поставяне на сутиен е чудесен начин да повишите увереността си без храна.

"Подходящата сутиен с обучен професионалист може да бъде също толкова благоприятна, колкото и да отидете в СПА центъра или да се отдадете на храната на дявола".

А сутиен, който се вписва добре, може да ви помогне да се изправите по-високи. Добрата стойка има полза от загуба на тегло . Постоянното изправяне може да ви накара да изглеждате по-тънки веднага, да премахнете умората и да насърчавате повече движение през целия ден .

4 - Spa Facial у дома

Glow Wellness / Glow / Гети изображения

Твърдите тренировки и стресът, свързан с диетата, могат да повлияят върху вашата кожа. СПА центърът за лице може да подмладява кожата ви и да ви накара да се почувствате красиви. А най-доброто от лечението е, че можете да го направите в уюта на собствения си дом.

Вземете приятел, отпуснете се с вашия скъп (лицето също е страхотно за момчетата!) И направете една нощ от него.

5 - Лична тренировъчна сесия

JGI / Jamie Grill / Blend Images / Гети изображения

Възстановете тренировката си за тренировка. Наемете личен треньор за една сесия или серия от сесии, за да научите нови ходове, да промените програмата си или просто да укрепите мотивацията си.

Добрият личен треньор трябва да може да прецени текущото ви ниво на годност, да ви помогне да определите целите си за отслабване и да създадете програма, която работи с вашия начин на живот. Някои обучители също могат да правят метаболитни тестове, за да ви помогнат да изгубите повече мазнини с целенасочено обучение.

Ако нямате бюджет за наемане на треньор, защо да не вземете приятел и треньор? Можете да следвате същия процес, който правят професионалните преподаватели и да получите страхотни резултати.

6 - Нови работни дрехи

Bambu Productions / Такси / Гети изображения

Тъй като размерът ви се променя, вашият гардероб за тренировка също трябва да се промени. Когато инвестирате в дрехи за изгаряне на мазнини , не само изглеждате по-добре, но и вие се чувствате добре. И това вероятно ще увеличи мотивацията ви да упражнявате.

Тренировъчните дрехи се предлагат във всяка ценова точка. Така че, ако имате бюджет, не се притеснявайте. Не е нужно да разбивате банката, за да актуализирате външния си вид. Магазини като Target и Kohls правят чудесни предмети, които идват в различни размери. Има дори някои марки, които се специализират в облекло за упражнения за по-големи тела .

7 - Маникюр или педикюр

Glow изображения, Inc / Glow / Гети изображения

Всеки човек на всякакъв размер може да се възползва от маникюр или педикюр. Дори и момчетата изглеждат по-добре с назъбени, почистени нокти. Ако можете да си позволите маниа или педи в СПА центъра, това също е чудесен начин да се отпуснете. Но ако това не е в бюджета ви, можете да си направите маникюр или педикюр у дома.

Започнете с получаването на важни инструменти за маникюр. Местният ви магазин за лекарства трябва да има всичко, от което се нуждаете. След това изберете лак или две, които ви карат да се чувствате добре. Вземете консервативен цвят за деня и свеж цвят за една нощ в града. След това прекарвайте един-два часа, като давате ноктите си на спа-лечението

8 - Клас на готвене

Оноки - Ерик Audras / Марк Х Снимки / Гети изображения

Ако хранителната храна ви плъзга, инвестирайте в клас за готвене, за да научите нови кухненски техники и рецепти. Курсовете за готвене също са чудесна дата-нощ дейност.

Ако не сте сигурни откъде да започнете, помислете за класа за скара на здравословни постно месо или за приготвяне на готварски напитки. Също така има някои класове за готвене, които се фокусират върху основни умения в кухнята, като обработка на ножове или използване на нови подправки.

Ако сте на бюджет, вземете безплатна онлайн класа за готвене. Направете го сами, с вашата скъпа или дори с децата. Когато децата се включват в готвенето на собствените си ястия, те са по-склонни да ядат зеленчуци и други здравословни храни.

9 - Нова коса

andresr / Е + / Гети изображения

Кога за последен път променихте прическата си? Новото изрязване може да повиши доверието ви веднага. Или ако вече имате прическа, която ви харесва, инвестирайте в издухване или цвят на косата.

Преди да отидете в салона, направете няколко изследвания онлайн. Разгледайте фото галерии, за да видите кои прически ви харесват най-добре. След това се консултирайте с вашия стилист, за да видите кой стил ще бъде най-ласкателен за вас.

Ако имате бюджет, актуализирайте своя поглед у дома. Можете да оцветите косата си у дома, да инвестирате в нов инструмент за коса, за да промените външния си вид или дори да направите домашно приготвяне на косата за по-меки, по-красиви ключалки.

10 - Купете нов кухненски инструмент

JGI / Джейми Грил / Гети изображения

Направете готвенето по-лесно и по-забавно. Инвестирайте в нов инструмент за готвене за вашата кухня. Новите инструменти не трябва да бъдат скъпи. Има евтини джаджи и скъпа електроника за всеки бюджет.

Ако предпочитате да не купувате нищо, тогава дайте на вашата кухня бърз преустройство. Направете 15-минутно оформяне на хладилника и след това направете прости промени в кухнята и във вашия дом, за да направите вашата диета и програма за упражнения по-лесни за следване. Можете (и трябва да) да привлечете помощта на вашето семейство, за да се превърне здравният живот в семейна цел.

11 - Вземете еднодневна екскурзия

Ехо / Култура / Гети изображения

Уикенд бягство или луксозна ваканция е фантастичен начин да отпразнувате постигането на целта си за отслабване. Но може да не сте в състояние да планирате или да си позволите скъпо пътуване. така че защо да не вземете еднодневна екскурзия?

Опаковайте колата и се отправете към страната за един ден на туризъм със семейството. Или вземете приятелките си и се отправете към плажа за следобед на забавление на слънце. Можете дори да опаковате здравословен пикник, така че диета да остане на пистата, когато пътувате.

Ако искате да останете по-близо до дома си, прекарайте деня в музеите във вашия град или отидете на "фантастично пазаруване". Посетете няколко магазина за бижута или отидете в автокъща, за да вземете колата си за мечта за тест шофиране.

12 - Масла за ароматерапия за по-добър сън

GI / Jamie Grill Blend Изображения / Гети изображения

Добрият сън е перфектната награда за здравословно хранене и физически упражнения. Всъщност, спането по-добре може действително да ви помогне да отслабнете . Как да подобрите съня си? Някои хора използват ароматерапията, за да спят по-добре през нощта.

Някои масла за ароматерапия могат да ви помогнат да се отпуснете и да се оттеглите вечер. Лавандула е популярно масло, използвано от много добри траверси. Ако не ви харесва лавандула, опитайте жасмин или лайка. Вашият местен магазин за здравословни храни вероятно ще има много от тези масла. Някои бригади носят релаксиращи масла. Добавете ги във ваната или ги поставете в спалнята си, за да пренощувате добре.

13 - Похвала

Култура / Франк и Елена / Култура Изключителен / Гети изображения

И така, каква е най-евтината, най-лесната и най-ефективна диета? Похвала от вашето семейство и приятели. Но обикновено трябва да помолите за това.

Ако сте достигнали крайъгълен камък в пътуването си загуба на тегло, се хвалете за това! Съобщете я на масата, публикувайте я на Facebook, кажете на колегите си на обяд. Нека ви поздравят и да ви дадат похвалата, която заслужавате.

След диета и тренировъчна програма е изключително трудно. Така че не се страхувайте да позволите на хората около вас да знаят, че сте се придържали към вашия план - дори ако програмата все още не работи. Заслужавате наградата и всички награди в това ръководство, докато отслабвате и получавате по-здравословен, по-силен монтажник на ново тяло.