Вашето кратко ръководство за Диетата на клиниката на Майо

Уверете се, че спазвате законната версия на диетата, за да сте здрави

Обмисляте ли Диетата на клиниката на Майо да отслабнете? Ако е така, трябва да внимавате. Има различни версии на този план за диета на разположение онлайн и някои от съвети за загуба на тегло е фалшива. Преди да започнете план за отслабване, уверете се, че получавате експертни съвети, които са здрави и медицински здрави.

Диетата (фалшив) майо

Съществува Диета за клиники в Майо, която се предлага онлайн, която не се препоръчва или одобрява от действителната клиника Майо и не се счита за експериментална от гледна точка на храненето.

Тази фалшива версия на Диетата на клиниката в Майо е била около 30 години и първоначално е била споделена чрез нежелана поща, думата на устата и бюлетини. Сега, благодарение на интернет и електронната поща, диетата достигна повече хора от всякога.

(Фалшивата) Диета на Майо клиниката ви насочва да ядете три до седем дни, високо протеини и високо съдържание на мазнини храна на ден. Има няколко различни версии на този план, които се движат наоколо, като всеки има различни храни, включени в плана.

Почти всички версии на тази диета предполагат да ядете неограничени количества храни с високо съдържание на мазнини и високо съдържание на холестерол. Всички варианти значително ограничават броя на зеленчуците, които можете да консумирате. Най-необичайната част от плана е, че трябва да ядете много грейпфрут и яйца. Планът твърди, че яденето на грейпфрут изгаря мазнините.

Фалшивата диета на Майо клиника обещава, че може да загубите до 52 килограма само за няколко месеца, ако следите плана идеално.

Това изявление трябва да изпраща предупредителни камбани на всеки интелигентен потребител. Загубата на тегло при тази честота обикновено не е възможна и обикновено не е безопасна. Реал Майо Клиниката диетолози, диетолози и медиен персонал се опитаха да информират обществеността, че тази диета не е и никога не е била свързана с медицинската организация.

Диетата на клиниката (реалната) на Майо

През 2006 г. клиниката "Майо" разработи здравната пирамида "Майо клиника" , която предлага препоръки за здравословно хранене, но по никакъв начин не прилича на плана за хранене, който е използвал фалшиво името на клиниката през всичките тези години. Организацията също така предлага онлайн програма за dieters, които искат здравословен подход към загуба на тегло. Също така има и книга за диета на клиниката "Майо", достъпна за покупка.

И така, как изглежда истинската диета на клиника "Майо"? Ако искате да отслабнете в плана, можете да очаквате бавен, постоянен и разумен подход към загуба на тегло. Жените консумират 1200-1600 калории на ден, а мъжете консумират 1400-1800 на ден. Диетата насърчава здравословни храни като пресни плодове и зеленчуци и пълнозърнести храни. Диетолозите избягват добавени захари, нездравословни мазнини и навици, които водят до преяждане .

Диетата на клиниката "Майо" твърди, че можете да загубите 6-10 паунда през първите няколко седмици от плана (загубата на фаза) и 1-2 килограма на седмица през следващите седмици ( Live It! Phase). Експертните оценки на диетата са положителни и много диетолози са насърчили диетата като здравословна и питателна.

Как да разпознаете прищявка

Диетата (фалшив) Mayo Clinic Diet е страхотна диета - тази, която обещава бързи резултати и не е здравословна или питателна.

Но ако сте като много dieters, ви е трудно да се разграничат фалшификати от реалните сделки - особено когато фалшивата диета използва разпознаваемо име като The Mayo Clinic.

Като общо правило, всяка диета, която обещава бърза и масова загуба на тегло, вероятно ще бъде фалшива. Ако не сте сигурни за здравето или безопасността на програмата за отслабване, се консултирайте с Вашия лекар или попитайте сертифициран здравен треньор или личен треньор. Можете също така да използвате това ръководство: Как да отбележите загуба на тегло Scam

* Редактиран от Мали Фрей