Преглед: Veestro вегетариански план за отслабване

Приготвени ястия за тези, които следват растение-базирани диета

В миналото диетите, които търсят вегетариански или вегетариански план за загуба на тегло, не са останали с много възможности за избор. Но днес диети за растителна основа са станали почти чести, давайки на потребителите много повече възможности, ако търсят услуга, за да доставят храната си.

Veestro е компания, основана през 2012 г., специализирана в доставката на ястия, които не са само 100% от растенията, но също така са органични, не-ГМО и готвачи, подготвени в Лос Анджелис.

Veestro Храна за отслабване

Veestro доставя храна на територията на САЩ (включително Хавай и Аляска), които се готвят свежи в Калифорния и след това се замразяват и доставят на сух лед чрез FedEx Ground. В продуктите на Veestro не се използват консерванти.

Клиентите на Veestro могат да закупят ястия а ла карт или да купят ястия, предназначени за специфични хранителни цели. Сред опциите са пакет за хранене без глутен, висококачествен протеинов пакет и няколко предназначени специално за отслабване .

Пакетите за отслабване са предназначени за три-, пет- и седемдневни програми, всяка от които се основава на 1200 калории на ден диета. Между тях:

Плюсове и минуси на плана на Веестро

Veestro е много добра услуга за доставка на храна, независимо дали се опитвате да отслабнете или просто да подобрите качеството на вашата диета. Ако се стремите да отслабнете, програмата е проста и вкусна, за да се хареса дори на не-вегетарианци.

Няколко положителни черти се открояват, ако обмисляте Veestro.

Що се отнася до недостатъците, има няколко фактора, които трябва да се имат предвид.

Върховния съд

Като цяло, харесвах Веестро. Качеството на храната беше добро, онлайн поръчването беше проста и нямаше скрити разходи. И въпреки че пакетите пристигнаха в лоша форма, самите храни не пострадаха.

В крайна сметка Veestro е чудесна възможност за вегани или вегетарианци, които искат да отслабнат или дори не-вегетарианци, които искат уникален начин да разрушат монотонността на своята програма за отслабване.