9-те най-добри продукти за борба с кожни болести за кучета през 2018 година

Предпазни препарати и препарати

Ако някога сте имали коварство , знаете колко може да навреди. Тя може да сложи край на вашата разходка или да тича. Можете да разкъсате където се срещат потта и кожата. Най-често срещаните области са подмишниците, гръдния кош, чатала, бедрата или зърната. За да предотвратите разтриване, трябва да намалите триенето и да защитите чувствителните зони на кожата. Има прости решения. След като изпитате тревога, няма да напуснете дома без тези прегради.

Тази навита на силиконова основа ролка осигурява дълготрайно смазване, за да се предотврати образуването на мехури и износване. Той е без мирис и немаслен, така че нямате никакви проблеми с това да оцветявате дрехите си или да бъдете трудни за изпиране от тъкани. Много е полезно да се предотврати изпъкналостта на бедрата и вътрешната част на бедрата. Можете също така да използвате краката си, за да предотвратите образуването на мехури. Просто не го хванете на пода или ще създадете опасност от подхлъзване. Също така идва в куфарчета за кърпи.

Body Glide е растителна базирана, без петролна пръчка, която продължава като пръчка за дезодорант. Той работи чудесно, за да предотврати изтръпването. Това няма да оделя дрехите ви. Той идва в няколко различни формули. Можете също така да намерите по-малки размери опаковки, които са чудесно да се вземат заедно във вашия пакет.

Този прах против изцапване остава на място цял ден и има приятен ароматен мирис. Той се предлага в удобна голяма бутилка и може да го намерите и в пакети за еднократна употреба. Недостатъкът е, че ако избегнете ароматизирани продукти, това няма да бъде за вас. Въпреки това, пешеходци, които нямат този проблем, дават голям палец на Скърцащите бузи.

Тази медицинска силиконова смазка е стилна и удобна. Тя е напълно без мирис и не оцветява. Това ще предотврати изтръпването за четири часа потене, достатъчно за половин маратонска разходка, пълен маратон или дълга колоездачна обиколка. Можете да го получите в готов за пътуване 15-милилитров контейнер за многократна употреба, както и в домашни размери 50 и 100 мл. Те също така го тълкуват като интимна лубрикант и да се използват, за да запазите косата си от frizzing.

Този стик продължава като дезодорант. Това е безценен, което е бонус за тези, които са алергични към много аромати. Можете да го използвате навсякъде, където сте длъжни да се разпуснете и да го използвате на краката си, за да предотвратите появата на мехури. Той съдържа алое вера за хидратиране на кожата ви. Въпреки това, може да е леко лепкава на допир, след като я поставите. Тя работи добре, за да предотвратите раздразнение, но може да предпочетете да използвате SportShield ролка за вашите подмишниците.

Този лесен за нанасяне гел съчетава силикон, полимери и вазелин за дълготрайно водоустойчиво смазване. Той включва алое, антиоксидантни витамини Е и С, естествени растителни екстракти, тонафтатинов противогъбичен агент и антибактериален агент Триклозан. Недостатък на някои хора е, че тя е ароматна, което може да предизвика алергии.

Спортните къси панталони Spandex са най-добрият начин да предотвратите износването на бедрата и чаталите. Можете да ги носите като единствените си панталони или да ги сложат под хлабав шорти, гамаши или течащи поли. Тези спандекс и найлонови къси панталони ще предпазят бедрата ви от триене заедно, за да предизвикат износване. Потърсете тези или подобни модели. Вие ще искате да изберете дължина, която да обхваща всички области на бедрата, които вероятно ще се разтриват заедно

Всеки има зърна. Мъжете и жените скоро ще разберат, че зърната са основна цел за помазване (още повече, ако не носите сутиен). Някои експериментират със смазки или превръзки, но този елемент е специално разработен, за да се побере над зърната и да осигури необходимата защита. Не се притеснявайте, това е много често срещан проблем за бегачите и определено не сте сами, които се нуждаят от решение против изцапване за вашите зърна.

Нефтеното желе е евтино и вероятно имаш бурканче от него в кабинета си за лекарства. За много хора тя работи чудесно срещу измами. Но може да бъде трудно да се измие от дрехите ви и по тази причина може да не искате да го използвате с любимата си тренировка. Но всяко пристанище в буря и ако нямате някоя от най-красивите решения против изцапване, вземете нефтеното желе и опитайте. За пране разтвор източник предполага използването на кислород пране прах и предварителна обработка за 10 минути с паста на прах и вода преди изпиране.

> Източници:

> Хелм МФ, Н. Хелм Т, Е. Бергфелд W. Кожни проблеми в бегач на дълги разстояния 2500 години след битката при маратон. Международен журнал по дерматология . 2012; 51 (3): 263-270. Дой: 10.1111 / j.1365-4632.2011.05183.x.

> Mailler-Savage EA, Адамс ББ. Кожни прояви на бягане. Вестник на Американската академия по дерматология . 2006; 55 (2): 290-301. Дой: 10.1016 / j.jaad.2006.02.011.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .